Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna biedroneczka

Jestem w niechcianej ciazy i mysle ze mnie chlopak w to wrobil

Polecane posty

Gość smutna biedroneczka

Najciekawsze w tym wszystkim jest to, ze podejrzam, ze mnie wrobil chlopak. Wiem, ze to brzmi nieprawdopodobnie, ale jak poskladam pewne fakty to naprawde daje mi to do myslenia. Jets ode mnie 5 lat starszy(27l) i odkad sie poznalismy mowil, ze chce rodzine, zone, dzieci. Ja mowilam, ze gotowa nie jestem i nie bede przez najblizsze 6 lat. Myslelismy nawet o rozstaniu, ale on jednak doszedl do wniosku, ze poczeka. Potem temat wrocil, zaczal nam planowac zycie, rozmawial z rodzicami, ze bedziemy mogli mieszkac u nich na gorze, zabieral do sklepow dzieciecych i pokazywal buciki, ubranka pytajac czy to nie slodkie. Malo tego powoli zaczal nawet planowac nasze wesele. Prosze nie pytajcie czemu z nim jestem, bo sama nie wiem.To dobry chlopak tylko nasze oczekiwania co do przyszlosci sie chyba rozmijaja. I teraz nagle gdy przestalam przez miesiac brac pigulki zaszlam w ciaze. Uzywalismy tylko prezerwatyw. Wiem, ze to moze glupie, ale mysle czy on nie uszkodzil celowo prezerwatywy. Nie wiem sama co o tym myslec. Gdy mu powiedzialam o ciazy to sie zdziwil, ale jakos nie bardzo i powiedzial, ze teraz to juz wyjscia nie mam i ze mi sie w swieta oswiadczy. Nawet nie chcial sluchac co ja mam do powiedzenia, bo ja wlasnie chce ciaze usunac...

Gość gość
Usun i uciekaj z tego zwiazku. Jak tego nie zrobisz za pare lat go znienawidzisz i dziecko tez. Oszustwo i przymus ciazy to fatalny poczatek zwiazku.

Gość michal_89krk
MARNA PROWOKACJA :) oj nie udało ci się tym kolejnym razem.

Gość smutna biedroneczka
Ja teraz dopiero widze, ze on mnie nigdy nie sluchal. Nawet z tym slubem. Mowilam mu, ze nie chce wesela, ze nie lubie takiego zamieszania wedlug mojej osoby, a on, ze wesele byc musi, bo rodzina jego marzy o tym. O to wesele kiedys klocilam sie z nim cala noc, w koncu doszlam do wniosku, ze olewam temat bo za maz za niego i tak nie wyjda. Tak samo mieszkanie z jego rodzicami, powiedzialam mowy nie ma, a on spytal swoja mame co ona na to. I tak w kolko.

Gość smutna biedroneczka
mysl sobie ze to prowokacja, nic mnie to nie obchodzi. Wiem, ze bardziej popularne sa tematy gdzie to dziewczyny chca slubu, dzieci i kombinuja, ale jak widac mezczyzni tez moga tego az za bardzo pragnac. Jeszcze sprawa z moimi studiami. Mowilam mu, ze chce je skonczyc, ze sa dla mnie wazne, a on ze to moja fanaberia, ze po co mi studia jak dzieci bedziemy miec. Wtedy sie smialam z tego, ze tak glupio gada, ale teraz do smiechu mi nie jest.

Gość gość
Od kiedy taka jedna pipa specjalnie zaszła w ciąże żeby usunąć ja w wigilię... tylko dla medialnej pupy, takie tematy jak Twój są wszędzie popularne. MARNA PROWOKACJA :)

Gość gość
Jesli jest tak jak mowisz, to on cie widzi jako gartotluka. Jesli tego chcesz, to zostan z nim.

Gość smutna biedroneczka
a gdzie ja napisalam ze w wigilie usuwam ciaze? Umiesz ty czytac? napisalam, ze chce usunac. I wlasnie jeszcze te glupie siweta. ladny prezent od losu dostalam.

Gość smutna biedroneczka
Nie zostane z nim, ale teraz w ogole nie bede wiedziala jak to odkrecic. Niepotrzebnie mu o tej ciazy mowilam.

Gość gość
Nie mówię zupelnie o Tobie. Jedna pipa w wigilie usuwa, a inne na tym medialnym szumie piszą setki tematów, że usuną ciąże. Nie umiesz prowokować :P

ja ci wierze bo moja siostra miala podobna sytuacje. chlopak zaborczy, nie ukladalo im sie od dawna, on widzial, ze ona chce odejsc, i nagle bum! siostra jest w ciazy. a z tego co mowila, przez ten czas spali ze soba tylko raz i uzyli gumki. siostra tez wierzy w to ze on ja przebil. na wiesc o ciazy nie byl specjalnie zdziwiony, i chyba nastepnego dnia juz jej sie oswiadczyl (mial nawet pierscionek). moja siostra tak czy siak go pogonila, potem poronila... ten psychopata pisal jeszcze listy do niej i moich rodzicow 2 lata po tatmtym zdarzeniu, wyczekiwal na nia przed blokiem itd.

Gość gość
Dziecko nie jest niczemu winne! Skoro byłaś z nim, szłaś z nim do łóżka to chyba wiedziałaś jakie mogą być tego konsekwencje. Przecież napewno dobrze wiesz że żadna anty nie daje 100% pewności. Nie możesz zabrać temu chłopakowi teraz tego co jest dla niego najważniejsze. Jeśli nie chcesz z nim być to ok ale nie odbieraj mu tego o czym zawsze marzył.

Gość gość
Zwyrodniała sucz za przeproszeniem! jak można myśleć o usunięciu dziecka? ?Chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy jaki to cudowny dar od Boga! Nosisz to dziecko pod sercem i myślisz o aborcji! To dziecko też czuje nie zapomnij ! Przeczytaj sobie jak przebiega aborcja! dziecko jest rozrywane na kawałki Ono też czuje ! Wyobraź sobie, że najpierw ktoś odrywa Tobie rękę, później nogę, głowe itd ! Wiesz co? Dla Mnie jesteś już zerem skoro uważasz takie wyjście za najlepsze! Dziecko niczemu winne nie chcesz dziecka oddaj do domu dziecka a nie odbieraj mu życia ! Powodzenia

Gość dde
"ze po co mi studia jak dzieci bedziemy miec." - buahhha:D To magistry nie mają dzieci? Dopracuj prowokację nudząca się dziewczynko dla której wizja posiadania jakiegokolwiek faceta jest baaaaaaaaaaaaaardzo odległa.

Gość marjjan
PROWOKACJA !!!

Gość dde
Ta prowokacja miała na celu rozwścieczyć kobiety : -samotne -niemogące zajść w ciążę -przeciwniczki aborcji

Gość gość
Najprostsze wyjście. Urodzisz i dziecko mu po prostu oddasz. On chce być ojcem, ty nie chcesz być matką, a ciąży wcale nie musisz usuwać.

Gość smutna biedroneczka
On marzyl o zonie i dziecku wiec przykro mi bardzo, ale nie bede matka i zona bo on o tym marzyl. Ja dzieci nie chce jak na razie. A co do studiow to moj chlopak moj kierunek uwaza jedynie za fanaberie, bo nie mialby nic przeciwko gdybym studiowala zaocznie, ale ze studiuje dziennie to mu to nie pasowalo bo ze wzgledu na studia mowilam ze na zalozenie rodziny za wczesnie.

Gość smutna biedroneczka
dobrze. Myslcie, ze to prowokacja, nic mnie to nie obchodzi. Tylko po co nabijacie tu posty skoro uwazacie temat za nieprawdziwy? Od teraz ignoruje glupie wpisy o prowokacji.

Gość anna_19_tr
o boziu ale znowu poszła prowokacja