Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patataj patataj

Właśnie postanowił że chcę aseksualnego mężczyznę

Polecane posty

Gość patataj patataj

Za 2 lata poszukam takiego na męża, oczywiście jestem dziewicą, mam 23 lata. Zalety takiego mężczyzny: - nie wymaga seksu, odpada całe ciśnienie z tym związane - nikłe prawdopodobieństwo że mnie zdradzi - jest stabilniejszy, bo niepodatny na seksualność kobiet, nie złamie swoich zasad, bo nie ma pokus - nie będzie mnie traktował przedmiotowo - nie będę musiała się zmuszać do seksu po paru latach związku

Gość gość
to ja też takowego poproszę.

Gość patataj patataj
Tragiczny błąd w nazwie tematu bo miało być *postanowiłam.

Gość patataj patataj
Będę dla niego ładnie wyglądać i będę miła i tyle. Odpada cała katorga związana z tym czy mnie będzie zdradzał i czemu już nie chce się ze mną kochać. :D

Gość gość
Aguś to ty? :D

Gość gość
A gdzie ty takiego znajdziesz? Nie ma aseksulanych facetów. Kobiety sie zdarzają, ale faceci nie. Facet, albo jest napalony na laski, albo jest pedałem.

Gość gość
moj jest aseksualny. Męcze sie od 3 lat. Sex tylko gdy ja inicjuje, on jest chyba geyem. Kocham ale to rpzeszkadza. jestem ladna ale przy nim nie czuje sie taka.

no bo to nie wyjdzie osoby lubiące się przytulać powinny być z takimi co lubią się przytulać a te co lubią się ******* z tymi co lubią się ****ć

Gość dziewczyna swojego chlopakammm
Hehehe. JEstes dziewica dlatego tak mówisz. Kilka razy poseksisz i bedziesz wiedziała co przez tyle lat traciłas :D

kto Ci się do tego przyzna w dzisiejszym świecie? to trzeba wyczuć mam nadzieję, że ja wyczuję po prostu osobę podobna do mnie;) natura:)