Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to są media mętnego nurtu

Polecane posty

Gość gość

Proszę o definicję i przykłady

Gość gość
to sa media reżimowe rządowe które podajo to co rzad chce a nie prawdę i mętnego nurtu kierują się zasadą SMS czyli seks muzyka, sensacja

Gość gość
np media obrzydzały marsz niepodległości Tymczasem fakty są takie, że Marsz zgromadził ponad stutysięczną rzeszę Polaków, więc wszystkie konkurencyjne imprezki łącznie z tą organizowaną przez WSIowego przygłupa spod żyrandola, na którą spędzono pod przymusem ze dwa tysiecy urzędasów z rodzinami ,można uznać za wydarzenia marginalne i mało znaczące. Mimo silnej propagandy radiowo - telewizyjno - prasowej Warszawiacy nie dali się nabrać na oszukańcze hasła Partii Oszustów.

Gość gość
Gościu z 10.21 - czyżby wyznawca 'doktryny' ojca DEREKTORA nie potrafiący samodzielnie myśleć? Możesz podać przykład takiego medium? Skoro są media metnego nurtu to jakie media są na drugim biegunie?

Gość gość
np tvn i dobry przyklad ktos juz podal z obrzydzaniem marszu niepodleglosci.

Gość gość
Tak się składa że oglądałem tvn24 i tam była relacja z niemal całego marszu a na trwam to co może pokazali rozróby? Tam się pokazuje wszystko ładnie pięknie jak im pasuje a o niewygodnych dla TRWAM rzeczach się milczy- dość już waszej propagandy rydzykowsko-pisowskiej ten piękny kraj nie zasługuje na to

Gość gość
uważacie się za ludzi naprawdę 'myślących'? Taa a nie potraficie przeczytać ze zrozumieniem paru linijek tekstu który napisałem bo nie próbujęcie odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytania