Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy was tez wyganiaja z kuchni

Polecane posty

Gość gość

Mama i siostra wyganiaja mnie z kuchni bo nie umiem gotowac a chcialabym sie w koncu nauczyc. No ale nie ma jak :D.... A potem narzekaja na mnie ze co to za slamazara no ale ja wykazuje checi, moze jestem fajtlapa ale jak mam umiec skoro nikt mnie nie dopuszcza do kuchni :P

Gość gość
U mnie też tak zawsze było, w efekcie mam 32 lata i nie potrafię kompletnie nic ugotować. A pomyśleć, że w moim wieku to już mama wyprawiała wigilię mając dwójkę dzieci :p No ale zawsze jak pytałam jak jej pomóc, to słyszałam: nie kręcić się pod nogami, nie plątać po kuchni, nie przeszkadzać... ;)

Gość gość
ja mam 29 lat a gotować potafię od jakiś 8 lat gdy wyszłam za mąż i siłą rzeczy musiałam się nauczyć :P Dużo mi dało podpatrywanie mamy jak gotuje, piecze. Później sama eksperymentowałam i dziś każdy z gości zachwyca się tym co przyrzdzę. Ty tez próbuj sama, szukaj prostych przepisów w necie i od tego zaczynaj

Gość gość
nie trzeba podpatrywac kogos zeby sie nauczyc. Odpalasz internet a tam masz mase filimkow na youtube jak przygotowac kazda wigilijna potrawe. Ja sie tak nauczylam bo moja mama to slaba kucharka...

Gość gość
Ja od mamy podpatrywać musiałam bo wtedy neta nie miałam hihihi :P ale muszę przyznac, że moja mama przepszynie gotuje więc miałam czego się uczyć

Gość gość
No właśnie! Ja chciałabym nauczyć się od mamy, bo jestem w 100% pewna, że żadne "internetowe" danie nie będzie smakować tak, jak mojej mamy! :)