Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 piotrek_191

Moja kobieta nie chce seksu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Piotrek i tak zrobisz co chcesz ale posluchaj sie mnie,do艣wiadczonego w zwiazku. Nie wierz w bajeczki ze sie kobieta zmieni po 艣lubie i postaraj wybi膰 sobie z glowy ozenek. Dla kobiety poszukiwanie m臋偶a to nie to samo co poszukiwanie kochanka. Problem pojawia sie wtedy kiedy facet nie rozumie swojej roli malzonka i nagle chcialby sta膰 sie kochankiem. Je艣li teraz po jakims juz czasie ona tak sie zachowuje to tylko i wy艂膮cznie jest z Toba bo nie ma w pobli偶u 偶adnej lepszej opcji. 呕yjesz na wulkanie, nuda nuda a偶 tu nagle Twoja kobieta pozna faceta kt贸ry b臋dzie mial to cos,wlasciwe czy cechy i dowiesz sie ze Twoja kobieta lubi bzykanko,lody ba nawet lubi wypi膮膰 pup臋 ale niestety nie z Toba.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 piotrek_191
Ca sadzicie o tym : olewa膰 przez dwa trzy tygodnie i zobaczy膰 jaka b臋dzie jej reakcja. Czy sama si臋 zacznie stara膰 jak si臋 jej zacznie osuwa膰 grunt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Radek90
Podpisuj臋 si臋 w obiema r臋kami pod tym co napisa艂 go艣膰 powy偶ej. Mo偶e nie mam du偶ego do艣wiadczenia 偶yciowego ze wzgl臋du na sw贸j wiek, ale nie raz widzia艂em w艂a艣nie taki przypadek. M膮偶 od zachcianek, kochanek od zaspokojenia potrzeb seksualnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Radek90
Do Piotrka Mo偶esz olewa膰, pytanie co to da na d艂u偶sz膮 met臋. Widzisz, kobiety s膮 takie troch臋..hmm...przepraszam za okre艣lenie..jak ma艂py. Zazwyczaj nie przeskocz膮 z jednej ga艂臋zi na drug膮 dop贸ki nie b臋dzie mia艂a 100% pewno艣ci, 偶e ta druga ga艂膮藕 jest stabilna i si臋 nie z艂ami臋.....Tak偶e mo偶e to ci膮gn膮膰 jeszcze d艂ugo na dwa fronty. Wi臋c ja bym na Twoim miejscu delikatnie zacz膮艂 w臋szy膰. Wiem, 偶e to nieeleganckie, ale skoro nie daj臋 Ci wyboru, to nie masz wyj艣cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 48Ania
"zajecha膰 po ni膮 do pracy z bukietem kwiat贸w (ku zazdro艣ci jej kole偶anek" = ale bufon z Ciebie. Zazdro艣ci膰 to mo偶na zaje...tego seksu a nie wiech膰a badyli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja tez kiedys ze mna nie chciala,bo w kazdy dzien listonosz przychodzil i on ja posuwal,jak ja chcialem to byla zmecona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tym razem w innej sukience
Niestety, ale ja widz臋 to podobnie...ona ma kogo艣:( a dlaczego tak twierdz臋? z w艂asnego do艣wiadczenia. Z m臋偶em by艂o 艣wietnie w 艂贸偶ku i nawet kiedy wszystko inne p贸藕niej zacz臋艂o si臋 sypa膰, to w tej sferze nadal wrza艂o. Jednak pozna艂am kogo艣, zakocha艂am i wszystko leg艂o w gruzach:( m膮偶 teraz mo偶e si臋 stara膰, biega膰 wok贸艂 mnie jak wok贸艂 z艂otego jajka, a ja ju偶 nie mam ochoty na 偶adn膮 blisko艣膰 z jego strony, cho膰 nadal uwa偶am, 偶e jest 艣wietnym kochankiem. Przykre to- wiem. I nie pisz臋 tego, 偶eby si臋 偶ali膰, czy cokolwiek innego, po prostu wiem doskonale dlaczego 偶ycie erotyczne pada, nawet je艣li dotychczas by艂 ogie艅. Co wi臋cej...olanie sprawy, pr贸ba zlekcewa偶enia jej z nadziej膮, 偶e nagle ona zacznie si臋 stara膰 nic nie da. Niestety:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e nie zaspakaja艂e艣 jej w 艂贸偶ku i tylko ci sie wydawa艂o 偶e ona dochodzi? Wg statystyk 70% kobiet udaje orgazmy a 25 % - regularnie :P I 偶aden facet nie pomy艣li 偶e by膰 mo偶e chodzi o jego kobiet臋... I mo偶e lasce znudzi艂o si臋 udawanie i sko艅czy艂a z sexem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieta wybierajac meza kieruje sie takimi przeslankami aby jegomo艣膰 mogl zaspokoi膰 jej i jej potomstwu byt. Sprawa po偶膮dania i seksu jest drugo albo si贸dmorzedna. Facet z koleji o偶eni sie z kobieta kt贸ra w pelni pochlonie go fizycznie,nie musi byc bogata ani miec dobrego wyksztalcenia ani pracy to wszystko jest drugorz臋dne. Przed 艣lubem kobiety aby usidlic faceta staraja sie,a po 艣lubie dochodzi do nieporozumie艅 bo kobieta nie ma w naturze walczyc o cos co juz ma. maz zostal wybrany podlug kryteri贸w mezowskich a nie kochasiowskich. Kobiety w og贸le traktuja sex i og贸lnie kwestie podobania sie m臋偶czyznom bardzo instrumentalnie, taki permanentny handelek. Zawsze myslalem ze to faceci s膮 pro艣ci a kobiety takie uduchowione, ale do艣wiadczenie 偶yciowe zmienilo moje opinie. Kobiety upraszczajac to permanentne, wyrachowane,dwulicowe prostytutki a faceci to glupie,prawdom贸wne, naiwne cielaki co daj膮 sob膮 pomiata膰. Ja gdybym byl Piotrkiem to bym tej pani zasadzil kopa i dalbym sobie z ni膮 spok贸j.

Udost臋pnij ten post