Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziecko to dobry pomysl by naprawic malzenstwo

Polecane posty

No to sobie typa ładnego wziełaś. Gdzie ty oczy miałaś? Wziełas pierwsze co się nawinęło? Dziewczyno to jakiś gbur jest.

Gość gość
Caly czas mowie co czuje,nie jest gburem tylko to wypominanie

Gość gość
Moze jesli bedziemy miec dziecko to nie bede taka samotna

Gość gość
Moj maz traktuje mnie dobrze,kocha mnie i dba wiec sama nie wiem czemu tak jest

Gość gość
Ja mam to samo.. slabo wierze ze bedzie lepiej.. czekam na porod. Zobacze za pol roku, ja nie wytrzymam z mezem jako moim wspollokatorem. Zbyt cierpie z tego powodu ze mu sie przestalam podobac.

Gość gość
Ja mam wrazenie ze nie uprawiamy seksu bo on brzydzi sie mnie piescic

Gość gość
Az mnie skreca ze zlosci, ze baby takie pomysly maja. Dzieciak jako naprawa. Zeby dziecko miec to musi byc z***biscie dobrze bo dzieciaki to OGROMNE wyzwanie dla pary a tu sie dwie lajzy dogadac nie potrafia i za dzieci sie biora. Wiesz co Twoje pytanie to jakbys zlamala noge i sie pytala czy jak pojdziesz na najwyzsza gore swiata to ja rozruszaszi bedzie lepiej przestanie bolec.Przestanie?

Gość gość
Wiem ze macie racje a ja nie mam pomyslu jak naprawic malzenstwo 6mies po slubiw

zacznij go olewac po prostu. jak nie pomoze to zacznij przyzwyczajac sie do mysli ze musisz poszukac sobie nowego męża

Gość gość
Bo w tym caly jest ambaras zeby dwoje chcialo na raz. Moj mi milosc wyznaje a kochac sie nie chce. Bo mu dziwnie teraz jak mnie zna tak dobrze. Niezle nie?

Gość gość
Przemyslalam wlasnie sprawe i stwierdzilam ze nie ma we mnie nic za co on moglby mnie kochac.Skoro facet mojego zycia(tak myslalam)mnie nie kocha to czemu mialby mnie pokochac ktos inny?Zostawie sprawe tak jak jest

Gość gość
Ja tez myslalam ze dziecko sprawi ze moj maz dorosnie itp. Teraz jestem w 9 miesiacu ciazy i nigdy nie czulam sie tak samotna. Moj tez zmeczony, nie porozmawia, nie pomoze. Czekam z utesknieniem na coreczke i mam nadzieje ze pochlonie mnoe calkowicie, bo mam dosc takiego zwiazku. Mecze sie. Chcialam to mam.

Gość gość
Caly czas zastanawiam sie co tak meczy mojego meza?moze to ze wstaje i 5? Ale w sumie chodzi spac ok 29 wiec naprawde jest taki zmeczony?

Gość gość
Boze... mialo byc o 20 a nie 29

Gość gość
pewnie romans z kolezanka z pracy ;P

Gość gość
moze jest aseksualny, jak 3-65% ludzkosci. Seks mu nie potrzebny,a dziecko tak.

Gość gość
Do osoby wyzej-wiesz co znaczy aseksualny?

Gość gość
przykro mi autorko ale wygląda że twój facet ma kogoś.. proponuje pogrzebać w kompie czy w telefonie a dowiesz się prawdy a w dziecko się nie pakuj - zwłaszcza jak nie masz kasy - bo sama zostaniesz a uwierz że po porodzie baardzo potrzeba kogoś - zwłaszcza jak dziecko nie jest aniołkiem, pojawiają się kolki itd - proponuje zrób sobie test jednej nocy - nastaw budzik i budź się co 3 godziny - wstawaj połaż 30 minut i za 3 godz znów - dodatkowo wieczorem pochodz tak z godzinkę dwie a rano wstań z uśmiechem.. wtedy dopiero pojawiają się pretensje, żale, złości itd

przedstawiciele to lubią sobie na boku p******* :D