Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Czy pójdę do piekła

Polecane posty

Gość Weź leki
Wyspowiadasz się i nie pójdziesz. Niestety.

Gość gość
Fiku miku, czy to prawda, że jesteś projektem mającym na celu skompromitowanie kobiet na kafeterii? Że tak naprawdę jesteś facetem, który przez pokazanie, że kobiety potrafią tylko jęczeć do jakiś portek udowadnia, że kobiety warte są tak niewiele i tak bardzo uzależnione od facetów? Że groteskowość całej tej sytuacji została podkreślona przez opublikowanie zdjęcia (rzekomo Twojego) niezbyt urodziwej (delikatnie rzecz ujmując) kobiety? Niby się obraziłeś, niby uciekłeś, ale wracasz i kontynuujesz ten poniżający kobiety spektakl. Żadna kobieta by sobie na to nie pozwoliła, a Ty nadal jęczysz do jakiś wyimaginowanych męskich spodni. Czy to prawda?

Gość gość
genderki spieprzać na grenlandię,fiku jest prawdziwą kobietą

Gość gość
Nie martw się! W piekle na pewno jest wielu brunetów! :-D

Gość gość
I diabelnie dobrze Ciebie ... wypieszczą. :-D

mozesz wypowiedziec sie tez fiku w temacie mysliciela pt przyjemnosci doczesne a zbawienie.. .:D swoja droga ten mysliciel to facet dla ciebie, powaga.,... :P:)

Gość gość
Fiku mikuu, nie jestem brunetem, ale zawsze możesz zadać sobie pokutę... z moim w ustach i ominie Cię piekło.

Gość gość
co tam myśliciel, fiku potrzebuje diabelnie przystojnego i piekielnie gorącego bruneta, na starość będzie snuła rozważania o zbawieniu.

Gość Kinky farbowany lis
Dziś widziałem wielu brunetów, ale żaden by sie Fikuśnej nie spodobał, żaden nie był diabelny....

napisz jeszcze kilka nieprzyzwoitych słów i obstawaj przy swojej macho ksywie, na pewno któraś się nabierze i skończy sie okres celibatu 😴 --- Trudno zadowolić Fikuśną ;)

Gość gość
Fikuśna, a ja mówię ci, że wylądujęsz w żelaznym uścisku szatyna, i to on przez ciebie do piekła pójdzie :D

oj fiku fiku, wpadnij lepiej ktoregos weekendu do opery to moze tobie sie skonczy :P tylu kumpli jeszcze mam... :P

Gość Kinky stillness
Jakbyś był brunetem, to by Fikuśna umiała sie z tobą droczyć :)