Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misskrasnali

wygryzanie nowych z pracy

Polecane posty

Gość misskrasnali

jak się nie dać?

Gość gość
To jest tragedia w dzisiejszych czasach. Sam w ostatnim czasie dwa razy zmieniłem pracę ze względu na ludzi w niej. Chamscy, wredni, irytujący i prymitywni bo tak ich można nazwać. Podkładanie świń pod nogi, kablowanie i wręcz cieszenie się z niepowodzeń nowego współpracownika to normalność. Pamiętam jak kazano mi robić coś na maszynie którą w trzeci dzień pracy widziałem pierwszy raz na oczy, brygadzista powiedział że wszystko mi pokażą i co ? Koleś który to obsługiwał był wredny i tłumaczył mi tak jak by tam stał za karę, oczywiście nic nie zrozumiałem. Taką maszynę uczy się około miesiąca na spokojnie a mi kazali robić na niej po 10 minutowym przeszkoleniu, śmiech na kółkach. Oczywiście nic nie zrobiłem, zostałem podkablowany, zabrano mi premię i dostałem zjebkę. I tak było przez parę dni, w końcu po dwóch tygodniach zwolniłem się sam.

Gość misskrasnali
o...widzę dużą znajomość tematu. :( Drugi typ prac to takie, gdzie się szuka kogoś do brudnej roboty a potem jak zrobi swoje to do widzenia

Gość gość
Niestety tak jest i przeżyłem to nie raz na własnej skórze. Ostatecznie po znajomości znalazłem pracę w której jest mi nareszcie dobrze, minusem jest to że zarabiam tylko 1000zł na rękę a praca nie jest lekka ale mam spokój psychiczny i świetnych ludzi w pracy.

Gość misskrasnali
pomijam cały proces dostawania pracy i te zachowania na rozmowach, te fochy, cmokanie takie wewnętrzne, to rozważanie takie w sobie :o jakbym na stanowisko następcy tronu była conajmniej rozważana :( tfu z nimi ....😠

Gość misskrasnali
te komisje rekrutacyjne co pytania mają, jak komisja to taka z dupościskiem i zadęciem w sobie umieszczonym.... jakby tak kłujnąć któreś w upę to by z sykiem balonu uleciało całe ciśnienie z tych osób :o

Gość gość
Hehe dokładnie. Pamiętam jak byłem w sprawie pracy na stanowisku produkcji za 1200zł/rękę. Najpierw rekrutację przeprowadzała jakaś idiotka z biura, później pani kierownik która męczyła mnie 40min głupimi debilnymi pytaniami. Przed tym jakieś dwa dni szkolenia, bhp i inne srety a później zrezygnowałem z pracy po paru dniach bo z tymi zwierzętami co tam pracowali nie dało się normalnie pracować. Nie było szans nawet się o coś zapytać bo od razu w****ieni że masz czelność pytać, jak coś źle zrobiłem to się ze mnie śmiali a jak rozdzielali premię to z miejsca mówili że mi się nie należy bo to i tamto. Ludzie to są świnie nienawidzę ludzi i dobrze mi z tym. Teraz pracuję po znajomościach i mam fajnych współpracowników, pomocnych rzetelnych i można normalnie pogadać.

Gość rttg
ja kiedys pracowalem w zakladzie meblowym bylo ok jedni pili ja palilem trawke i jakos szlo pracownicy trzymali sie w miare razem i szef byl w porzadku przymykal oko ze pali sie fajki na zakladzie aby tylko normaa byla wyrobiona ,a byla wyrobiona po kilku godzinach ciezkiej pracy a potem takie jakby na wpol o******lanie sie ,pracowalem ze starszymi od siebie ale w miare szybko sie zaklimatyzowalem chociaz mam wyksztalcenie wyzsze a pracowalem z ludzmi po zawodowkach to jakoa moglem znaleac wspolny jezyk

Gość misskrasnali
up