Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewien bloger zrobił eksperyment i podał się na portalu randkowym za kobietę

Polecane posty

Gość gość

Na pewnym blogu użytkownik zrobił eksperyment, podał się na portalu randkowym za kobietę, dodał zdjęcie uroczej blondynki i pytał mężczyzn czym jest dla nich seks. Oto odpowiedzi, które uzyskał :) -seks jest harmonia między duszą, ciałem i umysłem -seks jest piekną częścią naszego życia, dzieki niemu można przez chwilę być jednością. -dlugi i namietny to jest to z odpowiednia osoba -Wolę miłość. -taniec dusz i cial -To sie nie mowi tylko ..... Mowic to mozna w jakims talk show... -Prawdziwe dopełnienie uczuć z którymi wiąże się pewien sekret bycia we dwoje... -Jest najwspanialszym dopełnieniem prawdziwego uczucia miłości. -bez miłości to nie to ... -Seks uważam za rzecz bardzo przyjemną, normalną, ale nic na siłę. -bardzo lubie, a z wlasciwa osoba to kosmiczne przezycie -Uwielbiam bliskość, dotyk, pocałunki, przytulanie - czyli nie jestem obłudnie cnotlitwy. -tylko z ukohanom oszobom a otym moge rozmawiac z niom lubie sex duzo sexu -drugą połowę obdaruję jak najlepiej potrafię -wole kochać sie niz uprawiać sex

Gość gość
Faceci lubią prostotę tzn. blond.

Gość zajebista blondynka
już jakaś zazdrosna brunetka z wąsem pod nosem i z połączonymi brwiami czepia się blondynek :D zazdrosne krowy, wiedzą, że faceci uwielbiają urocze blondynki :) a temat super! odpowiedzi facetów też - zwłaszcza 3 od dołu :D

Gość gość
temat nie jest super, stygmatyzuje mezczyzn i utrwala obrazliwe stereotypy na temat plc***proponuje przeczytac ksiege koheleta, tam jest twoja piczka wtloczona w duszonke po burgundzkiej mufasie, nie zartuje

Gość gość
ale faceci są tępi, o matko. będą z siebie robić debili, pseudo poetów bo może im się trafi seksik, kretyni nigdy nie wyczują podstępu... seks to taniec dusz hahaha no nie mogę....

No właśnie, podzielam w tmy względzie zdanie Maćka, to piękne słowa, które mogą nie mieć żadnego pokrycia, inaczej mówiąc ściema, bajer.

Gość Malina cud dziewczyna
Mnie aż odrzuca od takich tanich słów, nienawidzę gdy facet sili się na jakieś poetyckie określenia, naprawdę robi z siebie wtedy półgłówka

sam pisałem z facetem -przesłał fotki kobiety sam się podawał za kobietę palant jeden wyszło szydło z worka bo miał zadzwonić do mojej koleżanki bo go umówiłem .Chciałem się spotkać z 2 kobietami .Czytałem kiedyś o takiej zamianie a wyszło że po 3 latach facet oszukany wbił nóż tyle wyszło za podawanie się za kogoś innego

Gość Zuzanna Amelia 28
Poter - Jak to wbil noz ?

Gość Zuzanna Amelia 28
Fikusna - A masz jakis link do tego ? Albo pamietasz szczegoly ? I ktory wbil sobie noz ? Ten co sie podawal za kobiete czy ten co myslal ze rozmawia z kobieta ?

Gość gość
Prawdziwe blondynki to cud miód :D szukanie twarzy w lustrze i nieustanna henna :D kobiety, którym fryzjerki (lub co gorsza samodzielnie) kładą rozpuszczalnik na włosy to idiotki :D

Gość Zuzanna Amelia 28
Fikusna - Dziekuje za linka. Wlasnie przeczytalam , tragiczna historia.

Gość gość
gość "Prawdziwe blondynki to cud miód smiech.gif szukanie twarzy w lustrze i nieustanna henna smiech.gif kobiety, którym fryzjerki (lub co gorsza samodzielnie) kładą rozpuszczalnik na włosy to idiotki" x x A która sobie kładzie rozpuszczalnik na głowę??? Chyba faktycznie idiotka, bo normalne kobiety, które chcą być blondynkami kładą rozjaśniacz :D

Gość karmelki truskawkowe
a pewien staruszek zrobil eksperyment i sprawdzil ilu ludzi zaprosiloby go na obiad gdyby pojawil sie prosto z drogi w porze obiadowej... obszedl domy prywatne, stolowki pracownicze, plebanie i wszelakie instytucje zbiorowego zywienia polecam sprawdzic 🖐️

Gość gość
gość gość "Prawdziwe blondynki to cud miód smiech.gif szukanie twarzy w lustrze i nieustanna henna smiech.gif kobiety, którym fryzjerki (lub co gorsza samodzielnie) kładą rozpuszczalnik na włosy to idiotki" x x A która sobie kładzie rozpuszczalnik na głowę??? Chyba faktycznie idiotka, bo normalne kobiety, które chcą być blondynkami kładą rozjaśniacz smiech.gif x x x x Normalne kobiety które chcą być blondynkami kładą farbę a nie rozjaśniacz powie to każda doświadczona fryzjerka

Gość gość
Blondynki mają najlepsze geny i są prawie 100% wymi samicami

Gość gość
temat nie jest o tym czy lepsze blondynki brunetki czy rude

Gość gość
i co z tego -rude zielono-okie NAD inteligentne mlecznobiała skóra tak do metra dziewięćdziesiąt są też bardzo pociągające

Gość leśny drwal
niebieskookie blondynki to prawdziwy rarytas.

Gość gość
A co mieli napisać? Że lubią seks i chętnie by ją przelecieli? Tak kobietki narzekacie na męską hipokryzję, ale ona bierze się stąd że wy wprost nie nawiedzicie szczerości

Gość gość
jerry springer kiedyś zaprosił do studia faceta , któremu powiedział, że ktos go kocha i chce mu to wyznać na antenie okazało się, że to jego kumpel, który ukrywał to ,że jest gejem po trzech dniach facet zabił swojego kumpla .....

Gość gość
13:57:40 - nie popadajmy ze skrajności w skrajność ale po co robić z siebie takiego kretyna i silić się na literacki język gdy jest się prymitywnym burakiem???