Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasia_41

FOTKI sylwetki co mam z nia zrobic

Polecane posty

Gość gość
no nie wiem... wrzucam inną fotę .http://oi43.tinypic.com/oh4l21.jpg a jak komus nieobrocone sie wyswietla to nie moj problem.. mi wyświetla sie normalnmie, czasem trzeba drugi raz wlaczyc zeby normalnie sie wyswietlalo i widze kolejnego dzis fana panny hayek.. ja takiej figury miec nigdy nie bede.. wiem ze kobieca bardzo nie jestem.. i trudno, moze uda mi sie cos skorygowac cwiczeniami ale jak na razie ludzie tylko pieja i nie uzyskalam zadnej rady

Gość 0 Terenia 0
Autorko nie słuchaj tych zyebów, że jesteś za chuda, bo nie jesteś 😴 Masz właściwą wagę, ja bym jedynie popracowała nad udami, bo wydają się zbyt masywne ro reszty ciała 😴

Gość gość
ten strój kąpielowy to tragedia jak tak patrze teraz... musze isc po nowy bo jak sie bede zapisywac na basen to w takim czyms w zyciu nie wyjde! :D hah

Gość gość
myślę że wiesz ze dobrze wygląda twoje ciało ale chcesz się podbudować.

Gość gość
I ten stanik specjalnie związany w taki sposób żeby uwydatnić piersi :D to kogo chcesz oszukać ??? nas czy siebie ????

Gość gość
29.12.13 nikogo nie oszukuje, stroj kapielowy akurat za maly na mnie jest. ty naprawde myslisz ze cos celowo bym przy tym majstrowala? on jest tak odpychajacy ze nic nie pomoze i nie nie wiem ze super wygladam ciesze sie ze gruba nie jestem ale kompleksy mam mega.. chce sie isc zapisac na basen zeby ujedrnic cialo ale wstydze sie JAK CHOLERA wyjsc w kostiumie do ludzi... mowie to powaznie. ale musze sie w koncu przelamac.

Gość gość
nie wspominajac o tym ze go wiazalam byle jak bo sie nawet na tym nie znam. robiac te foty nie myslalam zeby je wrzucac gdziekolwiek tylko dla siebie je robilam. ale dzisiaj sobie pomyslalam ze a czemu nie moze ktos mi poradzi co skorygowac. w udach mam 53, spadlo mi 0,5 cm ostatnio i sie bardzo ciesze:) ) chcialabym dobic tak do 48-49 ale nie wiem czy budowa mi na to pozwoli. Zobaczymy.

Gość gość
ile masz wzrostu? ile ważysz?

Gość anastasia_41
napisałam już na 1 stronie

Gość anastasia_41
na serio pomóżcie i proszę o szczere opinie szczególnie MĘŻCZYZN

Gość gość
za grube nogi. szczera opinia.

Gość gość
ale spaślak hhahahaha

Gość Sztefannnn
Z***biaszcza sylwetka.

Gość gość
nogi wcale nie są grube... są ok. mysle ze powinnaś troche poćwiczyc nad brzuchem zeby był umięsniony i zeby miec większe wciecie w talii bedzie sie lepiej prezentowało ;) i podkreslaj swoją figurę ciuchami, nie wiem może jakies spódniczki z wysokim stanem? mysle ze powinnaś zmienic swój styl ubierania i bedzie ok ;)

Gość forumowiczzz
dobrą masz figurę.. Nie wiem na czym polega twój problem

Gość gość
a takie wpisy ze jestes gruba czy śpaślak to pisza zazdrosnice, bo nikt normalny tak nie napisze patrząc na twoje foto. ja obiektywnie stwierdzam ze masz ok figure ;) i rozumiem twój problem z piersiami bo sama mam małe :(

Gość prawictwo pospolite128
Wyglądasz normalnie . Nie ma tutaj nic okropnego

Gość anastasia_41
nie no ja problemu z piersiami nie mam tam wyglądam jakbym ich nie maila co prawda ale trudno co prawda ostatnio mi lekko opadly ale wybieram sie do bratfiterki bo wiem ze to przez staniki masakrycznie dobrane (za mala miseczka za duzy obwod...) zawsze z nich bylam zadowolona i one i brak faldek na brzuchu to chyba jedyne rzeczy z jakich jestem zadowolona no tak kaloryfer moge sobie wycwiczyc :) za 1,5 miesiaca ladny bym miala pewno zarys ale ktos poleca jakies wyprobowane cwiczenia? bo tyle tych cwiczen jest ze.. ja cwicze roznorako ale efektow nie ma poki co wiec moze zaczelabym jakis ostrzejszy

Gość gość
popracuj nad mozgiem,wiekszy pozytek bedziesz miala.

idealną sylwetkę ma ta Czeszka www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89e80533d6b311fc.html

jej zdjęcie od przodu www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a221843b9622725d.html

Gość anastasia_41
prawictwo ja takiej miec raczej nie będe. Pytam o realne porady ps. poza tym na takim ustawieniu to kazda bedzie miec taka oznice miedzy talia a biodrami

wiem , ale twoja sylwetka tez nie jest zła .. Mi sie nawet podoba .. Nie masz powodu do kompleksów .

co do tej Czeszki to w internecie jest podane ze jej wymiary to 91-61-93

Gość wkurzona23
Zacznij od biegania to troszkę ujędrni ci ciało, dorzuć jakieś cwiczenia na brzuch (np 6 weidera) i na pośladki (np z melB)

Gość gość
masz świetną figurę normalne nogi i uda nie słuchaj tych pokrak które same wyglądają jak balerony lub anorexje Wyglądasz ok , a jak chcesz to poćwiczyć zawsze warto idż na basen lub siłowinię wiosną na rower i będzie ok :)

Gość gość
no to na pewno nie bo widac że w piersiach to ona ma w granicach 85-87. Ja mam nawet lekko pełniejsze od niej a mam 86. z talia nawet bym sie zgodziła biodra mam wrazenie że ma mniejsze ale tez to moze byc prawda zalezy wszystko od proporcji

Gość anastasia_41
ale spoko, nawet modelkom agencje zmieniają centymetry, dodają wzrostu nawet o 2-3 cm etc, interesuję się modelingiem więc wiem. Więc tym bardziej jakaś przypadkowa dziewczyna sobie zmieni :-)

Gość anastasia_41
a po ile km biegać żeby efekt byl dosc szybki? kiedys mialam kondycje do biegania jezdzilam na zawody teraz jest gorzej ale nadrobie i jak sie ubierac do mojej sylwetki? bo ktos tu napisal ze mojej figury nie widac w ubraniu.. no ja mam problem z tym wlasnie ze w spodniach niefajnie wygladam a wiele fasonow testowalam