Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On po po wypadku

Przez wypadek utykam na nogę i o dziewczynie mogę tylko pomarzyć

Polecane posty

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość o boże, ja też do kolekcji dowalę wam przykład, jak ostatnio widziałam faceta na wózku w autobusie i piękna dziewczyna siedziała mu na kolanach! i co z tego, takich facetow jest pełno, ale kobiety na wózku ze sprawnym facetem nie widziałam NIGDY Odpowiedz na ten temat » Moze to był tylko kolega jej ?

Gość gość
Tak przez brak urody mierzę bardzo nisko...Fakt ale gdyby taki cvhłopak okazał sie prymitywem to nie wiem czy bym wytrzymała z takim....

Gość gość
Nie, całowali się i była ewidentnie wpatrzona w niego a on w nią. Po prostu para jak para, tylko że on na wózku. Potem byli w tym samym sklepie, co ja i kupowali jakieś produkty na kolację czy co tam, nie wiem.

Gość gość
Niestety sqwiat jest bardzo nie wporzadku byle jaki facet moze miec kazda na to wychosdzi a kobieta moze byc idealna :/

Gość gość
Moze nadrabiał niepełnosprawnosc w urodzie ten chłopak ?

Gość gość
No dokładnie. Właśnie o tym piszę, ale nikt mi nie wierzy. :P :P :P

Gość gość
Moze nadrabiał niepełnosprawnosc w urodzie ten chłopak ?

Gość gość
Nie jest istotne, czy nadrabiał, czy nie, bo w analogicznej sytuacji dziewczynie nawet najlepszy wygląd nie pomoże, jak jest na wózku- facet znajdzie sobie ładną i zdrową. Chyba, że już byli w związku, gdy ona miala wypadek- to czasem z przywiązania z nią zostanie...

Gość gość
Bo kobiety często z miłosci do kasy sa z takim facetem ...Albo np. dlatego że ma gdzie mieszkac moze tak było i w tym autobusie .

Gość gość
Moja ciotka tez była z desperacji z takim facetem a potem poznała wujka :/

Gość gość
Jasne, w wieku ok. 17 lat była z nim dla mieszkania xD to była młoda para, ok. 17-18 lat, taka smarkula to jeszcze z rodzicami mieszka. I była ładnie ubrana, widać, że na kasę nie narzekała. a w tym wieku, jak mówiłam, pewnie rodzice to wszystko fundują.

Gość gość
Moze z litosci ? Ale ton jasne ze taka gówniara jest jewszcze niedojrzała emocjonalnie i sama nie wie czego chce taka prawda a moze mimo ładnego ubrania nie mogła narzekac na nadmiar powodzenia ? To ze Ty uwazasz ze była piekna nie znaczy ze faceci ja taka widzieli .

Gość gość
Pza tym zejdźmy z tego tematu osób na wózkach, nie potrzeba aż tak ekstremalnych przykładów, by ukazać męski detalizm- rozejrzyj się choćby w internecie jak rygorystycznie oceniają kobiety, jakie mają wymagania wygórowane itd.

Gość gość
A kobiety często polecą na byle kogo, nie tylko z wyglądu, ale ogólnie- byle tylko być z kimkolwiek. Tematy zakładane przez różnych desperatów próbujących "wziąć kobiety na litość" są bardzo popularne, kobiety natychmiast łapią się na ten "lep", bo wietrzą tam swoją szansę :D a nawet byle jaki facet nie zainteresuje się nieatrakcyjną kobietą

Gość gość
Ale co to ma wspólnego z Miłoscia i tak takie kobiety berda sie ogladac za innymi wiem ze swojego przykladu ja jestem w zwiazku z desperatem a 2 razy zakochałam sie bez wzajemnosci w innych .

Gość gość
trudno... ale będą mieć kogokolwiek. Najwyraźniej to im odpowiada...

Gość gość
Dxziewczyny które sa z desperacji zdradza przy byle okazji i jescze nie maja wyrzutów sumienia .

Gość gość
Ale zdesperowani faceci texz moga byc z bardzo nie atrakcyjna kobieta i wmawiac jej bzdury .

Gość gość
To już ich problem oraz desperata, który na nie poleciał mimo świadomości ewentualnych konsekwencji. Chciał piękną kobietę, to ma. Mógł się rozglądać za tymi mniej atrakcyjnymi!

Gość gość
Gosciu powyzej ale Ty myslisz ze kobiety zdesperowane to tw które maja milion adoratorów ? Jakby były Piekne to by sie za takimi nawet nie obejrzały bo moga muiec kazdego . I maja w czym wybierac .

Gość gość
Do gościa powyżej- desperatki kobiety są częściej ładne itd. niż desperaci- faceci. Bo kobiety częściej są zakompleksione i nie wierzą we własne sily, a faceci na odwrót- przeceniają własne możliwości

Gość gość
Tylko ze jak maja wianuiszek adoratorów to nie rzucaja sie na tych brzydszych mimo ze moga miec Przysyojnego to chyba logiczne , prawda ? A kompleksów nie maja tylko specjalnie tak mówie jakie to one skromne sa ....

Gość gość
Ale te kompleksy skąs sie jednak wziely / Jakby miały wianuszek adoratorów to miały wybór i by wybrały najprzystojniejszego . Widoczne nie sa takie piekne bo skoro majha kompleksy to jakis facet musiał im nie xle dać po palic .

Gość gość
Ale najczesciej to brzydkie kobiety maja kompleksy , ładne maja w czym wybierac .

Gość gość
ja po zlamaniu mam sruby w nodze i chodze o kuli jeszcze... teraz mam wieksze powodzenie niz wczesniej :)

Gość gość
Oczywiście, że najczęściej kompleksy mają brzydkie, więc po co pisać o truizmach???? Ja się skupiam w tej chwili na INNEJ grupie, czyli kobiet atrakcyjnych z kompleksami, jest ich mniej niż brzydkich z kompleksami, to chyba oczywiste :D ale zarazem jest ich o wiele więcej niż brzydkich facetów z małymi wymaganiami.

Gość gość
A skad te kobiety u tzw "Atrakcyjnych kobiet"? Widocznie nie dka wszystkich sa takie atrakcyjne i ktos im dał popalić inaczej by nie miały kkompleksów , poza tym sa to najczęściej "dobrze zrobione kobiety" które pod maska makijarzu i dobrej stylizacji kryja nie ciekawa powłoke ....

Gość gość
Nie zawsze. Społeczeństwo je dołuje, to raz, dwa- mogą po prostu być nieśmiałe i "zahukane"- mam mnóstwo takich koleżanek cichych myszy, które nie zwracają na siebie uwagi, a niektóre z nich, które pozbyły się kompleksów, zaczęły być odważniejsze, to nagle zaczęły mieć wianuszek adoratorów i co ty na to :D wcześniej były z byle kim z braku laku a teraz mogą przebierać. Wiele ładnych kobiet po prostu boi się sięgać po coś więcej, a nawet najbardziej obleśny facet myśli, że należą mu się piękności z rozkładówek ;]

Gość gość
Własnie społeczeństwo je dołuje a czemu ? Bo nie dla wszystkich sa atrakcyjne my kobiety inaczej postrzegamy aterakcyjnosc to co dola nas jest ładne nie zawsze jest dla facetów .

Gość gość
No właśnie, kobiety inaczej postrzegają atrakcyjność i czasem dołują te atrakcyjne dla facetów! Jak mówię, że mają wianuszek adoratorów, to chyba się podobają facetom! Tylko koleżanki je np. zdołowały, że nie są zbyt atrakcyjne. Zresztą... mam gdzieś twoje zdanie, bo tłumaczyłam sto razy, a ty się do******lasz do nic nie znaczących szczegółów. Widzę nieraz zakompleksione kobiety naprawdę ŁADNE i widzę często obleśnych facetów, którzy mają siebie za półbogów! I widzę często tych oblechów z pięknymi kobietami, które czasem, jak nabiorą pewności siebie, to w końcu ich rzucają dla kogoś lepszego i takie są fakty.