Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościuzRżąki

Napalone 30tki

Polecane posty

Gość gościuzRżąki

Im moja żonka starsza tym bardziej jest napalona, obecnie ma 33 lata i w zasadzie mogłaby "to" robić codziennie, a kiedyś wystarczało jej 1-2 razy na tydzień - ja nie wyrabiam....proszę o rady Pań - czy to normalne u kobiety w tym wieku, co mam zrobić żeby ją zadowolić

Gość gościuzRżąki
@Wasyl - to poradź jakieś preparaty na erekcję

Gość gość
Moja ma 55 lat i chce codziennie :) Ja się tylko mogę cieszyć z tego powodu bo dla mnie dwa jest też za mało :) Dorabiam ręcznie i tylko się modlę by ona długo mogła.

Gość gościuzRżąki
..aha ...dodam jeszcze że żona urodziła dwójkę dzieci i twierdzi że po porodzie seks ją bardziej kręci...że łatwiej dochodzi

Gość gościuzRżąki
fakt są jeszcze ręce i język...

Gość gościuzRżąki
Ostatnio...wczoraj powiedziała mi ze chce uprawiać seks mając zatyczkę analną w pupie ...wysłała mnie dzisiaj na "zakupy"...ja mam obawy że ona chce tak naprawdę odmiany

Gość gość
Po 30-tce zaczynają dziewczyny być kobietami i powinno im się dogadzać ile chcą,też trzeba mieć czym.,dlatego trzeba ćwiczyć i ćwiczyć wcześnie i dużo.

"Napalone trzydziestki" , błechehehehe, napalone to mogą być te co w rękaw gile jeszcze wycierają, bo "chodzą" z chłopakiem, który prócz prezerwatyw zakupionych za kieszonkowe, nie pomyślał, że coś takiego jak chusteczka może się przydać. Trzydziestki, już wiedzą czego chcą i albo za nimi nadążasz, albo zostajesz w tyle, gapiąc się w telewizor i patrząc jak ci brzuch rośnie.

Gość Najszybszy w mieście
można jednocześnie gapić się w TV i na brzuch?

nigdy zawsze oddaję się cały tylko jednej

Słuchaj jej otwarcie, pytaj jej bez głupich min i oceniania i bzykaj ją ile tylko ona sobie zażyczy i jak sobie zażyczy :) Męczennik się znalazł przez żonę seksualnie wykorzystywany :P

biedny człowiek:( postanowiłem że założę dla Ciebie fundację

Gość gość
lata trzydzieste są najlepsze dla kobiety a co za tym idzie dla jej mężczyzny. Ciało jeszcze ok, jest doświadczenie i forsa żeby o nie zadbać. Świadomość własnych atutów, wyrośnięcie z wstydów i zahamowań robią z nich super towarzyszki wypadów do klubów, spa i na swobodne południowe plaże. Nie ma obawy, żo połowę wyjazdu zmarnujemy na namawianie do zdjęcia majtek na plaży, czy swobodne nagie saunowanie niezależnie od towarzystwa.

Gość gość
Dlatego najwięcej zdradzających kobiet jest własnie w tym przedziale wiekowym... Rób człowieku wszystko żeby dac rade, bo jak nie to ci ktoś pomoże i pewnego dnia do domu nie wejdziesz, bo się poroże w drzwiach zaklinuje.

Gość gościuzRżąki
Dzięki za rady...w takim razie moje postanowienie noworoczne...pukać żonkę kiedy tylko będzie miała ochotę..Permen King kupuję i codzienne rano gimnastyka ..mniej stresu..zero alkoholu...więcej witamin...do dzieła!

Naj, to jesteś mało elastyczny, chociaż rozumiem, jak ktoś jest od wszystkiego, to do niczego. :( Niestety czasami bywa tak, że istnieje potrzeba znalezienia się w każdej sytuacji a to wymaga pewnej perspektywy a nie skupianiu się na jednym celu. :P

Gość gość
Czas obalić MIT , że mężczyzna zawsze może , kobieta nie chce , TAK TO ONE chcą współżyć regularnie, a panom nie zawsze staje. ot i cała prawda o pożyciu małżeńskim. Reszta , że ją boli głowa to kłamstwo powielane przez pier...ee media.

Gość NieznajomyWakcji
Czytam to i ze smiechu nie moge :) Sory ale pewnie slaby jesteś ze zona ciagle chce a Ty nie hmmmm ja mam tak samo ale obydwoje tego chcemy moze nawet ja czesciej nisz ona

Gość gość
Nisz :D beka z przyglupa