Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiazzzzzzzzaaa36

Pierwsza ciąża po 35 roku życia

Polecane posty

Gość Ciiazzzzzzzzaaa36

Postanowiłam założyć taki temat bo na wszystkich forach same 20

Gość mama to też kobieta
Hej:-) ja co prawda juz po ciazy, corka ma 19 mies., ale tez rodzilam po 30, mialam dokadnie 33 lata, liczy sie? Pozdrawiam!:-)

mnie to nie dotyczy bo mam 27 lat ;) ale koleżanka zdecydowała się na 1 dziecko, świadomie, po 35 roku życia, zazdroszczę jej spokoju i pokory w tej decyzji. Jest mega świadoma wychowania syna (obecnie 1.5 roku), urodziła go w 30 minut naturalnie, ciaża zdrowa, donoszona, dziewczyna doszła do siebie szybciej niz ja ;) razem z meżem pozwiedzali kawał świata zanim zapadła decyzja o dziecku, realizowali swoje pasje, zadbali o małzeństwo, mają swój dom, dobre prace. Pozazdroscić.

Gość gość
Ja urodziłam po raz pierwszy w wieku 39 lat. Ciążę znosiłam bardzo dobrze, teraz dziecko ma prawie pół roku, a mi energii nie brakuje. Wyglądam młodziej niż niejedna 20-25-latka. Mam tez jeszcze starsze koleżanki - świeżo upieczone mamy i one również dobrze się trzymają. Jednak gdyby to było możliwe, wolałabym urodzić dziecko jakieś kilka lat wcześniej, ale staraliśmy się bardzo długo, zanim się udało.