Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam nauczyc córke funkcjonowac mimo braku urody

Polecane posty

Gość gość
A moja mama na pewno nie ma większego powodzenia niż ja. Obie jesteśmy takie średnie z wyglądu. Jej się przyfarciło i już jako nastka poznała swojego męża. Ja mam lat 24 i odpowiedniego faceta na horyzoncie ani widu, ani słychu.

Gość Autorka tematu1
Takich rzeczy nie powinno sie komentowac ja chce uchronic swoje dziecko przed takimi kpina,mi , a nie jeszcze ja dobijac .

Gość gość
Autorko, przesadzasz strasznie. Ja mam dystans do siebie i sama komentuję takie sytuacje jak te związane z większym braniem mojej w przypadku mojej mamy. Najgorsze co możesz zrobić, to chować swoją córkę pod kloszem. Jak się zderzy z rzeczywistością i tym, że ludzie będą się czasem z niej nabijać, czasem będą niemili, a czasem chłopak w którym się na zabój zakocha powie jej : "nie będę z tobą, bo jesteś brzydka", to się załamie. Musisz ją nauczyć dystansu i tego, żeby umiała się śmiać ze swoich wad, wtedy będzie bezpieczna i nikt jej nie zrani głupim tekstem. Wiem po sobie.

Gość gość
Ja chce ja nauczyc dbac o siebie wiem ze jak bedzie pewna siebie to ludzie moze tez beda w to wierzyc ze jest ładna .

Gość gość
,,Ja chce ja nauczyc dbac o siebie wiem ze jak bedzie pewna siebie to ludzie moze tez beda w to wierzyc ze jest ładna " - wierzyć że jest ładna? Kobieto, czy Ty przeczytałaś, to co tu napisałaś? Ładne rysy twarzy albo się ma albo nie. Przeciętna dziewczyna jednemu się spodoba, drugiemu nie, ale brzydka nikomu. A skrajnie brzydka dodatkowo może dostać z buta w twarz, za to że nie urodziła się odpowiednio urodziwa.

Gość gość
Ale ludzie automatycznie którzy sa pewni siebie staja sie automatycznie bardziej atrakcyjnii prawda ?

Gość gość
Czyli con ja mam zrobic skoro moje dziecko jest skrajnie brzydkie ?

Gość gość
Schowaj dziecko przed światem w zakonie :o

Gość gość
Skrajnie brzydkie? To Twoja córka ma tego pecha być w tym może 0,5% skrajnie nieurodziwych? :(

Gość gość
przecież większość ludzi jest brzydka lub przeciętna i funkcjonują. o czym tu gadać..

Gość gość
Ktoś kto pisze, że większość ludzi jest brzydka ma wymagania rodem z kolorowych pisemek.

Gość gość
No tak ja równiesnicy odbieraja jako skrajnie brzydka osobe .

Gość gość
,,No tak ja równiesnicy odbieraja jako skrajnie brzydka osobe" - to znaczy co jej mówią, robią?

Gość gość
Wyxywaja wynajduja rózne przezwiska nie bede tu tego pisac ...

Gość gościówaaa
NIGDY nie mów jej, że jest nieatrakcyjna. Matka zawsze powinna powtarzać swojemu dziecku, że jest piekne. dzięki temu, że moja mama mówiła mi to od najmłodszych lat, teraz mimo braku urody zachowuję choć resztki poczucia atrakcyjności

Gość gość
co powoduje fakt ze jest brzydka? co moze byc brzydkiego w 11 latce? ma jakies defekty?

Gość Autorka tematu 1
To było prowo ale dzieki temu wiem jak bardzo ludzie sa pusci na tym forym :/ Zres\zta w realu juz nie raz sie tego przekonałam Do Gosciówa -Masz madra mame Gratuluje Ci jej ...Dzieki wiesz ze jestes wartoscowym człowiekiem masz tego swiadomosc .