Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uniquest

Mężczyźni wolą dziewczyny niedojrzałe od kobiet

Polecane posty

Gość uniquest

Jest to straszne uogólnienie lecz podświadomie każdy by tak chciał. Atrakcyjną dziewczynę która jest jeszcze dziewicą, która nie ma jeszcze swoich przekonań, ukształtowanych poglądów, która ma przesiąknąć stylem życia faceta i jego upodobaniami. Mężczyźni nie uważają by kobieta niezależna, finansowo i z własnym światem była wartościowsza od niedojrzałej, niesamodzielnej nastolatki.

Gość uniquest
Można to porównać do tego że dziewczyna to istota pośrednia bo dziecko jest kompletnie niesamodzielne, a facet jest samowystarczalny, zaś dziewczyna do pełni szczęścia potrzebuje faceta. Dlatego faceci wcale nie lubią kobiet które są tak niesamodzielne, samowystarczalne jak facet. To ma być dziewczyna, nastolatka, która się do swojego faceta upodobni, który wpłynie na jej świat. Mój temat dedykuję kobietom by poznały co się podoba facetom.

Gość gość
same się o to prosicie jesteście do granic cwane wyuzdane i wyrafinowane ponad normy unijne zero naturalności i jeszcze macie czelność się dziwić?czego oczekujecie nie będzie lepiej!

Gość gość
Jak sądzę masz 25/30+ i nie usidliłaś żadnego frajera i boli Cię, że wolą nastolatki/studentki niż Ciebie i Twoje równieśniczki? Zgadza się?

Gość gość
nic mnie nie boli bo mam do woli tego co chcę ale mam też wiedzę niestety i o piczy kłak nie zamierzam zmienić zdania bo to jest niestety prawda co wielu toczy ale bezsilni są jak pokorne pieski po palcu do celu........................

Gość gość
ale o jakim wieku mężczyzn piszesz? w jakim wieku mężczyźni?

Gość gość
nie wiek jest ważny ale dojrzałość trzeżwą ocena tego co się dzieje sens z przeszłości wobec obecnych wartości.ostatni wpis dostaję spam

Gość gość
bo faceci to tchórze ja jestem dziewczyna - i mogę przyznać ze faceci to tchórze a dziewczyny to id iotki zdarzają się wyjątki ale ciężko je znaleźć

Gość gość
Faceci to śmieci.

Gość gość
a wy puste wyrafinowane landary i pudernice świat się zmienił moje panie nie ma głupków na żądanie.

Gość gość
Nie filozofuj, bo coś ci to nie wychodzi

Gość gość
sama piszesz kretynowata w tytule że wolą niedojrzałe a zatem skromne nie zepsute ale ty problem widzisz tylko przez swoje okulary patrz szerzej przez pryzmat zmąconego porządku świata potencjalny singlu.

Gość gość
Niedojrzałe = niezepsute? :D a to ci ciekawe, skąd wszechobecna opinia o młodych puszczalskich nastolatach, skąd ty się urwałeś?

Gość gość
szkoła życia się kłania wiedza mądrość tolerancja zrozumienie wszystko przesłaniają egoistyczne żądze a to co najwyżej jeśli cokolwiek pojmujesz =się wątpliwość zwątpienie rozczarowanie cierpienie i ni nie wydumasz carem nie budiet.

Gość gość
jeśli nie kumasz to wal się sama.

Gość gość
Wolą niedojrzałe, ale wyglądające jak przejrzałe kurfy. Takie połączenie ich rozgrzewa do czerwoności. :)

Gość gość
Jakiś chodzący bankomat tu się panoszy po damskim forum i udaje panisko :D

Gość gość
jak widać część męskiej widowni nie rozumie znaczenia słowo dojrzały więc do słowników pora zajrzeć .. a nie wymądrzać się nie rozumiejąc znaczeń polskich słów