Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu dziecka mojej siostry

Polecane posty

Gość gość

Nawet lubię dzieci ,ale ten bachor mnie poprostu wkurza... Np przed wigilią tradycyjnie odmówiliśmy modlitwę i pomodliliśmy się za zmarłych ,a on na to ,, ale żeście manianę odwalili". nie wiem co to miało znaczyć ?! sama jestem średnio wierząca ,ale dzieciak przesadził... Albo dzisiaj byli u nas w gościach , podaliśmy kawior,który był narawde drogi, dzieciak wyjadł cały! nic mu nie powiedziałam ,ale jak tak można? albo jeszcze cały czas komentował ,że tego się nie da jeść ,że kompot z suszu nie nadaje się do picia... ma 12 lat

Gość gość
rozkapryszony bahor powiedz mu zeby nie byl taki marudny bo nikt takich osob nie lubi

Gość gość
rozkapryszony i ma się za pępek świata.. ciagle cwaniakuje, chwali się, obagaduje przy stole osoby,ktorych nie ma. Np jego mama opowiada o takim jednym wujku ,a on ,, daj spokój , on jest przecież beznadziejny " A za ten kawior mnie wkurzył , nie żebym była jakaś skąpa ,ale dostałam go w prezencie i nie chciałam żeby cały słoiczek został zjedzony przez niego.. nie mówiąc ,że inni go rawie nie sprobowali

Gość gość
tak się kończy bezstresowe wychowanie

Gość gość
Sama jesteś nienormalna, podałaś kawior do patrzenia i podziwiania? To samo z śmierdzącym kompotem? :D

Gość gość
przy stole nie trzeba było mu zwrócić uwagi, żeby zostawił trochę dla innych? Komentarze na temat innych - "nie powinieneś tak mówić o wujku" Dlaczego wtedy nie zareagowałaś?

Gość gość
u mnie to samo, dziewczyny mają po 13 lat a potrafią wyżreć ciasto dla gości całe ze stołu. To dzieci mojej kuzynki nie traktuję ich jak gości gdyż mieszkają w naszej wiosce. Goście przyjechali a te ciasto wyżarły bezczelne niewychowane.

Gość gość
tyle osob doroslych i nikt nie mogl mu czegos powiedziec?

Gość gość
nie , podałam go bo dostałam go od babc***od choinkę bo ona lubi dawać takie rzeczy i uznałam ,że fajnie go będzie podać na stół...a oprocz kompotu miał jeszcze sok do wyboru wiec mógł się powstrzymać od komentarzy

Gość gość
No w sumie racja, teraz załuję ,że nie zwróciłam mu uwagi... Ale np moja siostra to w zyciu by mu nic nie powiedziała tylko się śmiała ,że będzie mu się po kawiorze rybami odbijało...

Gość gość
jakas dziwna jestes powiedzialas mu cos w ogole? czy udawalas głupa a teraz masz pretensje trzeba od razu prosto z mostu " mlody takie komentarze zostaw dla siebie" "zostaw kawioru dla reszty, kazdy chce sprobowac" geby nie umiesz otworzyc? :O

Gość gość
twoja siostra jest jakaś głupia za przeproszeniem. ciekawe jak się skończy to bezstresowe wychowanie