Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona9292929292

mniej widoczna 2 kreska na tescie

Polecane posty

Dziewczyny, powtórzyłam test z samego rana, był to pink test a poprzedni bobo test, i wyobraźcie sobie że 2 kreski ani widu ani słychu.. siedziałam i czekałam z 30 min i nic. Chyba jednak to nie ciąża i jestem jedną na milion której trafił się jakiś wadliwy test. Płakać mi się chciało ale , cóż , nie teraz to nast razem , 14 stycznia mam do lekarza może do tej pory się coś zmajstruje ;P

Grunt to sie nie poddawać , dodam jeszcze że na 16 dc biorę duphaston na regulacje cyklu, 1tabl dziennie przez 10 dni . i tak w kółko. Zobaczymy co dalej bedzie...

Mąż pobiegł do apteki po BOBO test , bo to jest dziwne , na jednym jest kreska na PINK tescie nie było. Ja jakoś dziwnie sie czuje , szybko sie męczę i jak zjadłam śniadanie tak mi sie jakoś dziwnie w żołądku.. masakra..

Gość gość
ciąża jak nic, bez robienia testu, mówie Ci ze jestes we wczesnej ciazy ok 4 tydzien

Gość gość
ja trafilam z plamieniem do szpitala, a był to dzien przed okresem,a okazalo sie ze jestem w 5 tygodniu z groszami w ciazy

Gość gość
nie sugeruj sie testami, zrób bete najlepiej juz

Gość gość
lekarza masz dopiero 14 więc zwarijesz do wtedy, idź na bete Mi kiedyś (nie pamiętam jaki to był test), ale też wyszła taka jaśniusieńka druga kreska i w ciąży nie byłam ale pewna byłam dopiero po becieHCG, idź jutro rano to po południu będziesz miała wynik

na tym tescie oprócz kontrolnej ani śladu po tej drugiej, to chyba jednak nici z ciąży ... :(

Dziewczyny a przy 28dniowym cyklu to tak mniej wiecej kiedy wypadają dni płodne ???? może jednak to krwawienie to była miesiączka... jak miałam teraz w grudniu coś ok 20ego to już mamy 29 , jest szansa że teraz moze wystapić owulacja czy to juz po ptokach ????

Gość gość
Możesz też znaleźć kupe innych stron internetowych, gdzie Ci jeszcze owulacje zaznaczą

Gość gość
To ty nie wiesz kiedy masz płodne???? OMG przecież jak starasz się o ciążę to powinnaś nie tylko wiedzieć kiedy mogą wypadać, ale umieć je rozpoznać kobieto masz 17 lat czy co....

Gość gość
przecież nawet po obserwacji śluzu można odgadnąć kiedy są dni płodne i proszę nie obrazać 17latek, bo może one wiedzą więcej niż Zaniepokojona929292929292929292929292292929

Gość gość
Kobito masz sobie cykl 28 dniowy, więc kiedy masz pierwszy dzień miesiączki, to jest Twój 1. dzień cyklu. To mam nadzieję, że wiesz ;) około 10dc zaczynają Ci się dni płodne, mniej więcej 15dc masz owulację, a 16dc jest ostatni dzień płodny. Oczywiście to nie reguła, ale mniej więcej tak to sie rozkłada, obserwując swój organizm będziesz wiedziała co kiedy i jak :)

Wiele kobiet zachodzi w tak zwane ciaze biochemiczne,ktore moga dac efekt kreski bladej, ale zarodek sie nie osiedli i poziom bety spada znowu i wraca do normy. Dlatego lepiej sobie robic test PO terminie spodziewanej miesiaczki, nigdy wczesniej, bo moze byc prozna nadzieja.....