Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sciana w pokoju

Polecane posty

Gość gość
Myśle ze ta naklejke z aukcji można tak nakleic, żeby gałęzie były płaskie.

Gość Bozon Higgsa
Most to był przykład. Lepszy od drzewka z sową dla chłopaka na 100%. Kiedyś na forum kobieta pytała jaka bielizna na rozbierane spotkania, ktoś odpowiedział: zapytaj tego kto cię będzie pieścił.:) Może poprostu zapytaj syna co mu się podoba? Daj mu wybrać.

Gość gość
Te drzewo tej aukcji 3776351571 bardzo mi się podoba.Co wy na to dziewczyny?Tylko jaka kolorystyka ...hmmmm

Gość gość
Syn aktualnie nie ma zadnych ulubionych postaci.Troche to trochę to,ogolnie jakbym miała powiedzieć lubi wszystkie postacie bajkowe,nie ma zadnej ulubionej.Kiedys był ten spider ale przeszlo mu całkowicie.Z takiego drzewa na pewno by się ucieszyl :) Nie jest dzieckiem które wybrzydza itp.

Gość gość
będę z pewnoscia wracala do tego tematu bo musze wkoncu cos znaleźć :) Po nowym roku zaraz malujemy i trzeba będzie cos robic,bo koniec stycznia będą już meble.Pokoj jest niespodzianka dla syna :) Mysli ze będzie tylko malowanie,ale o meblach nic nie wie,chcemy zrobić tak ze na weekedn wyjedzie do dziadkow a my wszystko przygotujemy,tzn naklejki i meble na sam koniec i wszelkie dodatki.

Gość gość
no faktycznie to jest to drzewko ;)

Gość gość
Te ostatnie naklejki są strasznie drogie.

Gość Sciana w pokoju
będę miała teraz taki nick,bo zbyt wiele osob pisze w imieniu "gość" .Zgadza się ostatnie te naklejki sa dosyć drogie,ale dla mnie cena nie gra roli,sciana ta musi być naprawdę piekna.Moze ktoś jeszze się znajdzie i podsunie jeszcze lepsze pomysły?

Gość perunia26
U mnie synek wybierał sam z palety, od razu wykluczyliśmy jakieś ciemne kolory, które w ogóle nie odbijałyby światła. Palet było bardzo dużo, ale w końcu zdecydował się na kolor "wiatr południa" jako wiodący w pokoju. Jestem sama zadowolona, że wybrał ten, który mi samej się podobał. Nie było konfliktu na tym polu na szczęście. :)

Gość gość
ten kot czarny jest super:)bierz

Gość gość
mój uwielbia kosmos itp.i kupiłam mu fototapetę kosmos prezentuje się super ,a co do naklejek sowy to widziałam w kikiu takie dla chlopcow

Gość Kaja252
Bardzo ładne fototapety są na http://decorations.pl/pl/c/fototapety-dla-dzieci-i-mlodziezy/64 możesz sobie zatem zobaczyć. Może akurat któraś ci przypadnie do gustu. My wybraliśmy motyw księżniczek, ale mamy córeczkę. :) Jednak dla chłopców jest tam wiele wzorów i motywów. :) Z tego co zauważyłam, to naklejki także są na tej stronie.

Gość arrotka
Jeśli ściany mają być w szarościach, to jedną ścianę pomalowałabym na zielono. To bardzo ładny kolor i super połączenie. Tym bardziej, że pasują te kolory do drewnianych mebli. Szczerze mówiąc to u mnie podobne kolory występują w salonie, gdzie takie jasne witrynki sosnowe: urokdrewna.pl/witryna-sosnowa-80-nr-kat-68-p-22.html wspaniale są wyeksponowane właśnie dzięki takiemu połączeniu. Ściągnij sobie może jakiś program do projektowania i przetestuj sobie moją sugestię

Uważam, że świetnym pomysłem jest zainwestowanie w fototapetę (http://www.trzyslowa.pl/fototapety-lista). Mówię tak dlatego, że sam wykorzystałem ten pomysł zarówno w salonie jak i w swojej kuchni. Świetnie ożywia, dodaje kolorytu i charakterku pomieszczeniom. Dla dziecka również byłoby to świetne rozwiązanie - na pewno niepowtarzalne i wystarczające na długie lata. ;)

Gość gość
A co powiecie na elementy wycinane w metalu? Nie mam pod ręką foto, ale chodzi mi o takie rzeczy, jak ta firma np. wykonuje http://www.stelmet.pl. W sensie napisy na ścianę, obrazki cięte wodą. Wydaje mi się to znacznie bardziej gustowne niż tapeta.

Gość Angelika_Ru
Również podzielam opinię, że bardzo dobrym pomysłem na ożywienie pokoju jest fototapeta. Daje super efekt i nadaje się właściwie do każdego typu wnętrz. Polecam stronę: http://www.naklejkidladzieci.pl/ - nie tylko dla dzieci ;) Mają szeroki wybór gotowych fototapet, łatwych w montażu. Każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość Christina45m
Fototapety są świetne, uwielbiam je :D Sama w salonie mam taką: http:// www.pictory.pl/motyw_f/56164163/orange-grunge-background Długo się głowiłam nad tym jak ożywić moje smutne mieszkanko bez konieczności gruntowego remontu i wymiany mebli. Foto na ścianę załatwiło sprawę idealnie :) Zawsze miała stonowane wnętrza, salon w beżach i kremach, ale już mi się to przejadło. Teraz dodałam tylko kilka rudawych dodatków :)

a może jaka fajna tapeta po prostu, może paski typu turkus/niebieski/ szary/ biały?

Gość Mam_Lenki
słuchaj, moim zdaniem fajna opcją będzie regał - drzewko marki TIMOORE http://www.timoore.eu/biurka-dla-dzieci.html to naprawdę fajny mebel, który nie dość, że jest mega funkcjonalny to jeszcze właśnie fajnie ożywia pomieszczenie przy tym nie zagracając go, bo w ogóle nie zajmuje miejsca :) Pozdrawiam wszystkie Mamy :))