Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dranie

Polecane posty

Gość gość
gość no chyba ze bardzo kocha to wtedy da ale JEDNA SZANSE! a oni by chcieli nie wiadomo ile.. smiech.gifsmiech.gif x Taaa facet cie raz zg***** dasz mu szanse, facet cie raz uderzy dasz mu szanse itp. takim myśleniem będziesz dawała mu kolejne szanse itd. I dlatego dobrzy faceci są często sami a kobiety narzekają na złych facetów

Gość gość
ja opowiedzialam mamie, obiecala ze sie pomodli za mnie.mysle ze najlepsza sytuacja jak zainstnieja jakies czynniki zewnetrzne, najlepiej jak dran sam cie zostawi albo sobie znajdzie inna albo ty znajdziesz innego niestety jest tom problem ktory strasznie rozwala psychike i siedzi w glowie duzo pomaga przebywanie wsrod zyczliwych przyjaciol i rodziny, rozmowa, odwracanie mysli, najlepiej zeby ktos zawsze z toba byl, dopoki przestaniesz o nim myslec.ja mieszkam sama, za granica, czasem spotykam sie z koloezankami, na szczescie jade wkrotce na wakacje 10 dni do rodzicow, mysle ze ich obecnosc mi pomoze

Serce zapomni, po prostu brak Ci charakteru i silnej woli, wolisz słabość zwalać na serce, bo to takie szlachetne i nie wymaga od ciebie niczego.

Gość gość
no wiec bylam z takim draniem i mieszkalismy razem , nie w polsce bylam sama bez rodziny mialam ten problem z nim ze byl ze mna 24h na dobe bo nie pracowal kiedy podjal prace ja zaczelam szukac chaty dla siebie, mialam sie wyprowadzic ale mnie blagal itd.. zostalam, potem swieta , nowy rok , nie chcialam zeby byl sam , jednak od czasu do czasu robil mi niezle akcje w domu, w koncu sie wyprowadzilam.. on dalej pisze ze teskni, kocha , i nie przestanie mnie kochac, ale ja nie bardzo w to wierze, fakt ze potrafil okazywac czulosc, ale przez ta swoja impulsywnosc nie dalo sie z nim wytrzymac, wiec odeszlam.. nadal jednak o nim mysle... moze z czasem to minie

Gość gość
dobrze ze kobiety maja sile zeby takich drani zostawic..

Gość gość
gość dobrze ze kobiety maja sile zeby takich drani zostawic.. x Tylko czemu nie chcą normalnego faceta tylko takiego drania?

Gość gość
one chca normalnego jak najbardziej tylko ciezko takiego znalezc...