Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy znacie jakas hurtownie online z odzieza damska

Polecane posty

Gość Sandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hej! Mam pytanie : Czy zna ktos jakas dobra internetowa hurtownie z damska odzieza? Chodzi mi o naprawde fajne ciuchy. Nie moge nic znalezc, w kazdej ciuchy na jedno kopyto :( Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam!

Gość roberok
vesto24.pl aby zakupić większe ilości trzeba skontaktować się poprzez formularz albo maila wtedy są lepsze ceny

Gość Sandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dzieki za odpowiedz. Moze ktos jeszcze jest w stanie mi pomoc?

Gość Marynarska1
Ja korzystam z hurtowniwww.fashioncentrum.pl Prowadzę sklep wielobranżowy. Idealne rozwiązanie dla mnie bo tam mają wszystko. Jakościowo niezłe. Ceny dobre chociaż elektronike kupuje w innej hurtowni www.azelektronik.pl. Sam musisz zdecydować. Rynek jest bardzo szeroki. Jak zaczynasz biznes to nie baw się w to co najtańsze. Z własnego doświadczenia wiem że to co droższe lepiej się sprzedaje. Jak tanie to często ludzie mówią że za tanie i nie kupią ''bo zaraz się rozwali''

Gość gośćmarek
Ja tez biore z www.fashioncentrum.pl ta hurtownia widzę że zyska coraz większą popularność ;d w sumie nic dziwnego ceny mają lepsze od konkurencji i gratisy dodają. Jakość fajna, tylko musisz pytać o niektóre produkty bo może już ich nie być to jest minus, na nową dostawę trzeba trochę czekać, ale spróbuj .

Cześć , ja się zaopatruję u Pana Marka w hurtowni . Ogólnie taka mała rodzinna firma. Sprawdzają sami towar , głównie z Turcji . Mają zawsze nowości i mają ( co dla mnie najważniejsze ) nasze rozmiary . Zaopatrują sklepy w woj. Opolskim i Śląskim bezpośrednio . Ale w internecie też mają ofertę i można zadzwonić 731457410. Rewelacyjne ceny . Naprawdę tania.