Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Londyńczyk z wyboru

Polaczki są jednak żalosne

Polecane posty

Gość Londyńczyk z wyboru

Przyjechałem na swieta, rodzina zapraszala mnie od 2 lat i w koncu sie skusiłem. I co zastałem - znowu niedobre zarcie typu karpie, kapusty. I tak juz 3 dzien. Nikt nie chce sie nawet przejsc na spacer = prseciez trzeba zezrec placki i patrzec w nowy telewizor kupiony na raty przed swietami. Jakie to zalosne. Odkad zostałem Anglikiem moje zycie sie zmieniło, wreszcie mam inne wartosci niz tylko zarcie i telenowele jak Polaczki. No i zarabiam normalnie, stac mnie na cos wiecej niz wakacje w Kołobrzegu

Gość BOSS Londyńczyka
Wracaj natychmiast. Kibel obsrany, gary niepomyte, a knaga już od dwóch dni nieobsmyczona !

Gość gość
Mam dokładnie takie samo zdanie. Tesknilam za Polska, wszystkim tlumaczylam, ze w Polsce są wartości duchowe, pojechałam i co zobaczylam? Pogoń za kiepskimi zarobkami i wąskie horyzonty.

Gość gość
Dla anglików zawsze będziesz polaczkiem

Gość ecce homo
"Prowincja to nie miejsce zamieszkania, to ciasnota horyzontów myślowych"

Gość gość
Debilzm kwitnie.Oszczędzcie sobie chociaż w święta.Pseudo Anglicy z jakiej wsi jesteście? Debilzm kwitnie.Wynocha do Anglii

Gość gość
Typowy emigracyjny Mietek: plecak w którym nosi do roboty buciory i kanapkę z plackiem ziemniaczanym (że niby ze schabowym), a na stole butelka z alkoholem, śpiworek na podłodze i rozwieszone wzdłuż salonu skarpety suszące się na sznurku.

Gość Londyńczyk z wyboru
Idioty ! U nas w London jest metro. Widzieliście kiedyś takie cudo? W sklepie same delikatesy. Stać mnie na fszystko. Na nowe ciżmy, sweteri a nawet chałwę. Jedliście kiedyś takie coś? Pewnie nawet nie wiecie co to jest:D buahahahaha

Gość gość
poniekąd masz rację. też uważam, że a anglii żyje sie lepiej. Tam tak naprawdę odżyłam i zaczęłam rozwijać się duchowo. Uśmiech na codzień był normalny. Wróciłam i zaczęło sie od początku. Wieczne obmawianie innych, wtykanie nosa w nieswoje sprawy, o świętach już nie wspomnę. ALE jak ktoś wcześniej powiedział, nie radziłabym się zbytnio utożsamiać z Anglią, bo dla rodowych angoli zawsze będziesz tylko polaczkiem :)

Gość gość
Czy ty przypadkiem nie masz na imię Marian, Mietek lub Czesław z wąsem?

Gość Elżbieta from London
huehe ! Nooo. Kupiłam sobie ostatnio nice t shirt w pokemony. huehue Nie to co wy, bidoki. U nas nie ma snow, bo snow to jedynie w komunistycznej polsce. W piecu nie trza palić tak jak matula robili Biedna matula:( Prześlem jej nowe jastopy i masło orzechowe. Niech zna co to luksus huehue

Gość gość
Nasze orły emigracyjne to dopiero żyją na bogato. Wszystkim ściemniają że niby wcinają kawior i szampan, a tak naprawdę to jedzą śmieci i robaki. Bo jak nazwać te przeterminowane produkty i żywność Tesco-value, która się nie psuje na tej samej zasadzie co nie psują się lizol i wapno chlorowane.

Gość Londyńczyk z wyboru
Co tu dużo gadać. W swoich butach z pytona jestem królem dzielnicy:classic_cool:

Gość gość
Opanowałeś już Mietku hordy pluskiew w śpiworku leżąc w dwudziestu na salonowej podłodze? :)

Gość gość
w Londynie jest prawie sam plebs(może 3% Polaków normalnych) reszta to z****** g***o szczyny i debilizm. alkoholicy, żule wywłoki i dno moralno umysowe. Wstyd jak cholera, co gorsza czasami Angole myślą, ze tacy u nas są i dopiero jak tu przyjadą to widzą jak się pomylili. Kryminał, wiocha i patola. Szkoda mi tych 3% wspaniałych Polaków- niewidocznych i przynoszących dumę....

Gość gość
Londynkowe Mietki - ile wydajecie na swój rent w zagrzybionym domku z tekturki?

Gość gość z Dover
A ja musze sie pochwalic ze po latach wyjazdu z Polski,stalem sie czlowiekem , doslownie z bydlecia zyjacego kiedys w Polsce, jestem teraz czlowiekiem. Kilka razy wracalem do Polski, i nie wiadomo po co, bo byla to strata zycia.Tam w Polsce nie da sie zyc,i mozna tylko improwizowac,czego juz nie potrafie, dlatego nie zamierzam zabijac sie za zycia wracajac do Polski. I ci ludzie tam w Polsce zyjacy, z ktorymi nie mam o czym rozmawiac, sa jak wyglodzone cywilizacji hieny. Chcieliby miec zachod u siebie, ale polski rozum im na to nie pozwala.