Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość Zoey86
Kaszmir88 ja jestem na Femostonie 2/10 non stop. Ból piersi powinien Ci minąć, a bynajmniej ograniczyć się do pojawiania tydzień przed okresem, po jakims czasie. Jednak poleciła bym udanie się do lekarza jeśli niepokoją Cie inne objawy. Niech Ci zmieni tabl. Dobrze dobrane powinny się zgrać z Twoim organizmem i być ,,nieodczuwalne''. Tak jest bynajmniej u mnie.

Gość kasia200kh
cześć ciocie ja już po usg prenatalnym, wszystko jest dobrze,wszystkie parametry w porządku, okruszek ma 7cm, serduszko bije 153 na minutę. Według usg 13tc 1d

Gość Daisy_baby
GRATULACJE!!! za którym razem się udało?

Gość kasia200kh
Udany czwarty transfer 5 dniowej blastocysty 4CC .

Gość Bergen
Dziewczyny a czy któraś ma endonetrium 6 do 7 Spotkałam dziewczyne 3 sierpnia w Salve Nie wiem czy jesteś na forum i mam nadzieje ze wyszłaś szczęśliwa z gabinetu Dziękuje ci za pomoc w sprawie menopuru Mam tez pytanie odezwij sie proszę

Gość Kaszmir 88
Freya86, Zoey86 dziekuje za odpowiedzi:) sama nie wiem co mam już brac, prosiłam mojego ginekologa o zmiane leków, bylam u prof. Jakiela w invikcie, dam mi Trisequence, ale mój gin powiedział ze to sa tabletki anty a na htz mam brać przecież jeszcze ze 20 lat wiec tak średnio by mnie chciał faszerować takimi lekami....:( sama już nie wiem :'( męczące to wszystko strasznie...:( ps. myslę już o tym od dawna więc rzucam propozycję "niezobowiązującego" spotkania, dla dziewczyn z Warszawy i okolic, oczywiście zapraszam też wszystkie z całego forum:) fajnie by było usiąść, pogadać, wymienić się opiniami, spostrzeżeniami, a może dołączyła by do nas jakaś mama...również opowiedziała o swoich wspomnieniach/przejściach :) dziewczyny dajcie znac co o tym myślicie, jak coś to podam mojego maila i dogramy szczegóły:) Pozdrawiam Kaszmir 88

Ja miałam 7 przez długi czas, min endo do transferu to 8, po wydłużonym czasie brania estrofemu udało sie osiagnac 8,5 i miałam wtedy transfer, w 22 lub 24 dniu cyklu,nie pamietam. Owoc transferu właśnie śpi w wózku. Wcześniej z endo 10 miałam nieudany transfer. Lekarz tłumaczył, że nie ma znaczenia czy jest 8 czy 18 oby tylko miesciło się w tych granicach. Żeby lekko "podtuczyć" endo jadłam migdały i piłam codziennie lampkę czerwonego wytrawnego wina - czy pomogło nie wiem, ale lekarz mówił, że on też by pił bo okazji nigdy za dużo ;)

Gość gość
One-Ty jesteś pacjentką Połacia w gamecie? daj @ to Ci pomogę z tym endo, bo miałam to samo

Gość vitro
Onewish niestety nic takiego nie miałam i nie przypominam sobie aby ktokolwiek o czymś podobnym pisał. Trzymam kciuki zeby następnym razem się nie pojawiło. Kaszmir ja biorę plastry systen sequi i w sumie nie narzekam ale też nie jest idealnie zdarza mi się okres w punkt ale bywają też czasem przesunięcia. Zresztą to chyba typowe dla plastrów dawka leku jest niestety nie precyzyjna bo dużo zależy od tego czy plaster jest dobrze przyklejony. Zaletą omijam żołądek i w sumie czuje się świetnie. W życiu miała kilka razy migrenę ale nigdy jeszcze biorąc htz. Na plastrach jestem od 1,5 roku.

Gość OneWish
gościu-tak jestem pacjentką dr P z gamety - mój m@ pattrygery@wp.pl x vito-dziękuję za odpowiedź.. x pozdrawiam Was wszystkie, gratuluję sukcesów i życzę walczącym powodzenia

Gość Bergen
Witajcie Dreamer84 Napisz proszę kiedy robiłaś betę i i ilu dniowy miałaś podany zarodek ?który dpt , kojarzę ze wcześnie a z tego co pamietam jesteś w upragnionej ciąży Nie pamietam dokładnie ale ale wiem ze obawiałaś sie przyrosty. Cieszę sie ze Ci sie udało Czas oczekiwania jest trudny i tez przymierzam sie aby zrobić wcześniej , tylko ile

Gość gość
hej gryzę się z decyzją o in vitro zastanawiam się nad kolejną probą tylko nie wiem jaka klinika.Obecnie leczę się we Wrocławiu w Invimed sama nie wiem czy dalej tam probować ,czy zmienić klinikę doradzicie.W tej klinice jedna proba nie udana zarodki 2 razy przestały się rozwijać co dalej mam robić.

Gość Bergen
Baleboste Moje endo 7 jest juz po lekach wszystkich niestety

Gość Bergen
Proponuje Salve Sama odeszłam z invimedu we Wrocławiu

Gość Bergen
W invimed jest z komórek mrożonych a w Salve świeżych Zarodków jest więcej i wyższej klasy W invimedu podają zarodki 3 dniowe a w Salve 5 dniowe

Gość gość
Czy ktoś poleci Salve ŁÓDZ ZASTANAWIAM SIĘ BO TU KTORAŚ CHWALI ZE TRANSFERY SA NA ŚWIEŻYCH I W 5 DOBIE.LEPIEJ NIŻ W INVIMED WROCŁAW

Gość gość
BERGEN ty probowałas w Invimed Wrocław .Tak napisałas o tej Salve Łodz ze się zastanawiam .Postanowiłam zobaczyć jeszcze jeden raz bo ciądle płace po 16 tys zarodki się nie rozwijaja to zastanawiam się czy to nie jest coś nie tak z kliniką inne dawczynie a zarodki się zatrzymują.Coś ostatnio mam zal do lekarza z Invimed Wrocław

Gość gość
Radzę się spieszyć! Gameta z największym bankiem komorek jajowych w Polsce nie robi kd i juz nie bedzie robić. Druga super klinika salve program kończy! Zaraz nie bedzie gdzie robić. Wiem, ze robi tez klinika Parnes w Krakowie i dobre maja tez efekty. Jakby nie było, trzeba sie decydować szybko bo zaraz zostaną tylko Czechy :/

Gość Bergen
Ja polecam Salve ze wzg na zarodki miedzy innymi lekarz tez tam jest super ale głownie zdecydowałam sie ze względu na zarodki U nas było podobnie jak u ciebie Jestres z Wrocławia ? Bo ja tak

Gość Bergen
Gościu Decyzja należy do Ciebie Pytałaś o radę to wyraziłam swoje zdanie Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia w dążeniu do upragnionego celu

Gość gość
Skąd wiadomość o tym, że Salve kończy program z Kd ? Mam zamiar tam sie udać we wrześniu i jak rozmawiwlam 2 tyg. temu to nic mi nie mówili że kończą, zapraszali na wizytę startową.

Gość gość
Ja polecam Gamete... Byłam w Salve. Dr S.. Bez komentarza. Przeszłam procedurę, 4 zarodki, 0 ciazy. Udało mi sie w gamecie. Za 1 razem.

Gość gość
Małgosia wójt mi mówiła. Pytałam o procedurę w Slave dla siostry, mówiła, ze program wygaszony zostaje z końcem września

Gość gość
Czy ktoś to może potwierdzić? A co z powstałymi już zarodkami?

Gość OneWish
Nie wiem czy mogę potwierdzić ale ostatnio na wizycie (Gameta) mój gin powiedział, ze w Łodzi, jeśli chodzi o KD, zostaje dr Gontarek w gravicie. Była tu kiedyś na forum Avocado Star. Ma z procedury z KD w Salve wspaniała córeczkę. To był jej ostatni zarodek i chciała podejść jeszcze raz by mieć dla ńiej rodzeństwo i tez sie dowiedziała, ze kończą sie dawczynie i program. Zarodki są oczywiscie do zabrania przez przyszłych rodziców i nic im ńie grozi. Tak jest u mnie- KD w Gamecie nie ma, ale moje 2 zarodki są do odebrania kiedy będzie chciala

Gość gość
ale jeszcze do końca września można się w Salve zapisać na program?? czy już teraz nie przyjmują chętnych? a z kim się trzeba w Salve umawiać żeby załatwić wszystkie dokumenty do KD - z lekarzem czy p. Małgosią? da radę to załatwić na 1 wizycie? krop-ka84

Gość gość
Zadzwoń do salve gościu. Albo do m wójt to koordynator

Gość gość
No to kiepsko to wygląda. Czy wiadomo dlaczego kliniki wycofują się z KD? Teraz zostanie tylko Invimed, Invicta, Parens i ... jeszcze jest jakaś inna ?

Gość gość
Invicta robi kd za 18 tys. Pierwszy et gratis a kolejny 5 tys. Masakra...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować