Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrozby a sprawdzalnosc

Polecane posty

Gość gość

Wierzyc we wrozby?mi odnosnie jednej sprawy spelnia sie ale co do przeszlosci i terazniejszosci a nijak ma sie przyslosci. Mimo ze w czasie podawanym przez wrozke juz dawno mialo sie spelnic. Czemu tak jest?prosze o wypowiedz wrozke.

Gość gość
gdyby wróżby się sprawdzały na świecie byliby sami miliarderzy i każdy wiedziałby co go czeka, więc sama sobie odpowiedz :D Stawiam tarota na co dzień i z tego zyję :D

Gość gość
demony nie znaja przyszłości zna tylko bóg demony sa o wiele inteligetniejsze od człowieka i metoda dedukcji przewiduja a potem pomagaja w spelnieniu wruzby ale cena jaka trzeba za to zapłacic bulem i cierpieniem i wasze dzieci będa cierpiec do 4 pokolenia ze chodzilisci do wruzek

Gość gość
No to jesli stawiasz tarota to powiedz mi dlaczego przeszłość i terazniejszosc w kartach jest taka jaka jest (czyli prawdziwa), a za nic nie chce się spełnic przyszłość?Mimo, że kilka osób stawiało karty na to samo pyt i odpowiedz vyla mniej wiecej jednakowa.

Gość kalinaB
Powiem ci tak kiedyś nudziłam się w pracy i siedziałam na kafeterii, stwierdziłam ,że założę dla jaj temat na którym będę wróżyła chętnym osobom i od razu zanaczyłam,że mają mi idpisać co o tym sądzą, a odpowiedzi były takie: - jesteś rewelacyjna ,skąd ty to wiedziałaś? - to niesamowiete , to wszystko prawda -itp. Temat oczywiście stał sie bardzo popularny a ja miałam niezly ubaw. Wiedziałam co mam pisać bo mimo młodego wieku znam się trochę na ludziach i życiu.

Gość gość
Czyli to zwykła psychologia?Kilka innych osób, a może każda spytana, by się w to bawiło?

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.