Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąba bąba

domek z piernika czy próbowaliście robic

Polecane posty

Gość trąba bąba

ja w tym roku mialam pierwsze podejscie :D i mam nadzieje ze za rok bedzie lepszy efekt;p

Gość gość
jestem dekoratorka wyrobów cukierniczych, mam swoja pracownię, w tym roku zrobiłam 30 domków z piernika, na zamówienie. Bardzo dużo czasu mi to zajęło, samo składanie to ok. 40 minut a dekoracja nawet 2 godziny (na jeden domek)

Gość gość
zrobilam! i byl (jest) czadowy! cala rodzina chwali :D warto robic takie rzeczy :D sa ponadczasowe ;)

Gość 118890ania
oj taaaak.... dom z piernika to jest hit kazdego mojego roku. robie z dzicmi i wszyscy sa zachwyceni <3

Gość iatumi
robilam w ostatniej chwili z tego przepisu i wyszedl mniej piekny ale uwazam ze nadal urodziwy <3 zakochalam sie w tym zajeciu ;) www.blog.krainaobrusow.pl/basniowe-swieta/

Gość panna177
ja zaluje ze nie zrobilam, nie moglam sie zdecydowac na przepis i cos mi wyskoczylo i tak nie zrobilam. ale za rok robie koniecznie!

Gość gość
a te pierniki sa potem jadalne?

Gość iatumi
nie za bardzo.. piernik jest zawsze bardzo twardy zeby mogl stac i nie uginal sie pd tymi ozdobami i lukrem. znaczy ozesz zjesc oczywiscie, tylko nie wiem na ile smaczny jest taki twardy domek ;)))

Gość gość
fajne domki, zapisuje przepis z tego bloga i robie za rok!xD

Gość Gosia Ryt
Witam, w tym roku postanowiłam zmierzyć się po raz pierwszy z domkiem z piernika. Wyszło chyba całkiem nieźle gdyż zakwalifikowałam się w konkursie www.tortownia.pl do finałowej 30 :) Będę wdzięczna za głosy (najlepiej +30 :P) - "budowniczy: Małgorzata Rytel". Przy okazji służę swoją pomocą i doświadczeniem w zakresie dekorowania i sklejania domku z piernika :D Z góry dziękuję :)