Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie sie dowiedzialam ze moj facet mial romans

Polecane posty

Gość gość

i totalnie nie wiem co ze soba zrobic. to było 3 lata temu kiedy mielismy kryzys. dowiedzialam sie teraz po przeczytaniu jego wiadomosci do najlepszego kumpla. sam dal mi haslo do poczty bo musialam mu spisac numer. a mnie podkusilo i przeczytalam stare wiadomosci raczej przejrzalam bo przeczytalam tylko ta jedna..............

Gość gość
napisal "chyba sie zakochaeml:)" i imie tej dziewczyny....... pracowal z nia wtedy co ja mam zrobic? zostawic to?

Gość ucho od sledzia
alez nie przejmuj sie znam kolesia ktory mial romans z agentka wywiadu balet nie z tej ziemi :D

Gość gość
on za godzine wroci do domu a ja mam do niego wstret..

Gość gość
nie wiem do czego doszlo miedzy nimi, czy w ogole do czegos doszlo, ale czy facet moze sie zakochac w kobiecie nie poznajac jej jakos blizej????

Gość gość
czy moze ktos wyrazic swoja opinie najlepiej ktos kto przezyl cos takiego??

Gość informatyk_wlkp
puknął ją na 87%

Gość gość
jeśli tak cię to boli to pokaż mu tą wiadomość i poproś o wytłumaczenie. Tylko nie histeryzuj, nie płacz, nie krzycz

Gość gość
tez tak mysle i tymbardziej nie wiem co zrobic............. :(

Gość gość
nie martw sie, moze nie jest tak zle i uprawiali tylko cyber sex :D

Gość informatyk_wlkp
pytanie czy ona jest ładna, bo jesli tak to pewnie zrobil jej jeszcze minete a ona odwdzieczyla mu sie pysznym lodem, oczywiscie z połykiem

Gość gość
zależy czy chcesz to rozgrzebywać czy nie

Skoro był wtedy w związku z Tobą to należą Ci się wyjaśnienia nawet jeśli było to dawno temu. Zataił coś okropnego przed Tobą zamiast spróbować porozmawiać. Szczerość jest fundamentem w związku, ja bym tak tego nie zostawiła. Nie masz pewności, że skończyło się na zauroczeniu, że tylko mu się spodobała i to wszystko.

Gość gość
wlasnie nie wiem czy chce to rozgrzebywac, jak skojarze po datach to pamietam ze sylwestra spedzlislismy juz razem a wiadomosc jest z listopada. szybko sie odkochal :O

Gość gość
..zastanów się tak naprawdę to nie wiesz czy to był romans

Gość gość
przecież wiesz, że powie ci to, co będziesz chciała usłyszeć - że kocha tylko ciebie itd

Gość gość
no wlasnie otoz to:) powie mi to co bede chciala uslyszec. bardzo patowa sytuacja, a z nerwow chce mi sie wymitowac.

Gość informatyk_wlkp
mam kumpla ktorego zona puscila sie z kolega z pracy i strzelila sobie bachora, Bys ty widziala co oni sobie wypisywali na skype... to az mnie - a jestem mega zboczony- zamurowało. byli poziom wyzej

Gość gość
jakby sie puscil i mial bachora plus pikantne rozmowy to chyba nie mialabym sie nad czym zastanawiac;)

Gość gość
czasu coraz mniej a depresja mi sie nasila:O

Gość gość
skoro tak cię to gryzie to zapytaj, bo nie zaśniesz. Ale pamiętaj - na spokojnie. I weź pod uwagę, że mieliście kryzys. Przemyśl czym był spowodowany. Czy mógł być przez tą kobietę?

Gość gość
mógł być spowodowany również przez nią bo pamiętam że byłam o nią zazdrosna, nie lubilam jej i mu o tym mowilam otwarcie

Gość gość
to zapytaj. Tylko daj mu się rozebrać, nie atakuj go w drzwiach

Gość informatyk_wlkp
dobra, dosc tego, bo widze ze jakies obce osoby z kafe mają większe poparcie u ciebie niz swoj własny mąż. Weź przestan histeryzować. To ze mu sie jakas lala podoba nie znaczy ze musi ja od razu pukać. Mnie tez sie dziewczyny podobają, ale to nie oznacza ze mam od razu próbowac zaciagnac je do loda. Opanuj sie

Gość gość
ale jak ja mam mu o tym powiedziec, jak zapytac? czesc, przeczytalam twoja wiadomosc do x i dowiedzialam sie ze byles zakochany w x?:O

Gość gość
ale zapytać może skoro ma wątpliwośc***prawda?

Gość gość
przez przypadek przeczytałam twoją wiadomość do X (z roku....) i znalazłam tam informację o tym, że byłeś zakochany. Mógłbyś mi to wyjaśnić?

Gość gość
czy moze wymyslic jakas historie ze sie o tym dowiedzialam teraz? albo rozlozyc akcje w dniach? z drugiej strony nie wiem czy chce cokolwiek wiedziec

Gość informatyk_wlkp
podaj dokładnie całą treść wiadomości - dokładnie. Czy to nie brzmiało np tak: " Stary chyba sie zakochałem, ja pier*** jaka z tej X jest dupa to jest masakra. Nic tylko roochac." - tak ?