Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mogę zapomnieć bruneta

Polecane posty

Gość gość
Nawet w święta jesteś sama? Czyli to prawda, że nawet rodzina ma ciebie dość... Nie dziwię się, ile można słuchać tego żenującego żebrania o uczucie. x Co macie na świąteczny obiad? :)

Gość gość
Kaczka :) jakieś kotlety, zrazy. Już mam dość siedzenia przy stole.

Nie, nie jestem sama :) To przykre, że nawet we święta znajdą się osoby z takim nastawieniem, żeby tylko ubliżyc drugiemu człowiekowi :(

Gość gość
taa... nawet w wigilijny wieczór były debilne wpisy fiku miku wierzymy :D ------------ bigos, królik, kotlety do wyboru

Gość gość
Widać nikt nie mam ochoty na pogawędkę o istniejącym tylko w twojej chore wyobraźni brunecie. Swoją drogą - ile c**płacą za błazenadę na kafeterii? Za ile pozwalasz sobie na takie poniżanie się? Zdradzisz nam? czy jest to tak mało, że jest ci wstyd?

Gość gość
U mnie nie ma obiadu. Stół zastawiony cały dzień, każdy bierze co chce. Na ciepło pieczona biała kiełbasa i bigos.

a Tobie ile płacą za poniżanie innych? a nie Ty roisz to za darmo dla własnej świątecznej przyjemności :D

Gość Produkcjaognia
Twój poziom intelektualny jest poniżej zera, zresztą ty też jesteś kompletnym zerem. Nie poniżaj się jeszcze bardziej. Jesteś zwykła szmata bez przyjaciół i tylko w internecie możesz się wypłakać. Żałosne.

Gość gość
miku, a omówiłaś już temat bruneta przy świątecznym stole? co c***oradzili? wizytę u psychiatry czy kosmetyczki, dietetyka i fryzjera?

Gość gość
Ja bym poradziła coś innego: przestań żebrać o uczucie i zacznij zachowywać się z godnością. Żaden facet nie spojrzy z szacunkiem i zainteresowaniem na tak zachowująca się kobietę (kobietę?).

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu a Tobie ile płacą za poniżanie innych? a nie Ty roisz to za darmo dla własnej świątecznej przyjemności smiech.gif x Ciebie nie da się poniżyć. Zama robisz to wystarczająco skutecznie, niestety.

Gość gość
iku mikuuu Ojej, dziękuję za "mądre" rady od specjalistki od szacunku smiech.gifsmiech.gif Na tyle siebie szanuję, że nie muszę skamleć o niczyje uczucie. Rozumiesz to, czy przekracza to twoje możliwości intelektualne?

Rozumiem czym jest dla Ciebie szacunek, widać go w każdym poście :) Faktycznie daleko mi do tego typu "szacunku".

Gość gość
fiku mikuu.....bylas juz wzieta swiateczne z rana ;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Rozumiem czym jest dla Ciebie szacunek, widać go w każdym poście usmiech.gif Faktycznie daleko mi do tego typu "szacunku". Pisałam o szacunku do samej siebie. O własnej godności. O tym, że najbardziej żenujące jest to, jeśli ktoś zachowuje się w upokarzający siebie sposób. Czy jest coś bardziej poniżającego? W każdym moim poście? Nie histeryzuj. Napisałam dotąd dwa posty. Nikt nie będzie cię szanował, jeśli nie zaczniesz szanować się sama.

Droga hejterko, znam już twoje zdanie, które w wulgarny sposób piszesz w każdym temacie mojego autorstwa. Nie wiem co masz na celu, rozumiem, że się nudzisz. Zapewne na którymś temacie wypowiedziałam się nieprzychylnie i masz uraz (nawiasem mówiąc typowe 😴). Powtórzę, dla formalności, bo wiem, ze Ty i tak dalej będziesz ublizać i pisać swoje :) Jestem dumną kobietą szanuję siebie oraz innych.

Gość santaqtas
możesz jez zdechnąć fiku? prosimy. takie noworoczne postanowienie.

Gość santaqtas
fikuszmato to zadni hejterzy. taka jest prawda, że wszyscy życzą ci najgorzej.

Gość gość
A ta ma jakąś obsesję :D twierdzi idiotka, że to jedna osoba dokonuje krytycznych wpisów :D Rzeczywiście bozia poskąpiła rozumku. a może bierzesz leki, przez które tracisz kontakt z rzeczywistością? Nie dociera do ciebie, że normalni użytkownicy mogą mieć dość twojego jęczenia? codziennie zakładanych kretyńskich tematów uwłaczających godności kobiety?

Gość gość
Zostawcie dziewczynę , marzyć każdy może :) może akurat brunet się pojawi przy końcu świąt :)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Droga hejterko, znam już twoje zdanie, które w wulgarny sposób piszesz w każdym temacie mojego autorstwa. Nie wiem co masz na celu, rozumiem, że się nudzisz. Zapewne na którymś temacie wypowiedziałam się nieprzychylnie i masz uraz (nawiasem mówiąc typowe spioch.gif ). Powtórzę, dla formalności, bo wiem, ze Ty i tak dalej będziesz ublizać i pisać swoje usmiech.gif Jestem dumną kobietą szanuję siebie oraz innych. -------- Ty wypowiedziałaś się nieprzychylnie? Hahaha, czy ktoś widział jakiś normalny wpis fiku miku? taki, który mógłby być odebrany jako "nieprzychylny"? Nie, nie jestem ani brunetem, ani fanką wszystkich brunetów. Wystarczy mi jeden, ważne, że jest mój ;)

Gość gość
kretynke fiku bozia chciala pokarac to rozum zabrala:D

Gość gość
Chociaż popisać ma o czym a Wy tylko hejtujecie

Gość gość
No temat o brunecie, a w jego treści jedynie idiotyczny emot to jest rzeczywiście coś o czym można popisać :D