Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gostekk

Samemu na domówkę

Polecane posty

Gość Gostekk

Hej. Jestem kawalerem i dostałem zaproszenie na domówkę gdzie będzie 8 par. Ja będę jako jedyny nieparzysty. Znam z tego grona 3 osoby. Chcę pójść ale zastanawiam się jak to będzie. Bo zagajać do kobiet nie będzie można raczej bo każda będzie miała swojego faceta. Więc pozostanie się dostosować i grzecznie bawić trzymając swój dystans. Ogólnie mam pozytywne nastawienie ale momentami się zastanawiam jak tam będzie. Mieliście podobnie kiedyś?

uważasz, że kobieta, która przychodzi z facetem może rozmawiać tylko z nim :D:D ha ha dobre:D wyobrażenie jak w krajach islamskich ;)

Gość Gostekk
w islamskich to bawią się w różnych pomieszczeniach, a o rozmowie nie ma nawet szans hehe. Pogadać zawsze można. Miałem na myśli np taniec. przychodzi sytuacja, że jest czas na tańce i każdy facet bierze swoją kobietę i nieparzysty tańczy wtedy solo albo robi coś innego. A takich sytuacji może być parę.

Gość gość
nie idź

Idź, nie potańczysz, ale spędzisz czas w towarzystwie, pożartujesz ... lepszy rydz niż nic, miłej zabawy :)

Gość gość
idź jak masz sam w domu siedzieć to zawsze fajnie w gronie znajomych pobyć.

Gość Gostekk
pójdę. dzięki :)

Gość gość
ja pojde z Tobą :D

Gość rozwódkaaaa
przy 8 parach możesz się czuc swobodnie, raz pogadasz z kolegą, raz koleżanką, może nawet zatańczysz. Generalnie znikniesz w tłumie. inni nawet jak przyjda w parze to wcale nie znaczy, że w tym samym składzie będą chcieli opuścic ten przybytek.

Gość Morska Bryza
No pewnie że idź! 8 osob to duże grono, tu pogadasz, tam sie pośmiejesz i czas zleci...lepsze to niż siedzenie w domu ;-)

Gość gość
lubisz być masochistą?

Gość Gostekk
Też racja. to że przyjdą razem to nie znaczy jeszcze, że para. A po drugie za pozwoleniem można i z partnerką partnera zatańczyć hehe. Tłok i nastrój zrobi swoje. Powinno być ok.

Gość gość
ja bym jednak nie poszla bylaby to dla mnie katorga wolalabym siedziec w domu

Gość Gostekk
masochistą? nie bardzo. a w jakim sensie masz na myśli?

Gość Morska Bryza
jakim masochstą? odczep sie od człowieka bo mu zabawe zepsujesz, nim sie jeszcze na dobre zaczęła...ja zaprosiłam 3 lata temu kolezankę na sylwestra miala być sama, toś tam nie dotrarł kto mial być w parze i teraz to właśnie oni są parą..właściwie to już małżeństwem , wiec nigdy nic nie wiadomo...a też sie wahała czy przyjąć moje zaproszenie...

Gość gość
gość ja bym jednak nie poszla bylaby to dla mnie katorga wolalabym siedziec w domu _____ O matko, ale z ciebie smutek!

Gość Morska Bryza
na szczęście zgarnęłam ją w ostatniej chwili spod domu i teraz jest mi za to wdzięczna..a miała być sama wsród par ;-)) wiec sie nie łam kolego tylko szykuj ciuszki i na impreze

Gość gość
No pewnie, że idź! Znasz wszystkich w tamtym gronie? Zawsze może się okazać, że poznasz kogoś ciekawego, kto zna Twoją drugą połówke :-) grunt, to nie zamykać się na ludzi!

Gość gość
gość ja bym jednak nie poszla bylaby to dla mnie katorga wolalabym siedziec w domu _____ O matko, ale z ciebie smutek! Smutek nie smutek:), spedzam fajnie sylwestra i po prostu uwazam ze singiel posrod par to nie jest dobry pomysl:)

Gość no właśnie niby
zaproszone same pary a nigdy nie wiadomo, kto się zjawi i jak to się potoczy ;) idź!

Gość Gostekk
Niekoniecznie idę tam poszukać tej połówki przecież. A raczej spędzić Sylwka jakoś.Tylko impreza sparowanych narzuca jakieś ograniczenia. i tylko to mogłoby być inne. ale póki co może ktoś się niespodziewanie niesparowany dokoptuje. Przecież do imprezy jeszcze kilkadziesiąt godzin zostało ;)

Gość no właśnie niby
ja też idę na domówkę i do końca nie wiadomo jeszcze kto dokładnie na niej będzie :) ja bym na Twoim miejscu śmiało szła :)

Gość Morska Bryza
no i sam znalazłeś odpowiedź ;-)

Gość Gostekk
a tak na marginesie to widzę, że zdania wypowiadających się tutaj są zróżnicowane ale ze wskazaniem na zabawę. Nie dziwię się bo to normalne, że zawsze się znajdą tacy i owacy w każdej sprawie.

Gość Morska Bryza
jesteśmy za, a nawet przeciw..że tak zacytuję klasyka ;-)

Gość gość
ta znajoma czy znajomy jaby byl w porzadku toby zaprosil tez jakas solistke dla ciebie do pary, popytaj go albo sam znajdz na ten wieczor.

Gość Gostekk
miałem taką jedną kandydatkę ale nie skorzystała z zaproszenia. A znajomy mówi, że jest zdziwiony że nie jest tak łatwo z ludźmi nawet w parach. Bo jedni już gdzieś idą, inni nie mają gdzie zostawi małego dziecka itp. Sam byłem zdziwiony taką sytuacją. Jutro zaktualizuję z nim czy jest jakaś singielka na liście.

Gość gość
jak jesteś prawiczkiem rozmowa z takim gównem jak ty byłaby upokorzeniem dla kobiety

Gość gość
jak sie popijecie to sie wymieszacie :-)

Gość gość
"jak jesteś prawiczkiem rozmowa z takim gównem jak ty byłaby upokorzeniem dla kobiety" A z takim słodziakiem jak ty to pewnie myślisz, że zaszczytem.... jesteś smutnym marzycielem..