Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz mnie cos trafi

Polecane posty

Gość gość

Jest nudno, cholernie nudno. Maz juz w pracy,a ja mam wolne do 8. Kocham swoje dziecko, ale... w pracy odpoczywam mimo ze jestem na pol etatu. Corka ma 16 miesiecy, jest kochanym, wesolym i grzecznym dzieckiem. Bardzo chce sie z nia bawic, ale... nie za bardzo potrafie, dostaje swira jak mam pol h puszczac samochodziki czy ukladac klocki. Nie umiem nam znalezc fajnego zajecia. Oczywiscie siedze z nia na tym dywanie, ale to wszystko jest takie... bezplciowe, brak mi pomyslu, kreatywnosci, ciagle tylko ziewam... Co robicie z tak malymi dziecmi i ile czasu w ciagu dnia poswiecacie na wspolna zabawe?

Gość gość
ja sie nie bawie z moim dzieckiem, bo tez tego nie znosze. Za to mu czytam, chodze z nim na spacery zabieralm na rozne atrakcje dla dzieci, do kolezanek ktore tez maja maluchy... generalnie dziecko nauczone jest samo sie soba zajmowac ja tylko musze czuwac zeby nie zrobilo sobie krzywdy. Moze tynika to z tego ze chodzi do zlobka i tam uczy sie samodzielnosci, nie jest uczepione do mojej nogawki.

Gość Bozon Higgsa
Żadna inteligentna kobieta nie potrafi wytrzymać z 1,5rocznym dzieckiem, do tego są stworzone głupie baby z umysłem na poziomie 2 latka. Musisz to przeżyć, potem będziesz miała łatwiej.