Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zainteresować sobą faceta sporo starszego

Polecane posty

Gość gość

I proszę mi tu bez durnych wypowiedzi! Podobają mi się mężczyźni starsi ode mnie sporo, przedział tak od około 30-45 lat (ja mam 21). Ale zupełnie nie wiem, gdzie takich poznać i jak sobą ich zainteresować. Jestem inteligentna, da się ze mną porozmawiać na wiele tematów, mam otwarty umysł, i moi starsi koledzy bardzo mnie lubili, ale... no właśnie, mam wrażenie, że byłam pomimo to dla nich za młoda. Pewnie spora część mężczyzn szczególnie około 40 tak myśli. Dlatego pytam - da się coś zrobić z takim myśleniem czy się pogodzić, że mężczyźni w tym wieku wolą być głównie sponsorami aniżeli wybierać sobie na poważną partnerkę 21 lat (i że mimo tego, że ktoś jest dojrzały na swój wiek, bariera pokoleniowa jest niby zbyt duża). Ja cały czas mówię o inteligentnych i poważnych mężczyznach, nie podstarzałych macho napalonych na młódkę.

Gość gość
Chętnie poczytam wypowiedzi mężczyzn właśnie w takim wieku. Wyobraźcie sobie 21 latkę, inteligentną, wyważoną, nie strojącą fochów, mającą swoje zdanie, ale czasami nieśmiałą, porywczą, całkiem atrakcyjną... i.. i jaka jest wasza myśl?

Gość gość
Ja myślę, że 21 a 45 to zbyt duza przepasc...

Gość pan38
myslę, że mógłbym trochę pościemniać i wydu/pczyłbym cie kilka razy ;)

Gość gość
ja jestem kobietą ( mam 25 lat) i spotykałam się z dwoma starszymi facetami (jeden 15 lat starszy jak miałam 19 lat, drugi 10 jak miałam z 23). Jak ich zainteresować? myślę szczerze mówiąc ,ze nie jest to trudne bo oni przeważnie lubią młodsze ..sami mnie poderwali ,a ze starsi mi się zawsze podobali to się z nimi umówiłam

Gość gość
I już typowi idioci z kafe. A tak swoją drogą, to faceci w każdym wieku ściemniają, aby tylko pójść z kobietą do łóżka. Żadna nowina.

Gość gość
27.12.13 Jasne, że młode im się podobają. Ale co im się w nich podoba - wygląd czy intelekt? właśnie. Powinno i to i to, ale zazwyczaj jest to pierwsze. Jak długo z nimi byłaś? :)

Gość gość
z jednym spotykałam sie rok ( nie byliśmy w stałym związku), a z drugim 2. więc dość długo :) na początku był to tylko seks i polecieli na mój wygląd głownie ,a potem coś więcej... potem coś do mnie poczuli

Gość gość
a co we mnie zobaczyli oprócz wyglądu nie wiem... fakt jest taki ,że zawsze byłam dośc poważna z charakteru jak na swój wiek i może to ich przyciagnęło

Gość gość
Może chcieli przeżyć coś innego

Gość gość
up :) na kafe nie ma normalnych facetów w tym wieku? no way :)

Gość gość
Zalezy jakie ma wymagania do kobiet . Rozmawiaj z nim i zobacz po rozmowe czy jest Toba zainteresowany .

Gość gość
Sądzę, że chciałabym takiego, który takie wymagania ma wysokie. Sama jestem kobieta z klasą, rozwijam się coraz bardziej, więc chciałabym kogoś na poziomie.

Gość gość
Ale też moze nie gustować w twoim typie urody .

Gość gość
27.12.13 No też. Cały ambaras w tym, żeby dwoje chciało naraz :) chyba, że trafię na typ słuchowca - ponoć 80 % mężczyzn to wzrokowcy, a 20 - słuchowcy :-P.

Gość gość
Mam 49 lat. Jeszcze chwila i zaczną mi przysługiwać zniżki dla seniorów. Za rok stuknie mi pięćdziesiątka. Okrągła rocznica! Moja dziewczyna też przekroczyła magiczną barierę. W zeszłym miesiącu skończyła 21 lat. A w lecie planujemy wziąć ślub.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Mam 49 lat. Jeszcze chwila i zaczną mi przysługiwać zniżki dla seniorów. Za rok stuknie mi pięćdziesiątka. Okrągła rocznica! Moja dziewczyna też przekroczyła magiczną barierę. W zeszłym miesiącu skończyła 21 lat. A w lecie planujemy wziąć ślub.\ Jestes bogaty ?

Gość gość
Jeśli to poważny wpis, to - ohoho! Powiedz mi, gdzie się poznaliście, co Ci się w niej spodobało najpierw (szczerze, bez zbędnego ściemniania), co w niej cenisz.

Gość gość
W ciągu ostatnich 10 lat praktycznie nie spotykałem się z kobietami, które nie były ode mnie znacznie młodsze. Powodów było wiele. I zapewniam, że to nie seks był na czele tej listy. W pokoleniu dzisiejszych dwudziestokilkulatek jest zaskakująco wiele kobiet o dość tradycyjnym podejściu do spraw łóżkowych. Oczywiście, są też dziewczyny, które traktują seks sportowo, ale te zazwyczaj wolą spotykać się z przystojnymi młodymi chłopakami, posiadaczami odlotowych samochodów, niż z kimś nieco bardziej dojrzałym.

Gość gość
27.12.13 ja mam podejście takie pośrednie - nie jestem wierząca, więc brak "barier" religijnych, z drugiej strony z byle kim też tego nie robię.

Gość gość
No cóż, jestem przekonany, że związki starszego mężczyzny z młodszą kobietą mogą być równie zdrowe, a może nawet zdrowsze, niż związki dwojga ludzi w mniej więcej tym samym wieku. Na pewno są ciekawsze i zapewniają więcej zabawy, przynajmniej kiedy już pogodzisz się z tym, że będąc z kimś dużo młodszym. Ludzie zupełnie inaczej wyobrażają sobie związek idealny.

Gość gość
Tylko brzydkie dziewczyny wiaza sie z dziadkami tu nie ma mowy o uiczucuciu tylko desperacjii .

Gość gość
35 latek to dziadek??

Gość gość
Albo ta 21 letnia dziewczyna leci na twoja kase albo jest taka brzdka ze zaden mlody jej nie chciał . Nie 35 lat to nie dziadek ale około 5-tki juz tak .

Gość gość
Poznałem ją w dość niezwykłych okolicznościach, bo na budowie. Na wakacje dorabiała sobie u wujka, który miał firmę budowlaną, i tak się złożyło, że to właśnie ona przyszła pomalować moje mieszkanie. Wysoka i zgrabna, z brązowymi oczami i w poplamionym farbami fartuchu. Początkowo była dla mnie jeszcze jedną ładną dziewczyną, jakich wiele. Zaintrygowała mnie swoją osobą. Puściłem jej wtedy starą taśmę z nagraniem mojego ojca grającego na pianinie. Spodobało jej się. Kiedy ja byłem w pracy, ona malowała, a kiedy wracałem, schodziła z drabiny i zaczynaliśmy rozmawiać. Bardzo polubiłem te pogaduszki. Ale jak długo można malować niewielkie mieszkanko? Myślałem, że kiedy skończy pracę, zniknie z mojego życia na zawsze. Żegnając się, wymieniliśmy się adresami mailowymi i, o dziwo, po dwóch dniach napisała. Zaczęliśmy się spotykać w mieście, dużo spacerowaliśmy i przez cały czas gadaliśmy.

Gość gość
Brzydkie też się bujają z ładnymi młodymi, nie przesadzajcie

Gość gość
Z tym wiekiem nie przesadzajcie. Niekoniecznie. Nie zamierzam się poddawać tak łatwo. Liczę się z tym, że będę musiał ćwiczyć, a być może nawet łykać v***re aż do setki. Ale przecież znam grubych, zapuszczonych i zapyziałych trzydziestolatków, którzy na pewno są w o wiele gorszej formie niż ja.

Gość gość
27.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Brzydkie też się bujają z ładnymi młodymi, nie przesadzajcie A sa Ci ładni młodzi trzeźwi ?

Gość gość
27.12.13 popatrz na ulicy. kazdy pijany nie chodzi nie? jak jestes idiotom który zwraca az taka uwagę na wygląd to wspolczuje. jak ktos ma piekne wnetrze to wyglad jest sie w stanie zaakceptować