Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż kupił mi kurtke za tysiąc złotych

Polecane posty

Gość gość

a mi sie nie podoba bo jest strasznie gruba i ciężka. Zagaduje go, zebysmy oddali a On sie obraza, ze raz na 10 klat kupuje mi super prezent a ja marudze.Jak z tego wybrnąc ?

Gość mama syna
kotek fajna ta kurtka ale cięzka. Może wymienię na inny model?

Gość gość
Ale problemy co to by bylo gdyby neta nie bylo :) :)

Gość gość
jejku nie mogłaś sama sobie wybrać tej kurtki tylko mąż ci kupił ją sam??

Gość gość
to byl prezent pod choinke nigdy nie wydalabym nawet 300 zl na kurtke i maz chcial miec gest

Gość gość
Mąż do kitu. Takich prezentów się nie kupuje, zwłaszcza w takiej cenie. Ja już mojego wyszkoliłam, tak, że ciuchów żadnych mi nie kupuje. Zawsze byłam z takich prezentów niezadowolona. A jak już Ci mąż kupił to powinien ustalić ze sprzedawcą możliwość zwrotu lub zamiany. Matko, dać 1000 zł za kurtkę i nawet nie spytać się żony czy jej się ta kurtka podoba?

Gość gość
Powiedz wprost, że chcesz zwrócić, czy tam zamienić. Mąż się obrazi, ale może na przyszłość go to nauczy, żeby takich prezentów nie kupował. Lepiej urazić męża niż 1000 zł w błoto za coś, co Ci się nie podoba.

Gość podporoocznikova
Usiadz kolo niego wez go za reke popatrz w oczy i powiedz - doceniam ten gest i to bylo naprawde mile,ale ta kurtka,choc super wyglada,jest strasznie ciezka i wiem,ze nie bedzie to koja ulubiona kurtka i nie bede jej za czesto nosic. Moglibysmy pojsc do tego sklepu,gdzie ja kupiles i wymienic na jakas inna?

Gość gość
on powiedział, że jej nie będzie dźwigał z powrotem do sklepu, taka ciężka:O

Gość gosc swiateczny
jak bedziesz tak krecic to zorientuje sie ze ci sie nie podoba. powiedz, ze jest super ale nie ladnie ci w tym kolorze i odniemisz na inna. albo po prostu udawaj zadowolona i zakladaj ja 2 razy w tygodniu i tyle.

Gość gossscc
hahaha, no sorry, ale jaka to kurtka za taka cene jest ciezka?? pytam bo mam przezrozne kurtki w takiej cenie i wyzszej i sa bardzo lekkie i wygodne:D

Gość gość
rozumiem cie doskonale. dlatego ja prosze meza, aby nie robil mi prezentow. Sama wole sobie cos kupic. On tez jest taki, ze nie jest wazne czy rzecz jest fajna, ladna , ale kieruje sie cena ( czego ty chcesz, przeciez to bylo drogie, a tobie sie nie podoba ?! )

Gość gość
oddaj ( za taka cene t kupisz sobie ze dwie piekne, takie jak ty chcesz)

Gość gość
przeciez to temay sciema:D chciala sie pochwalic ze niby ma kurtke za 1000zł:D ale buraczka

Gość gość
wczoraj odpisal za mnie jaki podszyw :P temat sciema ? dostalam kurtke, ktorej wartosci nie znałam a kora mi sie nie podoba, bo jest okropnie masywna. Jest mi zawsze strasznie zimno i mąż wyszukal jakies cudo, w srodku całe wyłozone futrem czy kozuchem. To jest jakas firmowka , ale nazwe pierwszy raz slyszlałam. Kurtka wyglada jak zrobiona przez i dla eskimosa, wazy chyba z 7 kg. Jak odkrylam w Internecie ile kosztuje , od razu poszlam do męza ze to przesada, ze musimy oddac.Za takie pieniadze kupie sobie iwele innych rzeczy a np brakuje mi butów..A On sie obraza, ze tyle oszczedzal, tyle szukal a ja chce oddac

Gość gość
a jekiej firmy i jaki rozmiar, moze odkupie?????????

Gość gość
na pewno :P