Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sir Mix

Singlowe sposoby poznawania partnerów by spędzić miło czas

Polecane posty

Gość Sir Mix

Nie liczę, że ten temat będzie źródłem wiedzy, bo pewnie będziecie strasznie ściemniać. 😭 Mam nadzieje, że nikt nie będzie obiektem krytyki. Jestem singlem z wyboru, nie okłamuję nikogo, z małego doświadczenia wiem, że można poznawać osoby wszędzie. Singielki i singlowie jak poznajecie lub poznaliście osoby z którymi spędzacie miało czas. Z góry dziękuje za ciekawe propozycje i historie.

Gość gość
chyba chodzi o znajomych do spędzania czasu tak mysle. Ja poznałam kilka osob w szkole językowej jeszcze jak sa organizowane jakies wyjscia do pubu to mozna się bardziej zakolegowac, wiem ze tez na siłowni ludzie się poznają

Gość Ona30ipół
Najczęściej na internecie , na czacie lub jakim portalu spolecznosciowym. poczatkowo wymienia się swoje hobby, wiec umawiacie sie zeby wspolnie wybrac sie na rowerki, jak juz wracacie jest pozno i ciemno On proponuje kolezance singielce kawe u siebie i wyczaja czy laska tez szuka "czasoumilacz".po kawie rozmowa, dotyk za kolano i grzeczne odwiezienie do jej domu. wymiana nr tel. On na Nia poluje , mają wspolne kolejne zainteresowanie np dobry film...On ma rzutnik w domu i zaprasza na film, serwuje winko i milo sie przytula moze byc cos wiecej , nie musi....i tak spotykaja się co dzien, pozniej co trzy tygodnie innym razem co tydzien, np na rosolek w niedziele, ktory On zrobil...Ona przyjezdza i sie moga kochac znow albo nie...ale zawsze to robia sa "przyjaciólmi z bonusem" to się czuje kto jest gotowy na taki uklad a kto nie ma zielonego pojęcia w co wdepnął.Pozdrawiam :)