Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssamotna

wigilia ja mam 23 lata i siedze sama zaryczana mimo ze mam rodzine

Polecane posty

Gość gość
Nie obwiniaj siepę! Przeczytałam wątek i uważam ze postąpiłaś słusznie! Teraz tylko spokojnie dojedź do domu,prześpij sie i nabierz sił na jutro. Na spokojnie przemyśliij sobie sytuacje i uśmiechnij sie do życia! Oni są zakłamani, nie maja własnego zdania i udają ze wszystko w porządku

Gość sssamotna
siedze dalej w miescie gdzie studiuje...do domu nie pojade, poki moja mama do mnie nie zadzwoni...wiele razy nawalalam...zawsze wyciagalam pierwsza reke...bo to moja mama. Ale dzisiaj niczym nie zasluzylam zebym dostac w twarz...w wigilie...na ktora czekalam caly rok...nienawidze siebie, nienawidze zycia, nie mam po co zyc...czasami wydaje mi sie, ze tylko ja potrafie byc szczera...czesto jestem mniej lubiana od innych, za to, ze jestem szczera i nie umiem udawac...ale taka juz jestem

Gość Gosciowa
Znajda sie takie osoby, które docenia Twoja szczerość. Osobiście nie znioslabym jak by ktoś wmawiał mi kit wiedząc ze jest inaczej. A w mieście gdzie studiujesz nie ma tam jakiś znajomych?

Gość sssamotna
mam garstke znajomych...glownie na imprezy, wszyscy i tak wyjechali...a na pewno nie mam nikogo tak bliskiego, zeby przyznac sie, ze siedzialam sama w wigilie.

Gość gość022
Do mnie ojciec dalej się nie odezwał,a mama powiedziała tylko, do mojego pokoju powiedzieć,żebym nie zjadała ciast, bo jest mało na jutro... Dobrze,że chociaż znajomi się odzywają, gdybym lepiej się czula to poszłabym na pasterkę.

Gość hrabia cocks
chciałaś wychoojać narzeczonego siostry z wigilii, a wyszło na to, że to ciebie wychoojali i to z hukiem :D 🖐️ ironia losu :classic_cool: ps. jesteś żałosna :)

Gość sssamotna
jedynie tata zadzwonil...ale mama nie i dalej siedze sama ;(