Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszkam w UK od 6 lat

Moj chlopak pochodzi z Hong Kongu

Polecane posty

Gość gość
Zazdrosna d****** od kiedy Chinczyki to "ciapaki"? Chyba CIE dzis za mocno w leb twoj pijany polaczek walnal ... Boże jaka holota tu siedzi :D

Gość gość
"honkgkong raj a s********ja z niego kitajce do brudnej anglii " X Dalej dzi/wko nie rozumiesz ze w Angli są CHINCZYCY którzy zresztą przeważnie przyjeżdżają na studia. Hong Kong to nie Chiny, to odrębne terytorium i po co im wyjeżdżać do zasyfialej Anglii skoro w Hong Kongu jest i częściej i bogaciej? Kurna trzeba było nie wyjeżdżać tobie z twojej Wólki, bo tylko wstydu robisz normalnym Polakom. A glupias jak but, dzizassss :D Widać ze poza swoja norą nigdzie nie bylas wsiurko

Gość gość
Od sraśteczkowa mi w końcu zdecydowała się zalogować. Gratuluje odwagi. Słuchaj kretynko bylas w Hong Kongu? Nie. Wiec zamknij swoja szczerbata mapę skoro masz zerowe pojęcie o tym kraju..... Ty jednostko administracyjna :D

Bylam glupia k****. Bylam tez w Mainland China i na Tajwanie jakbys chciala wiedziec, bo mam znajomych tam. :) I chodzilo mi o region administracyjny, wszystko jedno.

Gość gość
Z jakiej paki prostaczko wyzywasz mnie od 'głupich k***w'? Ja nie jestem twoja mamuska żeby przyjmować takie wyzwiska...

Nie no z***biscie...na dodatek pol mojej bylej szkoly do ktorej chodzilam i znajomych jest z Chin/HK/TW ale nie, oczywiscie nie mam w ogole pojecia :D

Gość gość
Ja nie mam nicku idiotko. Za to ty za chwile dostaniesz z******tego bana i pojdziesz z płaczem do swojego pokoiku glaskajac plakat Justina Biebera :D A na takie bajeczKi o Tajwanie, Hong Kongu i Chinach jestem za stara. Sorry dzieciaku :D a teraz s********j do cyca

Gość gość
A wracając do tematu (glupiutkie nastolatki i ryby głosu nie maja :D) ... Autorko Chińczycy są chyba najbardziej lubianymi i nieszkodliwymi imigrantami. Tylko ich angielski jest slabiutki ;) Myślę ze powinna powiadomić rodzinę i mieć w d***e ich zdanie. Skoro twój chłopak jest dla ciebie dobry i sie kochacie to rodzina nie powinna stać na przeszkodzie. Poza tym oni są bardzo inteligentni. Jest szansa ze przyszłe dziecko odziedziczy dobre geny i będzie madre.

Gość gość
hahaha modliszka wrocilas pod nowym nickiem :D:D:D

Gość gość
wszystkie te ciapackie piz+dy jak zasmakuja w k*u*t*a*s*i*e* ciapackim to staja sie dziwnie agresywne wulgarne i nadpobudliwe, ciekawe czemu ??? smiech.gif

Gość gość
Nie mówi się 'czemu' tylko 'dlaczego' ty inteligentko z Koziej Wólki :D

Gość hamma
i co z tego skąd jest? widać że jesteś ograniczona umysłowo skoro zadajesz tak puste pytanie

Gość gość
Norwegia postanowiła walczyć z przestępczością wydalając z kraju imigrantów łamiących prawo. Trzech Norwegów zabitych w porwanym autobusie przez imigrantów, którzy mieli być deportowani następnego dnia. Liczba osób wydalonych w 2013 roku wzrosła o 31% w stosunku do roku poprzedniego. Łącznie wydalono ponad 5 000 osób. Na szczycie listy znajdują się imigranci z krajów muzułmańskich. Wśród nich Afgańczycy, Irakijczycy i Nigeryjczycy. Większość wydalana jest z Norwegii za łamanie ustawy o imigracji; duża część – w tym 232 Nigeryjczyków, 136 Afgańczyków i 73 Marokańczyków – za inne przestępstwa. Szef Departamentu Imigracji (UDI) Frode Forfang uważa, że przyczyną tego wzrostu jest to, iż policja jest obecnie „bardziej świadoma możliwości używania deportacji jako narzędzia zwalczającego przestępczość”. AX na podst. http://www.thelocal.no/20140127/record-number-of-foreigners-deported-by-police

Gość gość
poki co agresywne i nadpobudliwe sa te, ktore atakuja, czyli m.in ty zalosny gosciu z 17:58. U siebie nie widzisz agresji??

Gość gość
czwkam na te kroki z utesknieniem w calej Unii E. czas na deporty tej holoty !!! i nie w setkach a wtysiacach

Gość gość
Poza tym od kiedy Chinczyk jest ciapatym? Wszedzie widzicie ciapatych zakompleksione idiotki

Gość gość
gosciowka od ciapaka, nie spinaj sie tak bo ci w kroczu peknie :D

Gość gość
Oni wszedzie widza ciapatych :D Dla nich kazdy kto nie jest polakiem jest ciapatym. Podejrzewam ze to ten polglowek co wkleja fotki :D im sie wydaje ze one sa jakas rasa wybrana czy co? ;) w rzeczywistosci to to samotne, bez pracy I na benefitach z tlustym dupskiem siedzi przy komputerze jednoczesnie starajac sie zapanowac nad gromadka rozwydrzonych bachorow. Wspolczuje tej tlustej samotnej matce. Jak jej tam bylo? Kamila chyba nie? ;)

Gość gość
, bez pracy I na benefitach z tlustym dupskiem siedzi przy komputerze jednoczesnie starajac sie zapanowac nad gromadka rozwydrzonych bachorow ciapackich. a smoluch z kumplami poszedl na nowe biale tluste cialo ? smutne masz zycie dlatego tu wklepujesz swoja niedole ciapacki zlewie.

buhahaha lepiej byc ciapackim zlewem niz takim agresywnym polskim s****wem :D co dawno fiuta sie nie mialo zazdrosna szmato?? hahahaha

Gość gość
Skoro nie zyjesz super z rodzina to czym sie przejmujesz? Powiedz ze poznalas super faceta, ze jest obcokrajowcem z chin I ze go kochasz. Musisz byc szczera z rodzina, a co oni z tym zrobia to juz ich sprawa. Ja mam kilku kolegow chinczykow ze studiow I wszyscy sa zawsze super zorganizowani I bardzo pracowici:)

Gość gość
blockhead ty glupia k***wko, opowiedz jak to jest byc ******* przez smoluchow ?

Gość gość
kompleksy to ty masz i to nie bez powodu jak twoja rodzina ? zachwycona ciapusem ? :D

Gość gość
gosci daj spokoj tej ciapowej , nie dosc ze nikt normalny jej nie chcial tylko gnida w kolorze gowna to jeszcze ty ja dolujesz ;)

Gość gość
"smutne masz zycie dlatego tu wklepujesz swoja niedole ciapacki zlewie." Dobra, nie p*****l stara, samotna beneficiaro tylko opowiedz nam tutaj jak ci sie zyje juz 10 lat w Dubaju I jak tam twoja "nanny" z Azji :D :D No dawaj, nawijaj nam makaron na uszy, posmiejemy sie ;) ;)

a skad pomysl, ze jestem z "ciapakiem"?? Doprawdy przesmieszne jestescie :) uwielbiam jak sie wsciekacie probujac dopiec innym, a oni leja na was moczem...