Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On po po wypadku

Przez wypadek utykam na nogę i o dziewczynie mogę tylko pomarzyć

Polecane posty

Gość On po po wypadku

Szanujcie to co macie, jeden moment w życiu może sprawić, że już nic nie będzie takie samo, a to co było już nie wróci. Wesołych Świąt wszystkim!

Gość 48Ania
Wesołych Świąt kochany nie załamuj się!

Gość gość
nieprawda, musi być w Tobie coś innego co nie pasuje. znam facetów niepełnosprawnych ale fajnych i mają fajne babki i udane zycie- sporo kobiet za nimi lata swoją drogą.

Gość On po po wypadku
26 lat mam.

autorze tematu nie zapominaj o tym że kobiety to materialistki. Masz mieszkanie auto? najważniejsze pracę?

Gość On po po wypadku
Nie interesuje mnie relacja, którą mogę sobie kupić.

autorze ale na to najbardziej zwracają uwagę kobiety. Nie ważne która ale to jest niestety standard.

Gość gość
kapselko masz chyba jakieś uczulenie na kobiety, nie przeczę że tak nie jest, ale nie wkładaj wszystkich kobiet do jednego worka 🖐️

Gość gość
A czy wy jesteście tacy wyrozumiali dla defektów kobiet?? Obniż swoje wymagania, skoro sam teraz nie jesteś "idealny"

Gość gość
Znałam z widzenia mężczyzne,który miał takie problemy z nogą.Super facet,dużo uroku osobistego,tylko dla mnie za stary.Nie poddawaj się Autorze.Niektórzy nie patrzą na wygląd zewnętrzny,ale na człowieka.

Gość On po po wypadku
Na pewno nie mam szans nawet u tych, które nie mają wielkich wymagań. A co do wymagań moich - te natury intelektualnej też miałbym niby obniżać i np. brać się za bardzo prostą, mało bystrą dziewczynę?

Gość gość
Dlaczego kobiety mają być wyrozumiałe na jego defekt, skoro oni nie potrafią uszanować nawet tego, że kobieta np. po lekach ma problemy z cerą?

Gość On po po wypadku
A dziewczyna brzydka, może woleć faceta brzydkiego, ale zdrowego i sprawnego.

Gość gość
Ja mówię o defektach czysto fizycznych.

Gość On po po wypadku
A kto powiedział, że wypryski to coś, co sprawia że skreślamy kobietę?

Gość gość
miałam chłopaka, który lekko utykał i nie przeszkadzało mi to wcale

Gość MartaGl
Witaj, Znajdziesz odpowiednią osobę której nie będzie przeszkadzało to czy utykasz na nogę.Prawdziwa milość nie widzi naszych wad czy niedoskonałości.Mocno w to wierze a wiara czyni cuda!!!

Gość gość
Yhy, wspaniała miłość desperatki, która rzuci się na każdego faceta choćby z największymi defektami, a jaśnie pan pozwoli jej dostąpić zaszczytu bycia z nim. Tak przyzwyczajacie do facetów, że nic nie muszą sobą reprezentowac (akurat utykanie na nogę to nie problem, ale teoretycznie mówię...) a i tak mogą mieć każdą, a kobiety muszą być idealne.

Gość gość
Hmmm nie zgodzę sie z Toba , bo ja kiedys kochałam człowieka na wózku duzo starszego chodziaz sama jestem zdrowa , wiec da sie .

Gość gość
To się nie zgadzaj, osobiście zbyt szanuję siebie, by być z kimś "z braku laku", wolę już być sama, bo dobrze wiem, że inni też nie akceptują moich wad, więc dlaczego to ja mam iść na ustępstwa... ale co kto lubi, spoko ;)

Gość gość
Ja też mam duzo wad i wiem ze duzo osób moze ich nie akceptowac .

Gość Aga40Cz
Gościu pisząc to widocznie masz jakiś problem z facetami.Nie każdy jest taki jak ty pozwoliłaś sobie napisać, ale widocznie nie miałaś tyle szczęścia żeby na takiego trafić.Z braku laku to sobie można kupić chleb zamiast bułek w sklepie a nie być z kimś:)

Gość gość
widziałam kiedyś chłopaka na wózku, około 25 lat, seksowny tak, ze normalnie szczena mi opadla. bylam w pracy i tak sobie go obserwowalam, bo niedaleko sie krecil. nawet zagadalam, koles okazal sie do tego zabawny, pikawa mi z nim nie wytrzymywala, ale przylazla jego laska i ch*j, moja marzenie pryslo. gdyby byl wolny i gdyby mnie zechcial, to nie wahalabym sie, pomimo tego, ze byl na wozku - po prostu mial w sobie to cos, co mnie do niego przyciagalo. i nie tylko mnie niestety :/

Gość gość
Nieprawda. Jeśli masz fajny charakter, jesteś inteligentny, masz "to coś" to nie widzę powodów dla których miałbyś nie znaleźć dziewczyny.. przykład- Mój przyjaciel, jeździ na wózku, ma świetną narzeczoną i dobrze im się układa

Gość gość
jasne, zawsze wina tego mitycznego "szczęścia", a właściwie jego braku, nigdy facetów i ich małostkowego i powierzchownego podejścia do kobiet :)

Gość gość
Tak mam problemy z facetami , ale nie dawno poznałam chlopaka o rok starszego na wózku ale wyczułam jaki jest zapraszał mniew ale nic z tego :/ Nie pojechałam nie mia łam checi a tamten był o 27 laty starszy i mnie do niego ciagneło bo miał zupełnie inny charakter niz ten starszy o rok .

Gość gość
o boże, ja też do kolekcji dowalę wam przykład, jak ostatnio widziałam faceta na wózku w autobusie i piękna dziewczyna siedziała mu na kolanach! i co z tego, takich facetow jest pełno, ale kobiety na wózku ze sprawnym facetem nie widziałam NIGDY