Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A s i u l a

Nieregularne miesiączki

Polecane posty

Gość A s i u l a

Witam, piszę, ponieważ chciałabym przeczytać wypowiedzi osób, które być może mają podobnie. Od zawsze mam bardzo nieregularne miesiączki. Jest miesiąc, że okres przychodzi po 35 dniach, a jest taki, że nie ma go 50 dni. Mam 26 lat i przez 4 lata brałam między innymi na to tabletki antykoncepcyjne. 3 miesiące temu jednak je odstawiłam, bo mam dość trucia się. Ma któraś z Was może podobną sytuację i wie może czy jest na to jakiś ziołowy lub inny sposób?

Gość gość
Też chciałabym wiedzieć. Moje cykle są nadal szalone, mimo iż mam już 32 lata. Zdarza się książkowe 28 dni, najczęściej jednak 32, bywa 37 i 40, a ostatnio zdarzył mi się 20-dniowy cykl! Tabletek nigdy nie brałam.

Gość gość
Ja mam 19 lat i też problemy ale ja mam w sumie od zawsze. Nie biorę tabletek anty ale byłam u gina i okazało się że wszystko jest ok. Wysłał mnie do endokrynolga który przepisał mi tabletki na 4 miesiące do brania gdyż mam podwyższona prolaktyne która odpowiada m. In za brak okresu lub jego nieregularność. Do tego mam rezonans gdyż jest podejrzenie niezłośliwego nowotworu czyli guza przysadki mózgowej. Tylko mnie często boli głowa najczęściej w nogach kiedy powinnam mieć okres więc wszystko się zgadza ale czekam na diagnozę bo rezonans dopiero na koniec lutego..

Gość Gosia

Miałam duży problem z miesiączkami. Znalazłam bardzo dobrego ginekologa w klinice  Centrum Diagnostyczno Medycznym Prima Med w Krakowie przy ul. Cieszyńska 16   i pomógł mi je uregulowac bez stosowania leków. Polecam placówke bo lekarza mają bardzo dobrego

Gość Asia

Ja chodze do ginekologa w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/  i moge bardzo polecic mają tam bardzo dobrych lekarzy. Klinika zawsze życzliwie nastawiona na pacjenta.