Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Terenia 0

Polskie buraki powinny się uczyć od mężczyzn z Niemiec Beneluksu i Skandynawii

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0

Niech patrzą i się uczą jak wygląda i zachowuje się prawdziwy mężczyzna, co ma kulturę, klasę, maniery dobry smak i wie jak postępować z kobietami 🖐️

Gość gość
znaczy sie mamy zostać lewakami ? bo w skandynawii oraz holandii i belgii 90% ludzi to lewaki

Gość 0 Terenia 0
Polaczki są mentalnie w średniowieczu :O 🖐️ Naprawdę polscy faceci bardzo odstają na tle zachodnich krajów europejskich :O 🖐️

Gość gość
dokładnie, polscy faceci to muzułmanie europy, strach i wstyd z nimi być. ja się z polakami nie zadaje, bo oni nie wiedzą co to znaczy być dżentelmenem.

Gość gość
Stone r A skąd k***a wiesz jak było w średniowieczu?

Gość gość
nie wiem z kim wy kobiety do tej pory byłyście ale naprawdę mi was żal że trafili wam się jacyś cebulacy. Może takich przyciągacie, co?

Gość gość
w polsce jest pełno frajerów z zaściankowym myśleniem i znajdziemy ich nie tylko na zmywaku czy wiejskiej remizie, ale tacy chodzą też na wyższe uczelnie a mimo to nie dość że są kretynami to jeszcze z ograniczonym myśleniem. ja wolę normalnych facetów z zachodu, oni traktują mnie po partnersku

Gość gość
ale czy ktos ci kazał byc z tymi Polakami co cie traktowali nie po partnersku? nie wiedziałaś z kim się wiążesz?

Gość gość
ale taka jest po prostu polska mentalność, polacy chcą żeby kobieta siedziała w domu przy garach i z bachorami. co dziwne polactwo ma najmniej do zaoferowania a chce najwięcej. faceci z zachodu nie dość że są przystojni, zaradni, mają kasę to jeszcze nie szukają jakiejś kuchty tylko dobrej towarzyszki życia, traktują ją na równi.

Gość gość
Cos sie nie podoba to zostaw nas w spokoju frustratko !

Gość 0 Terenia 0
2013-12-27 [zgłoś do usunięcia] gość "Cos sie nie podoba to zostaw nas w spokoju frustratko !" Buhahaha :D A kto was trzyma, polaczki? :D Żadna was nie chce, bo się do niczego nie nadajecie... No może tylko na budowę cement mieszać i chałupy stawiać bogatym Niemcom :D🖐️

Gość gość
Mnie jedno dziwi- jestem polakiem a lecą na mnie polki, chcą być ze mną. Więc KAFE PROWOKATORZY CH*J WAM W PLECY, nie w d**e bo wtedy było by wam za przyjemnie

"faceci z zachodu nie dość że są przystojni, zaradni, mają kasę to jeszcze nie szukają jakiejś kuchty tylko dobrej towarzyszki życia, traktują ją na równi." Ten przystojniak ze swoją towarzyską życia płodzi tak średnio jedno dziecko więc za kilka pokoleń wyginie ten wyrafinowany styl życia. :)

Gość gość
jakoś nie słychać by faceci zachodu byli szczególnie zainteresowani wysublimowanymi manierami i obyczajami pOleczek

Gość gość
ja p*****le, do panow co sie tak przejeli wypowiedzia jakiejs dziewuchy: miejcie wy troche rozumu, jezdzicie teraz po wszytskich polkach jakby my wszystkie was obrazily. nie odbiegacie od kolezanki do ciebie kolezanko co ci sie polacy nie podobaja: to ze trafilaas na takich to po niekad twoja wina, zmien towarzystwo to moze i trafisz na odpowiedniego polaka

Gość 0 Terenia 0
27.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "jakoś nie słychać by faceci zachodu byli szczególnie zainteresowani wysublimowanymi manierami i obyczajami pOleczek" A to ciekawe bo Polki przodują w małżeństwach międzynarodowych :D 🖐️ I to właśnie z panami z zachodu :) Niemcy z cudzoziemek najczęściej wybierają sobie Polki za żony, zaraz po nas są Rosjanki i Turczynki :D

Gość gość
i co Tereniu, już się dowartościowałaś? Naprawde czasami robi mi się głupio że wśród osob mojej płci są i takie osobniki jak ty.

Gość gość
autorka ma racje, ja byłam w beznadziejnych związkach z polakami, wyjechalam do norwegii i mam cudownego faceta. rodowitego norwega. we wszystkim mi pomaga, jest do rany przyloz i nie musze go sto razy o cos prosic, bo u niego to jest normalne ze w domu facet tez pracuje a nie tylko kobieta

Gość gość
ojej naprwade? no patrz, co te polaki. mam pytanie, zanim weszlas w zwiazek z polakiem jak dlugo go znalas?

Gość gość
27.12.13 ciekawe ze jak polacy sa tacy do rany przyloz to macie nas za cieple kluchy i c***y

Gość gość
tereniu, ciebie spłodził murzyn i jesteś murzynką, że Polaków nazywasz pogardliwie polaczkami, czy miałaś ojca polaczka, którego nienawidzisz?

Gość gość
no tak i już polaczki gadają, że to wina kobiet że ich rodacy je tak traktują... żalosne. to nie jest nasza wina, że wy jako mężczyźni do pięt nie dorastacie tym facetom z zachodu

Gość gość
Ojej, co się produkujecie, to jest troll. A co do poglądów lewicowych, nie wiem, co to ma do rzeczy....

Gość gość
Terenia zamiast do egzaminu gimnazjalnego się przygotowywać to na kafe pierdoły wypisuje, co ta dzisiejsza młodzież....

Gość gość
zgadzam się z terenią, wstyd za rodaków, zwłaszcza tych na emigracji. polacy w anglii to jakaś patologia. braki w uzębieniu, zero kultury i klasy, chodzą w zapierdziałych dresach, albo poprutych sweterkach w paski, i ciągle tylko ku/rwu/ją ... ja widząc polaczkow przechodzę na drugą stronę ulicy

Gość gość
Polki na wyspach tez nie maja dobrej opinii zreszta taka opinie maja wszedzie ale facet nie powie kobiecie ze uwaza ja za szmate jak chce p******c

Gość gość
jeśli ją uważa za szmatę to czemu się z nią żeni? ja znam pełno polek które mają mężów brytyjczyków ale nie znam żadnego polaka w związku mieszanym. chyba naprawdę żadna was nie chce.

Gość gość
polką na wyspach to nogi się nie zamykają , nawet w stosunku do ciapatych nie mówiąc o angolach