Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszkam w UK od 6 lat

Moj chlopak pochodzi z Hong Kongu

Polecane posty

i mieszka w UK odkad skonczyl 16 lat (teraz ma 33). Jestesmy razem prawie 3 lata ale nigdy nie mowilam o nim mojej rodzinie. Nie jestem blisko z moja rodzina, odwiedzam ich raz na pol roku - rok i nigdy nie rozmawialam z nikim z rodziny o moich zwiazkach itd. Moj brat i ojciec nie byli nigdy za granica, nie znaja zadnych obcokrajcowcow, i np ogladajac wiadomosci zawsze narzekaja/klna na czarnych, smieja sie z chinczykow, muzulmanow, :O Po prostu tak prostacko, bezmyslnie, bezpodstawnie. Moj brat zawsze jakies rasistowskie teksty rzuca...... Jak ja mam nagle oswiadczyc im, ze wychodze za maz za chinczyka?

up

Gość gość
"Jak ja mam nagle oswiadczyc im, ze wychodze za maz za chinczyka?" :D Prosto "Hej mamo, hej tato, wychodze za maz za Chinczyka" :D

Gość gość
Powiedz prawdę że żaden inny cię nie chciał .

Gość gość
Autorko przede wszystkim nie pytaj o porady tej holoty z forum. Tutaj siedza same zakompleksione debile, takie pokroju twojego brata. Lepiej zapisz sie na jakies normalne forum i tam pytaj o porady. Good luck :)

Gość gość
dokladnie autorko to nie miejsce na takie pytania. Te teksty "zaden cie nie chcial" sa tak zalosne jak ich autorzy. A moze ona nie chciala Polaka waszego pokroju? Macie takie wielkie mniemanie o sobie, a tak naprawde to sloma z butow wam chamy wychodzi... Polaczki i ich kompleksy...

Gość gość
dzieci beda kitajce, pomysl o tym ze start beda mialy od razu ujowy, nie mowiac o wstydzie jak bedziesz z nimi po ulicy zapylac.

Gość gość
matka z ojcem i brat wiedza co mowia, wstyd i hanba dla rodziny, troche mniejszy jak murzyn i ciapak ale zawsze

Gość gość
Wstyd i hańbą dla rodziny to by było związanie się z takim ochlapem jak ty Polaczku wyżej. A fuj! Na szczęście i tak żadna cie nie chce wiec możesz jedynie poszczekac na forum :D

Gość gość
nie jestem chlopaczkiem tylko kobieta. I obrzydzenie mam patrzac na was jak sie szmacicie z brudasami z 3 swiata , to jest fuuuj, ohyda nawet :)

Hong Kong jest bardzo popularny w Polsce: www.youtube.com/watch?v=UJk8D1hGVQo

Gość gość
ugh jestes pewnie z tych "kobiet", ktore widuje sie z polaczkami spod ciemnej gwiazdy. Wulgarne, chamskie, wymalowane jak d****** I to jest wstyd idiotko, a nie byc z kims kogo sie kocha.

Gość gość
ugh jestes pewnie z tych "kobiet", ktore widuje sie z polaczkami spod ciemnej gwiazdy -- mylisz sie, jestem szczesliwa mezatka od 15 lat ze szczesliwym Polakiem, nie oceniaj wszystkich po swojej matce.

Gość gość
Jak jesteś związana z Chińczykiem to domniemam że masz mniej niż 160cm wzrostu :classic_cool:

Gość gość
buhahaha po mojej matce? Chyba ci na leb padlo od tej agresji. Jestes w szczesliwym zwiazku? No zobacz, a frustracja az kipi. Szczesliwi ludzie, sloneczko, nie obrazaja innych...

Gość gość
jedynym wulgarnym czlowiekiem to jestes ty panno- Kobieta ani razu ci nie ublizyla a ty na okraglo cisniesz, i kto tu mowi o frustracji biedne dziecko ?

Gość gość
Z ludźmi z 3 swiata? Wiesz nawet gdzie lezy Hong Kong głupia krowo? Słyszeliście? Ona charakteryzuje Hing Kong jako "3 swiat" :D :D :) boze ty to musisz miec nieszczęśliwe zycie. Szczekac na kazdym watku. Kurde ze tez cie nikt nie chce nawet przeleciec matole! :o

Gość gość
Hong Kong to trzeci świat? hahahaa dobre sobie ;D Powiedziała polska wieśniara z 3kg tapetą na twarzy i z zerową wiedzą ogólną o świecie...

Gość gość
heh tak racja pisanie o szmaceniu sie z brudasami to nie jest obrazliwy tekst. Widac, ze reprezentujesz ten sam poziom co ona-plytek chodnikowych...

Gość gość
Poza tym ona by chciala miec takie zycie jak ten Chinczyk z "trzeciego swiata"...ale coz nie ta liga, nie ta klasa, nie ten poziom

Gość gość
Ale Hong Kong to nie Chiny! Oczywiscie ten tluman klasyfikujacy wszystko poza Europe jako "3 swiat" o tym nie wie. W Hong Kongu nie byla i nigdy nie bedzie, bo ja najzwyczajniej w swiecie nie stac. Hong Kong jest pieknym i bogatym miejscem. Uwielbiam tam jezdzic a takiej technologii i nowoczesności nie widzialam nawet w US. Europa do Hong Kongu moze sie schowac! Ppza tym Chinczycy sa bardzo inteligentni i pracowici a taka wiesniara z Polski moze im najwyzej buty czyscic. Tlumanie moze wez sie za nauke, nigdy za pozno co? :D

Gość gość
Bo Chińczyk i Japończyk się niczym nie różnią. Tylko pcią :D Tak czy siak mówi się na nich śpiący :D Takie mają oczy.

Gość gość
a co to jest "pcia"??

Gość gość
wszystkie te ciapackie piz+dy jak zasmakuja w k*u*t*a*s*i*e* ciapackim to staja sie dziwnie agresywne wulgarne i nadpobudliwe, ciekawe czemu ??? :D

Gość gość
a Honk kong ty tlumoku to byl raj jak byl pod anglii butem, teraz to pada na pysk jak ty z ciapakiem.

Gość gość
wszystkie te ciapackie piz+dy jak zasmakuja w k*u*t*a*s*i*e* ciapackim to staja sie dziwnie agresywne wulgarne i nadpobudliwe, ciekawe czemu ??? smiech.gif --- 100/100

Gość gość
12.44 Debilka nie oglądała kultowej komedii Co mi zrobisz jak mnie złapiesz :D Dlatego pyta co to jest pcią :D

Gość gość
honkgkong raj a s********ja z niego kitajce do brudnej anglii :D

Gość gość
debilke to widzisz w lustrze poleczko :o zawistne zazdrosnice z was i tyle. Do Hong Kongu to jedynie palcem na mapie pojedziecie...patologiczna polska holota

Gość gość
gosciu z 13.01 niektorzy wola ambitniejsze kino i nie zadowalaja sie byle komedyjka...Dla niektorych kultowa, dla innych dno...