Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadoma kochanka

Powiedziec jego zonie o romansie ze mna

Polecane posty

Gość gość
Czy naprawdę autorka zamieściła link do facebooka? Jeśli tak to jest ostatnia ŚWINIA i na dodatek OSZUSTKA handlująca cudza prywatnością! To jest link do strony mojej dobrej znajomej i zapewniam Was, ze jest to osoba niezamęzna. Zaraz jej przekażę "nowinę" oj...pewnie się "ucieszy" Jak tak można ! Jestem normalnie zaszokowana tym co zrobiła autorka !!!!

Gość gość
Bo on ma rodzine w Polsce a tych dwoje poznalao sie za granica, Czytaj ze zrozumieniem tepoto, akurat w takiej sytuacji jak autorka to moze sie kazdem przytrafic

Gość ex_debill_znowu_po
gość wyjeżdża zarobić za granicę, mieszka z kolegami, zdejmuje obrączkę, zdjęcia rodziny chowa głęboko w zakamarkach portfela, poza pracą ma zawsze czas dla ciebie i żadnego problemu z wymyśleniem historyjki swojego życia, wystarczy nie mieszkać razem i trzymać jako taką niezależność oraz unikac spotykania się z nową dziewczyną i znajomymi, którzy mogliby wiedzieć więcej, można przeprowadzić śledztwo na portalach społecznosciowych i w googlu, ale niekoniecznie może coś wyjśc jak koleś się nazywa Marcin Nowak np.

Gość Karolinanieżona
To nie jest strona żadnej żony , tylko moja.Życzę sobie byś ją usunęła, najlepiej cały pokręcony , nieprawdziwy wątek.Nudzisz się dziecko? Mylisz fakty, nie mam ani dwójki dzieci , ani mężą, więc nie życzę sobie mieszania mnie do tego wątku...

Gość gość
Ja bym go nie szantażowala tym, że powiem, tylko z radością w głosie powiedziałabym mu "misiaczku będziemy mieli dzidziusia, chodź pojedziemy do sklepu kupować śpioszki i kaftaniki". Jeśli przeżyje tę nowinę bez zawału, to może zrozumie czym może grozić zdrada i nie oszuka już żadnej dziewczyny. :D

Gość ex_debill_znowu_po
spokojnie to jest link, który kieruje do profilu osoby, która na niego klika, o ile ma profil na fejsie:)

Gość gość
No ładnie, ładnie...cudze strony upubliczniać... Prawdomówna ta autorka jak cholera...

Gość nieswiadoma kochanka
nie zamiescilam tutaj zadnego linku do fb. Malo tego nawet nie mam tam konta. Ktos sie podszyl pode mnie. A co do pytania jak moglam nie poznac jego rodziny to normalnie. Za granica jego matka nie mieszka z ojcem, a zwiazek byl na tyle krotki, ze nie bralismy specjalnie urlopu by jezdzic***przestawiac sie rodzicom.

Gość Karolinanieżona
Jaka żona .Jaka sprawa.KOMUŚ SIĘ NUDZI I WYMYŚLA NIESTWORZONE HISTORIE...nie ta osoba.I jakim prawem jakie linki do facebooka.

Gość Karolinanieżona
Cuuuda się zdarzają.Ktoś biedactwu linki podrzuca i podszywa się pod nią.Takie prawdziwe wytłumaczenie jak całą reszta...

Gość gość
Co to za profil jakiejś karoliny?

Gość gość
Nie pieprzcie .Za granica tez pracowalam pare lat .I o kazdym wiedzialam to co chcialam wiedziec .Swiat jest sprawdzalny :) .Tylko chciec trzeba a nie lapac .byle tylko portki byly :). A potem placz . Moze to i provo ale takich pelikankow co lykaja za pare pieszczot wszystko jest w cholere . Same sie w bagno pakuja a potem takie uczciwe o wszystkim chca poinformowac .ale zawsze po fakcie jak w d**e kopnie .Wtedy dopiero okazuje sie ze ma zone dzieci :) Dziwna taka regula ?

Gość MadziaGal
Jestem zdradzoną i porzuconą żoną dla tej trzeciej - Leonessa, która, gdy się dowiedziałam o romansie obiecała, że się wycofa i pozostawi nas w spokoju (mam 2 synów). I co - nic, mało tego przeprowadziła się blisko mojej rodziny. W tej chwili jest to najtrudniejszy dla mnie czas - zabrakło szczerości i uczciwośc***** co to oszukiwanie? Tak więc bądź uczciwa i szczera przede wszystkim wobec siebie - nie krzywdź innej kobiety. Gdzie jest ta nasza solidarność kobieca. Wycofaj się i pozwól im spokojnie dalej być razem ze sobą.

Gość gość
Do laski wyzej-obietnic, ze koniec z romansem powinnas sie domagac od meza a nie kochanki ! To nie ona Ci wiernosc przyrzekala. Ale najlepiej zwalic na kochanke, a maz biedny misio sprowadzony na manowce jest usprawiedliwiany. chcesz zyc w uludzie, to sobie zyj ! Ja bym chciala wiedziec o zdradzie meza. Nie moglabym byc z kims, kto mi rogi przyprawia, nie potrafilabym funkcjonowac z kims takim pod jednym dachem ! Moim zdaniem zona kochasia autorki powinna sie dowiedziec, a co zrobi z ta wiedza, to juz bedzie i tak jej sprawa. I tak zyja na odleglosc, on i tak bedzie musial kase dla dzieci jej slac. Kobieta bedzie miala szanse na zdecydowanie, co dalej. Moze sobie nawet dalej z nim niby zyc. znam osobiscie takie malzenstwo-nie rozwiedli sie po zdradzie meza, on zagranica siedzi, sle kase, zona i dzieci korzystaja tyle, ze zyja z nim obok siebie. Uklad im odpowiada, ona tez teraz kogos ma.