Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdhhgfhdfhfdhgdhgdgdgdhfd

Tata nie chce iść do lekarza

Polecane posty

Ma 60 lat od ponad miesiąca objawy grypopodobne, poty w nocy, powiększone i bolesne węzły chłonne ciągle bierze gripex i jak mówię żeby poszedł do lekarza to mówi jak najdalej od lekarzy!! to przeziębienie, minie. jakoś nie mija a ja się martwię bo wiem że może to być coś groźniejszego. przez to sama czuję niepokój zamiast mnie posłuchać i udać się do lekarza ...walka z wiatrakami..też ktoś tak ma z bliskimi ludźmi że ignorują wasze zalecenia? :/

Gość Dr Holter
ziarnica zloscliwa = choroba Hodgkina

Gość gość
zamowcie mu morfologie do domu i usg wezlow.

też właśnie o tym pomyślałam, ale jak ojcu wytłumaczyć by się zbadał ? mam wrażenie że niektórzy ludzie tak boją się choroby że ją od siebie odsuwają a jak przyjdzie co do czego to jest już za póź o. strasznie mnie to denerwuje. . może uda się zaciągnąć go chociaż na badania krwi. zapisałam go do laryngologa ale w ostatniej chwili musiałam odmawiać wizytę bo nie chciało mu się iść. skarży się generalnie od miesiąca na jakieś bóle gardła, osłabienie, bierze jakieś vervexy, gripexy itp itd i mówi że mu się powiększyły migdałki, tydzień temu go nie bolały ale czuł że są powiększone (na szyi) a teraz mówi że są bolesne. orientuje się ktoś co to może jeszcze być? czy badanie krwi da odpowiedź jakiego typu są to zmiany, czy to zwykłe przeziębienie (ponad miesiąc??) czy coś innego

Gość gość
limfocyty i granulocyty musza byc w normie procentowo, jak nie sa to moze byc chloniak. Ale patrz na procenty, bo ilosciowo sa na pewno podwyzszone

Gość gość
wezcie go do taksowki

generalnie to w rodzinie tylko ja się przejmuje zdrowiem rodziców, gdyż moja mama - nałogowa palaczka - która od roku ma bóle głowy takie że ciągle jest na środkach przeciwbólowych, a od dwóch miesięcy boli ją gardło, ma chrypkę i kaszle również nie zamierza iść do żadnego lekarza a już tym bardziej przestać palić...tak przyjechałam do nich na święta i im truję ciągle to samo a oni nie słuchają i mają mnie gdzieś

Gość gość
Moze maja to gdzies, zreszta lekarze czasem potrafia bardziej zaszkodzic niz pomoc. Ale ojca wez na morfologie i usg bo ja k to chloniak to i tak go karetka wezmie