Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jagoda13

In vitro z komórką dawczyni

Polecane posty

Gość gość
Kamka, zrob test. Nie mecz sie jesli ledwo wytrzymujesz. Ja robilam 8dpt 3 dniowych maluchow i wyszla. Jesli cos sie zadzialo to krew juz pokaze :-)

Gość gość
Gościu 20.26 ja też się z Toba zgadzam bo masz po porostu rację ze trzeba wyluzować ... Ja też to wiem i staram się nawet ..Tylko marnie mi to wychodzi ...W głowie ciągle siedzi strach przed porażką i niespelnionymi marzeniami... Maszenka akupunktury próbowałam i to nie dla mnie . Wcale mnie nie osdresowywala. Bolały mnie te wbijane igły w całe moje ciało i to mi się nie podobało a potem jeszcze chodziła i ruszala nimi a po całym ciele przechodziły mnie tak jakby prady . Ale słyszałam o jej dobroczynnych właściwych więc chciałam spróbować . Tadzik jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji i widzę że podobnie myślimy ... Mimo wszystko mam nadzieję że w końcu i my się doczekamy tego szczęścia i w końcu nam też się uda... Kamka

Gość gość
Gościu 20.26 ja też się z Toba zgadzam bo masz po porostu rację ze trzeba wyluzować ... Ja też to wiem i staram się nawet ..Tylko marnie mi to wychodzi ...W głowie ciągle siedzi strach przed porażką i niespelnionymi marzeniami... Maszenka akupunktury próbowałam i to nie dla mnie . Wcale mnie nie osdresowywala. Bolały mnie te wbijane igły w całe moje ciało i to mi się nie podobało a potem jeszcze chodziła i ruszala nimi a po całym ciele przechodziły mnie tak jakby prady . Ale słyszałam o jej dobroczynnych właściwych więc chciałam spróbować . Tadzik jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji i widzę że podobnie myślimy ... Mimo wszystko mam nadzieję że w końcu i my się doczekamy tego szczęścia i w końcu nam też się uda... Kamka

Gość gość
Kamka,Karolka co tam?Wiecie już coś?

Gość gość
Kamka,Karolka co tam? Wiecie coś?

Gość gość
?znów nie działa?

Gość karolka502
Kamka i robiłaś betę?

Gość gość
N

Gość gość
Co jest

Gość gość
Kamka, Karolka- kiedy bety?

Gość karolka502
Odebrałam wynik, beta 740.

Gość gość Zoja
Karola- piękny wynik!!!! Gratulacje i spokojnej ciąży. Szczęściara z Ciebie.

Gość gość
Karolka - super:) tak wysoka beta w 10 dpt bardzo dobrze wróży.Podejrzewałam Cię o ciąże po tych twoich bólach brzuch a,o których pisałaś:)Gratuluję. Kamka,trzymam kciuki nadal:) Tadzik

Gość karolka502
Dzięki dziewczyny, wiem że szczęściara ze mnie, bo drugi transfer i drugi udany. Tadzik ja też podejrzewałam, że się udało, bo objawy mam dokładnie takie same jak po pierwszym udanym transferze. Teraz Twoja kolej na transfer, życzę żeby też się udało. Trzymam kciuki z całej siły.

Gość vitro
Karolka gratuluję wynik rewelacja fajnie ze się udało. Kamka co u Ciebie trzymamy kciuki jeśli nie testowalas to mnie nie dziwi sama ostatnio tak zrobiłam.

Gość vitro
Tadzik powodzenia w poniedziałek :)

Kamka, jasne, co kto lubi. Choć z tym bieganiem to faktycznie dziwna sytuacja :) Karolka, super beta! Extra! Tadzik, udanego i spokojnego dnia w poniedziałek!

Gość gość
Karolka super beta !Czułam że Ci się uda ...Gratulacje . Ja idę jednak w poniedziałek na betę. Kamka.

Gość gość
Karolka super beta !Czułam że Ci się uda ...Gratulacje . Ja idę jednak w poniedziałek na betę. Kamka.

Gość karolka502
Kamka trzymam kciuki za Ciebie, Ty sie bedziesz cieszyc w poniedzialek.

Gość gość
Kamka,to w takim razie trzymam kciuki dalej:) Pomyślę o Tobie,gdy będę zabierać swoją kruszynkę.Mam nadzieję,że będzie to nasz szczęśliwy dzień. Pozdrowienia dla wszystkich Tadzik

Gość gość
Polinka, Co to za warsztaty? A Ty się wybierasz?

Gość gość
Karolka,Wow!! piękna beta. Gratuluję :) One

Gość karolka502
One - dzieki! Tadzik trzymam kciuki za transfer. Powodzenia. Kamka daj znac jak beta.

Gość gość
Karolka dużo spokoju .Gratuluję z całego serca. Tadzik kciuki zaciśnięte. Agusia_13

Gość gość
Karolka super,gratulacje i dbaj o siebie. Tadzik trzymam kciuki za Ciebie i prosze nie denerwuj sie.Podejdz do tego na luzie.Taki byl moj ostatni transfer. Kamka,kobito dlaczego tak dlugo czekasz z ta beta.My mialysmy podane blastocysty wiec smialo moglas zrobic bete duzo wczesniej. Ok,ja caly czas wierze,ze i Tobie sie udalo ,wiec napisz jak bedziesz znala wynik. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn

Gość pepe45
Karolka super,gratulacje i dbaj o siebie. Tadzik trzymam kciuki za Ciebie i prosze nie denerwuj sie.Podejdz do tego na luzie.Taki byl moj ostatni transfer. Kamka,kobito dlaczego tak dlugo czekasz z ta beta.My mialysmy podane blastocysty wiec smialo moglas zrobic bete duzo wczesniej. Ok,ja caly czas wierze,ze i Tobie sie udalo ,wiec napisz jak bedziesz znala wynik. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn

Gość gość
Hej. Mogę się wtrącić? Jak to jest z tymi gwarantowanymi zarodkami w Invimedzie? Czy któraś z Was będzie przystępowała do tego programu adopcji komórek? Ja mam wskazania do ivf z kd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować