Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy zwracacie uwage na wlosy kobiety

Polecane posty

Gość gość
Twierdzisz ze najlepiej wygladaja fo 15:o A jak ktos ma wiecej to c*****e hehe

Gość ta co tez ma piec cm
No właśnie moje włosy też nie wyglądają najgorzej. Czasami nawet wyglądają bardzo dobrze, na codzien gorzej, ale bez przesady.naprawdę widuje wiele kobiet które mają gorsze włosy, rzadkie, połamane czy popalone, tlustawe, ogólnie zaniedbane.

Gość mariiiia
niekoniecznie, bo ładne włosy przy krzywym ryju albo 100 kilo nie pomogą :D wstaw fotkę, naprawdę chciałabym zobaczyć 20-cm obwód kucyka, tak bez złośliwości

Gość gość
Chyba jestes p******* skoro myslisz ze ktos bedzie tu wklejal zdjęcia bo jakis łysy paszkwil nie może uwierzyć że ktos moze miec piekne grube włosy pewnie masz obsesje i wszędzie widxisz peruki:p

Gość gość
Już k***a ktoś vi bedzie foty wklejal Lepiej wklej swoje strąki przynajmniej bedzie zwała

Gość gość
jestem autorka tematu i jak dla mnie to niemusisz niczego wklejac. bo niby po co??? ale nie zycze sobie zeby ktos ublizal osobom o cienkich wlosach bo sam ma geste i grube

Gość gość
a taka liszowska to ile może mieć?

Gość gość
wulgarna panno, radzę sprawdzić znaczenie słowa "paszkwil", zanim zaczniesz go używać w celu obrażenia kogoś, bo jak na razie to okazałaś się tu mocno owłosionym nieukiem. Miło?

Gość gość
szczerze to nigdy nie widziałam żeby jakaś kobieta miała więcej włosów ode mnie ja nawet gdy mam mokre to wyglądają lepiej jak u tych co jeszcze sztuczne doczepiają

Gość gość
to ne ja pisałam że 100 kg kobiety mają krzywe ryje więc się p*****l zakłamana szmato nie dość że złośliwa to łysa:p

Gość gość
geny to geny fakt, ale jak chcecie mieć ładne włosy to bardziej nad prawidłową dieta trzeba pomyslec, a włosy na jakiś czas zostawić w spokoju:) nie prostowac, nie modelować, nie podcinac. Przez jakies poł roku nic z nimi nie robic. Moja mama mimo 60lat i farbowania ma zdrowe i grube włosy jednak metoda jaka stosuje nie każdemu przypadnie do gustu:) Codziennie jedna surowa cebula- zazwyczaj w sałatce. Nie ma genetycznie grubych włosów, ale od 20 lat codziennie je ta cebule i włosy ma 2 razy grubsze niż miała, do tego wołowina i jajka. Któras z was pisała, ze po farbowaniu sa grubsze:) tak się może wydawac bo farba rozchyla łuske włosa i wydaje się jakby były grubsze, ale to złudzenie do 1 czy 2 mycia:)

Gość gość
jem jajka i cebuile tez bo lubie, hoduje tez rzerzuche ale na wlsoy mi to nie pomaga.nie uzywam prostownicy bo bez niej wlosy mam proste jak drut, nie uzywam tez suszarki

Gość mariiiia
w sumie nie sądze żeby jajka i cebula jakoś pomagały, jak mówię wyprubuję swoje metody, wrócę tu za pół roku - wstawię fotkę i ocenicie progresy, i będzie to prawdziwa autentyczna fotka a nie jakieś chwalenie się czymś czego się nie ma jak te porośnięte futrem paszczury 100 kilogramowe (paszkwil to utwór literacki tępa dzido) :)

Gość gość
Marii a moglabys wstawić teraz zdjecie włosów?

Gość gość
Swoją droga to dzisiaj w lidlu widziałam dziewczynę z takimi ladnymi, długimi i grubymi włosami że szok. Za to miała mega krótkie grube nogi i wielki tyłek co przy relatywnie drobnej górze dawało komiczny efekt:p

Gość gość
mariiiia ty nie dość że nie masz włosów i cycek to jeszcze płaskod***e i c**a motyllllll hahhahahahhahahahhahahahhahahahahahahahhaha przez twą nienawiść reszta strąków ci wyjdze naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
Zabawne ze wg ciebie tylko grube baby mają piekne wlosy:p

Gość nowawmieście
Tak podczytuję i z ciekawości zmierzyłam obwód kucyka - i mam nieszczęsne 5 cm. Ale mam jeszcze dość ciężką grzywkę, co to do kucyka się nie mieści, to może wszystkiego bym miała z 6 cm ;) I też nie mam mało włosów - mam ich całkiem sporo, ale są bardzo cienkie i delikatne. Tak mi kiedyś fryzjerka powiedziała. Natomiast mimo to noszę takie mniej więcej do zapięcia stanika i wyglądają nieźle. Tzn. po myciu i suszeniu przez jeden dzień :p Dlatego myję codziennie rano, potem odżywka do spłukiwania, potem serum na końcówki, odrobina pianki i suszara. I niby suszę codziennie, do tego co jakiś czas robię balejaż, ale wyglądają nieźle. I są podatne na układanie - często zakręcam na jakieś wałki, papiloty, albo zwijam w ślimaczki czy coś w tym stylu - od razu nabierają objętości. Czasami jednak nie chce mi się myć codziennie, wówczas na drugi dzień wymyślam jakąś fryzurę - zaplatam jakieś warkocze, koczki itp. W sumie z takich mniej świeżych włosów łatwiej się coś czesze. Zażywam też codziennie Belissę.

Gość gość
Tak, na wszystko zwracają co uważają za istotne. Włosy to wizytówka.

Gość gość
Znów zmierzylam wlosy i mam 25 w obwodzie a i tak nie zlapalam wszystkich

Gość student69
Ja zawsze lubie jak kobieta ma fajne zadbane wloski, lubie jak sa do ramion czy troszke dluzsze:) do tego fajne ubranko jeansy i super:)