Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealnyStalker

Dziewczyna czyli jak los sobie zakpił właśnie ze mnie

Polecane posty

Ano! byla sobie dzieczyna 19letnia ! Dobra moja znajoma taka blizsza... Zochalem sie w niej ale bez wzajemnosci mimo to ona jakos pretensji o to do mnie nie miala nie nabrala dystansu ani nic fakt odrzucial bezwzglednie ale nie zaczela "uciekac"... od poczatku 2012 roku stralaem sie ja do siebie przekonac BARDZO sie staralem cieszylem sie ze mam szanse przedwczoraj sie z nia widzialem stwierdzila ze podoba jej sie moj stary kumpel... no przelklem to w koncu zawsze mowilismy sobie kto nam sie podoba od poczatku znajomosci! Poprosila abym ich razem zapoznal zrobilem to dla niej i okazalo sie ze do siebie pasuja oboje wolni dobrez sie dogadali spodobali teraz sie umawiaja... czy los sobie ze mnie KPI ?? tyle staran dla dzieczyny i szczerze ja juz kochalem akceptowalem jej wady chcialem dobrze dla niej a moj znajomy to wystko zgarnie bez wielkiego wysilku i do tego przy moim wsparciu i bezposredniej KLUCZOWEJ pomocy... i oczywiscie zrobilem to w koncu jej zalezalo na tym a mi zalezy na niej.... No k***a czy los ze mnie sobie jaja robi?

Gość gość
Dupa jestes nie facet.

Gość Va banqe
kup sobie losa pod choinke moze chociaz ten z ciebie nie zakpi 🖐️

Gość gość
lej na nią, są jeszcze inne

Gość Va banqe
co do lania to polecam lane poniedzialki :D

Gość gość
Ponizaj sie jeszcze bardziej :D nie jestes w jej typie, to dobrze, ze c***owiedziala, nie?

Gość gość
Masz prawo jej sie nie podobac. Ciebie nie zauwazy, innego (nic specjalnego) owszem, tak to juz funkcjonuje.

Gość gość
ale za to popatrz na jakiego fajnego chlopaka wyszedles :D pokazales jednak ze najbardziej zalezy ci na jej szczesciu :)

Gość gość
wlasnie az "romantycznie" ahahah :P

Gość gość
Po wstępie myślałem, że to początek do jakiejś ciekawej historii erotycznej, a tu znowu muszę iść na Redtube... :(

Gość gość
Nie wierze, ze innych lasek nie ma :D jak z 1 sie nie uda to sie idzie do 2, nawet jak z 1 sie udaje, dziala sie na kilka frontow, tak faceci robia. Mameja :D

Gość gość
Nie wierze, ze innych lasek nie ma :D jak z 1 sie nie uda to sie idzie do 2, nawet jak z 1 sie udaje, dziala sie na kilka frontow, tak faceci robia. Mameja :D

Gość gość
FRIENDZONE FOREVER :P

friendzone bym bego nie nazwal na szczescie bo nigdy ja za nia latac nie musialem za to ona za mna tak choc tyle dobrego ze nie czuje sie wladczynia sytuacji ale i tak z klientki zrobilem ja czyms wiecej wiec h*j :P

Gość gość
Milosc jest zawsze jednostronna Z trzeba sie pogodzic

Gość gość
Bo tam pewnie nie ma milosci tylko podobanie sie

Gość gość
jak tam moze im zgrzytnąć? skoro ty ją kochasz.. wiec ona kocha go a on nie.. proste?

Gość gość
ale nudziarz,wcale się nie dziwię że dziewucha rzuciła frajera co wylewa żale na babskim forum, z reszta to i tak kit dla głupich pasztetów,a nuz która z litości zaoferuje swoje towarzystwo,co za dureń

hahah nieim czy ona ja ale napewno mu z nia dobrze :D a co do ostatniego wpisu to tak napewno bede czekal az ktoras sie odezwie i bedzie mieskzac 600 km ode mnie hmmmm kto ma mentalnosc tak ze kazdy jest na miejscu w internecie..... ano WARSZAWIAK napewno :D tylko oni mysla ze jak napiszesz w necie "hej ktora sie spotka" to bedie gdzies z okolicy

Gość gość
popatrz na to tak ze wyszedłeś na swoje udowodniłeś jej ze najważniejsze jest dla ciebie jej szcescie

Gość gość
jakby go to obchodzilo :O

Ano taki prezent wigilijny dostalem HAHA :D :O ale niech im sie uda chce zeby sie im udalo bede mogl sie tym dobic wiec chce szcerze

Gość gość
haahh frajer, ty gadasz inny ****** to sie z nia dogadałes ze mowicie se ktowam sie podoba . czemu suce nie powiedziałes ze jestes w niej zabujany ?