Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_rowerzystka

poznalam faceta boje sie ze to sie szybko skonczy

Polecane posty

Gość mala_rowerzystka

Mam 24 lat. Miesiac temu poznalam fajnego faceta. jest dwa lata starszy. Randkujemy sobie tak 1-2 razy w tyg. Jest fantastyczny, przystojny, inteligentny. dobrze spędza mi sie z nim czas, ale rośnie we mniee to okropne uczucie, ze to się szybko skonczy, że pewnego dnia przestanie sie do mnie odzywac,z e bede dla niego tylko zapchajdziura gdy sam nie bezdie miał co robic. Jeszcze jedna taka porażka w moim życiu a chyba sie załąmie. Wiem, ze miesiąc to mało i nie powinnam sie nastawiac już na białą suknie itp, że jak nie ten to inny. nie wiem już sama... Pocieszcie mnie prosze, bo zwariuje...

Gość mala_rowerzystka
nikt :(

Gość Sir Lancelot
A skąd w Tobie się bierze takie czarnowidztwo? Przecież jeśli jest fajnie na etapie pierwszych randek to można się troszkę dalej ośmielić na tej drodze od randek poprzez motyle w brzuchu, po po prostu szczęście we dwójkę:)

Gość gość
Nie wiem. Hmm tez tak mialam. Dopiero (paradoksalnie) osoba, ktora miala problemy emocjonalne i nie odwzajeminila uczuc i nie chciala kontynuowac relacji wyzwolila mnie od tego lęku. Dziwne... Ale teraz niczego sie nie boje a moje poczucie wartosci jest bardzo wysokie. Pamietaj, ze masz wartosc ogromna. Nie skupiaj sie na koncu relacji. Badz soba, ciesz sie zyciem. Nie wiem co wiecej poradzic, bylam podobna jeszcze z rok temu.

Gość mala_rowerzystka
Chyba czarnowidztwo stąd, ze od rozstania z chłopakiem, który był dla mnei ważny i odchorowaniu tego spotykałam mężczyzn, którzy po 3-4 miesiacach znajomości urywali kontakt mniej lub barzdiej nagle. Nie wygdaje mi sie, żebym miała nisko poczucie wartośći. Jest mi ze sobą dobrze, mam zainteresowania, grono przyjaciół, tylko chyba już jestem w takim wieku, ze zaczyna sie myślec troche o przyszłosći. Chociaż moze nie powinnam... Przyjomwac wszystko jak leci...

Gość mala_rowerzystka
szkoda, zenikt wiecej sie niew ypowie...

Gość gość
A co mam C***owiedzieć? Że będzie dobrze?

Gość gość
Ja siewypowiem, ale nie pomogę ci, bo sama mam podobny problem :( Spotykam się z facetem, jest fajnie zauroczyłam się, ale boję się, ze mnie oleje, mam niską samoocenę, a on jest takim typem flirciarza, trochę bawidamkiem i boję sie, ze w końcu poderwie gdzieś "lepszy model" ode mnie.

Gość gość
Ale z was zakompleksione dziewczynki!

Gość m ądralla
musisz być przeświadczona o swojej boskości :classic_cool:;) i tyle👄

Gość Sir Lancelot
A z tym facetem może będzie inaczej? Bez spiny może. Podejdź do tego skoro na razie jest fajnie to cieszę się chwilą i może pójdziemy trochę dalej.

Gość mała_rowerzystka
Może rzeczywiscie chodzi o jakies komplesky. Wśród ludzi, na imprezach to jestem dusza towarzystwa a jeżeli chodzi o relacje z facetami ostatnimi czasy to na poczatku jest super, dopoki nie dochodzi do pierwszych pocałunkó itd, potem zaczyna sie u mnie panika, że jeszcxze miesiac, dwa. Chociaz nic na tro nie wskazuje. Wezme sie w garść Sir Lancelocie, masz racje :)

Gość hej rowerzystka
miałam IDENTYCZNIE :P panikowałam strasznie, zdarzało się, że przyjemnie z facetem spędzałam łikend, było fajnie, po czym wracałam do siebie do domu i potrafiłam się rozpłakać że to się niedługo na pewno skończy :D przeszło mi po jakichś kilku miesiącach :P jestem z nim do dziś 2 lata :D Poza tym nie przejmuj się tak facetami! Po 1 nie jesteś kulawa ani garbata, jak nie ten to inny A po 2 musisz mieć jakieś życie poza facetem, choć wiem że na poczatku związku liczy się TYLKO facet :D

Gość mała_rowerzystka
hehe mam zycie, szkołe zainteresowania :D wiem, musez wyluzowac. Przecież znamy sie dopiero miesiac :)

sluchaj a czemu nie zapytasz u zrodla. czyli gosc z toba konczy a ty powinnas zrobic tak: ok, rozumiem, jestes wolnym czlowiekiem, ale powiedz mi tylko dla mojej wiedzy, wydawalo mi sie ze sie lubimy, co bylo nie tak...? i gosc c***owie....

Gość mała_rowerzystka
ostatniego zapytałam. Nic nie odpowiedział, usunął mnie ze znajomych :D

Gość mała_rowerzystka
Jeszcze wczesniejszy powiedział, że on niepotrafi zyc w takiej niepewności... Tydzien pozniej ustwaił sobie związek z dzewczyną, z którą zaczął kręcic jak niby był ze mną (i to oficjalnie nazywał mnie "dzewczyną") Hehehe takie to miałam przygody, pewnie teraz przwrażliwiona jestem :P

moze... :P dobra lece, musze ciasta krecic... :D ale skads kojarze twoj nik, rozmawialismy wczesniej? nie masz czasem ciemnych dlugich wlosow???

Gość mała_rowerzystka
Mam ciemne włosy, ale chyba nie rozmawialiśmy razem, raczej bywam tu rzadko i czesciej biore udział w toczacej sie dystkusji pod niciek "gość"

Gość mala_rowerzystka
Dobrze przeczuwałam :P na razie etap "Wycicszanie kontatu" czyli mniejsza intesnywnośc rozmów, nieodpisywanie na esemesy lub odpisywanie z ogromnym opoznieniem... Czy jest sens zapytac dlaczego? Jak porosic o szczerośc? Może jakiś mężczyzna się wypowie, bo nie chciałabym kolejny raz popełnić błędu.

Gość gość
masz jakieś niskie poczucie własnej wartości. Musisz być bardziej pewna siebie.

Gość mala_rowerzystka
Pewniee cos w tym jest, chociaż koledzy i koleżanki mówią mi, ze nigdy by nie uwiezryli w to, ze nie ejstem pewna siebie itd. Chyba to wyłązi tlyko w kkontaktach z osobami, z którymi chciałabym zbydowac cos więcej niż koleżeństwo. Szkoda słów :(

Gość mala_rowerzystka
podniose, moze ktos jeszcze pogada :)

Gość gość
i jak jest z tym chlopakiem ??

Gość gość
siedzi na marsie,ze świstakami,śnieg jakiś,deszcz ,no i k***a wilki dookoła

Gość mała_rowerzystka
Nie siedzie na marsie :P No "wycisza kontakt" jak niektórzy to zgrabnie ujmują. Szkoda, bo jest w 100% moj typ. Miły, kulturalny, porządny, oczytany itd. Co się jeszcze okazało przy bliższym poznaniu to prawiczek i szczerze powiedziawszy nawet imponuje mi to, że nie wkładął byle gdzie, tym barzdije, ze ja też doświadzcenia nie mam i fajnie byłoby tak poznawac się do tej strony. Od razu uprzedzę komentarze, że to przez to, ze mu w ciągu dwoch miesiecy "nie dałam" Niestety nie było ku temu warunków, bo najpiewr wiadomo, takie publiczne spotykanie się, potem w mieszkaniu z moimi rodzicami lub u niego w domu z jego mamą. No i nie jeseśmy w związku, nigdy ten temat nie był poruszany, a jakoś seks bez związku dla mnie nie ma racji bytu. (Co śmieszniejsze ze swoim pierwszym "poważnym" chłopakime byłam rok. I tu znowu "związek" się rozpadł, bo to on nie chciał spac ze mną, ale to był pomniejszy i mało istotny probelm,) Z tym cos ie tearz dwa m-ce spotykam (łam?) Chciałam ten wątek poruszyc, ale teraz chyba nie ma sensu. Jak myślicie?

Gość mała_rowerzystka
pooodobijam :D

Gość mała_rowerzystka
pogadajcie jeszcze ze mna, bo zwariuje :(

Gość facet po rozwodzie
ile masz lat?