Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30ipół

On mi się nie podoba

Polecane posty

Gość Ona30ipół

Poznalam 2 miesiace temu mezczyzne milego, wyksztalconego,kulturalnego, po 30 - tce, bez dzieci , rozwodu.Ogolnie marzenie kazdej kobiety ale on mi sie nie podoba...nie mam ochoty z Nim na pocalunki, sex juz wcale i inne relacje damsko - meskie. On nie jest wcale az taki szkaradny ale nie czuje chemii i nie jest w moim typie, wiem , ze sporo kobiet by go bez problemu wzielo jako meza ale On mnie nie kreci.Czy mam mu dac szanse??i poznawac sie z Nim dalej?bardzo naciska na sylwestra na nieszczescie termin yuz tuz...Czy miala ktoras taka sytuacje??nawet wiem ze to dobry material na meza i zastanawiam sie ale trudno mi...ktora tak ma lub miala??

Gość gość
a za kogo Ty się uważasz, że zastanawiasz się czy dać komuś szanse? :o

Gość gość
ktoś kogo się lubi naprawde z czasem może zacząć się podobać, u Ciebie też tak będzie, nie skreslaj go tak szybko

Gość Ona30ipół
wiem, wiem nie powinnam pisac Czy dac szanse??ale to on startuje do mnie a nie ja do Niego dlatego tak napisalam...

Gość rozwódkaaaa
jakoś do tej pory żadna go nie zechciała, więc nie ma nad czym piać. histeryzować też nie ma co. Idź z nim na sylwestra - to miło, że Cię zaprosił. jako kandydata na męża możesz go rozpatrywać dopiero po oświadczynach. Na razie za bardzo wybiegasz w przyszłość. To on cię zostawi - zobaczysz - wystarczy się z nim przespać :)

Gość Ona30ipół
Trapi mnie to, ze teraz jest sylwester i potencjalnie jestesmy para na imprezie wiec jestem juz "zablokowana" znajomi zobacza mnie z nowym i na poczatku stycznia juz mnie prosi na bal karnawalowy u niego w firmie tam mam waznych klientow ze swojej firmy i jak wiecej powaznych ludzi nas skojarzya beda mnie z to juz klapa, bedzie jasne ze jestesmy ze soba a ja wciaz nie wiem czy chce z Nim byc ...i mam wahania....jak mnie odbiora wszyscy??jesli z nim nie bede a pokazalam sie na tych imprezach....i tak do konca beda mnie z Nim kojarzyc...Czy mam isc na te firmowa z Nim skoro tak sie boję opinii??

Gość rozwódkaaaa
raczej nie będziesz "zablokowana" dla wielu jako zajęta będziesz nawet bardziej atrakcyjna - faceci to kanalie - lubią podkradać - nawet kobiety, nawet kolegom :) idźcie jako koledzy z pracy. Ale to Twoja decyzja. Jeśli będziesz sie czuła lepiej - idź sama.

Najlepiej poczekaj aż przedstawi Ciebie swojej rodzinie, matce, ojcu, ciotkom i wujkom, wydrukuj zaproszenia na ślub, a potem zdecyduj, albo najlepiej ucieknij bez słowa do Peru albo Argentyny.

Gość gość
Zachowujesz sie jak dziecko. Powiedz facetowi ze tak pujdziesz z nim ale bez zobowiazan ze nie jestej pewna czy chcesz tak szybko wchodzic w zwiazek i tyle

Gość gość
Również chętnie poznam wasze zdanie. Mam podobnie z facetem którego niedawno poznałam. Miły szanuje mnie dżentelmen z perspektywami zawodowymi. Jedyny minus t o ten że mnie nie kręci.

Gość gość
Zostaw go debilko :D

Klapa, opinie, nie podoba się, nie taki szkaradny, ale i nie w typie... nie będzie chleba z tej mąki. Odpuść. Może chłopak ma jeszcze szansę znaleźć na zabawę kogoś, kto nie będzie się go wstydził?

Gość Ona30ipół
:( no juz nie bede taka jędzą i pojde z Nim na sylwa bo bym sie juz teraz w piekle smazyla , juz raz kiedys odwalilam nr z sylwkiem i wyrzuty mam do dzis...a gorzej z impreza w styczniu...obiecalam sobie, ze jak kogos wartosciowego spotkam to pierw dlugo sama go bede oceniala i z nim spedzala czas zanim rodzina, znajomi mnie zobacza i ludzie z pracy....a tu jak zwykle zamieszanie wokol sylwestra i bali karnawalowych...normalnie porazka...!!! :(

Gość Iczi
w miare uplywu czasu wymagania rosną , a mozliwosci maleja