Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybuchające sutki

Polecane posty

Gość gość

Hej kafeteriankom :))) Ostatnio śniło mi się, że ratowałam ludzi z walącego się wieżowca moim helikopterem i jednej kobiecie wybuchły sutki :O Czy któraś z Was może powiedzieć mi co ten sen oznacza???!! Martwię się tym fragmentem o sutkach!. Może chodzi o to, że w przyszłości coś złego stanie się z piersiami??? Nie jestem troche dziwnaaaa????

Gość gość
halo haalo

Gość gość
jesteś bardzo dziwna :o

Gość gość
Proszę, odpowiedzcie poważnie, naprawdę się martwię :((((

Gość gość
jesli martwisz się takimi snami to raczej nie licz że ktos cie powaznie potraktuje... naprawde nie masz innych zmartwien... takich realnych?

Gość gość
Mam, ale często jak sprawdzałam znaczenie snów w senniku to to się później sprawdzało i dlatego teraz się martwię :((

Gość gość
To pewnie oznacza, że kobieta ze snu miała silikonowe piersi :) Może widziałaś kiedyś jakiś reportaż o tym, że zdarzały się pęknięcia implantów w czasie lotów. Ja bym się bardziej martwiła tym wieżowcem, a nie sutkami.

Gość gość
Wieżowiec płonący oznacza, że ktoś chce zniszczyć to na co pracowałaś, a kobiecy sutek, że ktoś chce ci zniszczyć opinię. Wychodzi na to, że obok siebie masz jakąś wredna szmatę. Ale ratować kogoś oznacza czyjąś wdzięczność. Resztę musisz sobie już sama dopowiedzieć. gość 15:41

Gość gość
jesteś z*****a