Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda. Mianowicie. Jeśli kobieta w ciąży ma brzuszek bardziej uniesiony do góry to będzie mieć chłopca, a jak ma tak opadniety na dol to będzie mieć dziewczynkę? Wierzyć w to czy to tylko takie gadanie?

Gość gość
Ja nie wierzę :) Moja babcia też ma swoje przesądy, po pierwszym usg takim na nfz lekarka powiedziała mi, że raczej dziewczynka. A babcia mówiła, że na pewno nie bo mam za mały brzuch i za ładnie wyglądam, nie mam plam, pryszczy itp. Na usg 4d wyszło, że dziewczynka jak nic, widać dokładnie. To wszystko to jakieś takie teorie na dwoj***abka wróżyła :D

Gość gość
Ale w sumie czasami tak jest. A przy Chłopczyku bardziej tyje się chyba?

Gość gość
E tam, to wszystko jakieś zabobony. Znam wiele dziewczyn, które przy chłopczyku miały również mały brzuch. Nie sugeruj się tym.

Gość gość
ja bede miec chlopca wygladam super, malo utylam, mam gladka cere i mały waski brzuszek. Moja babci aktora miala 3 corki i 3 synow wmawia mi ze przy chlopaku brzuch jest plaski i rozlany. To sa jakies bzdurne wymysly

Gość gość
także nie ma co się patrzeć na to wszystko :D :D mówię, to jakieś ludowe zabobony. wiem też, że było coś takiego że na chłopca jesz słodkie a na dziewczynkę słone czy odwrotnie hehhe.