Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie pogardzają tymi którzy wydają im się cnotliwi

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam to juz dawno. Niby ktoś wygląda na dziewicę (co oznacza że jesteś dewotka, katoliczką albo czymś jeszcze) bo wygląda tak i tak (skromnie/delilkatnie, no bo tylko te w miniówach mają prawo seks uprawiać, lol). Niemożliwe, że ty się masturbujsz bo to i tamto.To, że ktoś nie lubi gadać o seksie w każdym temacie, też. To, że ktoś się nie ubiera kobieco, to oznacza, że ma problemy z seksualnością. Naprawdę ludzie mieli o mnie takie opinie, a ja dziewicą nie jestem i jestem mocno perwersyjna widzę, że iluminaci całkiem już wam wyprali mózgi.

Gość gość
i ja się nie ubieram jak zakonnica, ładnie raczej, ale preferuję subtelną kobiecość. Ołówkowe sukienki etc. kolega się kiedyś ze mnie ŚMIAŁ 'dziewica'.

Gość gość
poczekamy aż twoja córka będzie stała pod mostem wyczekując na kolejnych klientów

Gość gość
Pretensje masz do innych a sama zapierasz się wszystkimi kończynami że dziewicą nie jesteś, czyli sama uważasz że to obciach, jesteś hipokrytką :D

Gość gość
Puszczaj się jak ci to pasuje ale nie próbuj wmawiać szanującym się dziewczętom że cnota to siara, garb, dżuma jakaś :D

Gość gość
i co post o tym że "cnotki" to najgorsze k i szmaty, ludzie awersją na nie od razu usunęła :) a napisała że nie jest dziewicą i perwersyjny seks lubi, przed innymi cnotke zgrywa :D masz zaburzoną seksualność, pewnie bdsm ci się marzy, co? Aż mokro masz na samą myśl być używana przez swojego Mastra jako niewolnica :D

Gość gość
jacy p*****lnięci tutaj ludzie siedzą. ktoś powie że nie jest dziewicą to od razu że puszczalska. to FACECI SĄ PUSZCZALSCY zapomnieliście? ja mam 23 lata a nie 11 żeby się wstydzić że uprawiam seks. nie miałoby to znaczenia czy jestem czy nie jestem dziewicą, chodzi o to że ludzie oceniaja innych na podstawie własnych wydumanych wyobrażeń i maja go za kogoś gorszego

Gość gość
przed nikim cnotki nie zgrywam, jestem sobą i nikomu się nie tłumaczę ze swojej seksualności ani nie muszę też jej na chama ukazywać jak nierktóre (co się facetom bardzo podoba jak widać, jakoś nie maja problem żeby przejść z laską w mini szpilach etc ulicą)

Gość gość
to ty masz wydumane, mierzi cię kobieta w szpilkach bo cię to podnieca by ciebie tak nago prowadził i upokarzal a potem masz wyrzuty sumienia i cnotliwą zgrywasz :D oj masz zaburzenia :D

Gość gość
O kurfa! Trafiona zatopiona :D :D Ja piertole!!! :D :D :D

Gość gość
dziwny temat. każdy prędzej czy później traci dziewictwo. co ma piernik do wiatraka jak kto się ubiera? tak jakby nie można było być nie-dziewicą w aseksualnych ciuchach, albo dziewicą w mini... seksowne stroje są zarezerwowane tylko dla tych, co są już "po" czy jak?