Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasia_41

FOTKI sylwetki co mam z nia zrobic

Polecane posty

Gość gość
ona naprawdę jest gruba!!!

Gość gość
idź na jakis fitness

Gość prawictwo pospolite128
przecież nie jesteś zapuszczona. Serio nie musisz nic poprawiać w sobie

Gość minodues
sylwetka super. Szacuje wiek na 16-18 lat makismum. Widac ze nie uprawiasz zadnych sportow, a powinnosc jelsi chcesz zdefiniowac sobie brzuch , tylek i nogi. Potrzbujesz definiscji miesni, ale tak to jest super.

Gość prawictwo pospolite128
Moim zdaniem jedyne co mozesz poprawić w swojej sylwetce to zwiekszyc roznice miedzy biodrami a talią .. Ale to moze być trudne.....

Gość anastasia_41
up do góry :D

Gość anastasia_41
29.12.13 ups, posty mi się nie wyświetlały to źle wyszacowałeś, bo mam 21 :) wiem, sam tłuszcz zero mięśni, ale przypakuję. Kolega mi polecił PX90, zaczynam to ćwiczyć :)

Gość anastasia_41
prawictwo a to właśnie moje ciche marzenie zmniejszyc talie do 60 :) moja koleżanka zgubiła w pasie i talii sporo po tygodniu (!) a chodzila na taka bieznie z podczerwienia i nie jadla weglowodanow prawie - ja pszenicy nie jadam od wakacji a teraz chce jeszcze ograniczyc ilosc do 72 g.

Gość gość
normalna figura nie masz innych problemów i jedyne twoje zmartwienie to uda ale jeszcze życie ci da w kość :)

Gość gość
mozna spróbować z gorestami , ale czyto jest zdrowe ? Uciska narzady wewnętrzne..

Gość anastasia_41
29.12.13 myślę ze jakym nie doproadzila sie do takiego stanu jak ta kobieta o talii 40 kilka cm to nie ale szczerze, to poswiecac sie tak tylko dla figury.. bez przesady :) da mi w kosc, wyjezdzam na wolontariat do Afryki - bedzie sie dzialo.

Gość gość
jesteś pustakiem dla którego wygląd jest najważniejszy może np. stracisz nogi to wtedy docenisz to co masz

Gość anastasia_41
nic o mnie nie wiesz, a wyrażasz takie opinie. Na pewno jestem wartościowsza niż Ty, bo nie oceniam ludzi po takich rzeczach

Gość chłopakkk
największe wrażenie robi na mnie róznica miedzy talią a biodrami powyzej 30 cm powiedzmy 86-61-93 wydaje mi się znakomitymi wymiarami

Gość gość
to co tu piszesz wystarczy

Gość chłopakkk
ona ma ładną sylwetkę www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aeb121f2ecbf93cb.html

Gość wkurzona23
po ile biegać to sama musisz wyczuć siebie.. Ja zaczynałam szybkie marsze aż czułam zmęczenie, potem trening. Później marsz zamieniłam na bieg - 5 km.. Po około pół roku o 6 rano biegałam 3,5 km a na wieczór od 5 do 10 km (w zależności od mojego samopoczucia i od tego jaki trening tego dnia wykonywałam). Moje wymiary dzisiaj to mniej więcej 85-58-85. A jak się ubierać.. Ciężko powiedzieć.. Ja na pewno zakładałabym ciemne dopasowane spodnie i bluzkę z dekoltem :D

Gość anastasia_41
2013-12-29 19:47:43 Jezeli tak uwazasz, to w porzadku. Mi za to wystarczy fakt, ze oceniasz kogos bardzo powierzchownie, jeszcze go wyzywajac. Gratuluje. I uwierz, ze doceniam swoje zycie. Napatrzylam sie na ludzi w hospicjum, niedlugo zobacze biede w Afryce. Wiec nie zycz mi prosze stracenia nog, bo mam swoje kompleksy. Dobrze, ze mam tylko takie problemy, a ze daze do doskonalosci i nie dziekuje panience za to ze nie jestem np. tylko otyla? Co w tym zlego? Ladna rzeczywiście. Moze kiedyś do takiej dobije :)

Gość anastasia_41
29.12.13 Ale swietne wymiary w talii. ile mialas wczesniej i jaka masz budowe (jesli masz zdjecie i chcesz wkleic, to tez mozesz)?

Gość gość
tępa strzała z ciebie nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby wrzucać na forum swoje zdjęcia w bikini z prośbą o ocenę :o

Gość gość
tępą bym była gdybym zakladala 40 watek o seksie albo pisala ciagle o tym samym co tu czyni 90 proc osob

Gość gość
Jak dla mnie dziewczyna jest szczupla, ale nie ma figury wcale wrecz jest nieapetyczna. Szczuplosc to nie wszystko, licza sie ksztalty ktorych tu ciezko sie doszukac. Ogolnie jest dobrze ale masz nieladne ramiona z ktorymi nie da sie nic zdrobic bo to taki ksztalt, nie masz wciecia w talii i jakos dziwnie c****ersi wisza...

Gość chłopakkk
no tak , ale 85-58 = 27 cm poniżej 30 cm roznica miedzy talia a biodrami nie wygląda dobrze powinno być 30 cm , a najlepiej 33-34 cm

Gość chłopakkk
85-61-94 33 cm

Gość wkurzona23
hmm wcześniej w talii miałam ok 62 może 63 cm nie pamiętam dokładnie. Ogólnie spadło mi trochę kg, mam podobny wzrost do ciebie (170cm), poszukam zaraz zdjęcia bo nie wiem czy mam aktualne, choć pewnie zaraz mnie wszyscy zjadą :D

Gość gość
chłopakkk ty powinieneś mieć 30 cm fiuta :)