Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twardnienie brzucha w 18 tygodniu

Polecane posty

Gość gość

od killu dni kilka razy dziennie zaczyna mi twardniec brzuch. trwa to czasami kilka sekund ale pojawiaja sie bole jak na @, lub zaczyna mnie bolec pochwa od srodka. za dnia da sie przezyc ale w nocy gdy zaczna sie te bole nie spie przez 2-3 godziny, a samo twardnienie powtarza sie co kilka minut. wizyte mam dopiero za tydzien a troche sie martwie czy to jest normalne bo to moja pierwsza ciaza.

Gość Zgagajaga
To już poważniejsza sprawa, jedź do lekarza

Gość gość
mi też twardniał w poprzedniej ciąży na tym etapie to lekarz prowadzący kazał łykać nospe, niestety nie pomagałą w 23 tyg miałam skurcze przez 3 godz i niepokoj i pojechałąm na pogotowie okazało się że szyjke mam1,5 cm, założyli pessar i leki rozkurczowe, ciąże donosiłam teraz jestem w kolejnej ciąży 24 tydz i bardzo uważam, jak coś dzwigne, lub dużo chodze i po sexe też mniue boli i twardnieje, jednak przechodzi, puki co nie mam szwu ani pessaru jednak łykam leki rozkurczowe, myśle że powinnaś to sprawdzić może ci się szyjka skracać, troche jeszcze za wcześnie na konkretne skurcze, może następnym razem po takiej nieprzespanej nocy z powodu skurczy jedz na izbe położniczo-ginekologiczną niech cię sprawdzą, to nic nie kosztuje a będziesz spokojniejsza a oni tam włąśnie po to są i jak powiesz że te bóle cię niepokoją napewno c***omogą

Gość gość
mi też twardniał w poprzedniej ciąży na tym etapie to lekarz prowadzący kazał łykać nospe, niestety nie pomagałą w 23 tyg miałam skurcze przez 3 godz i niepokoj i pojechałąm na pogotowie okazało się że szyjke mam1,5 cm, założyli pessar i leki rozkurczowe, ciąże donosiłam teraz jestem w kolejnej ciąży 24 tydz i bardzo uważam, jak coś dzwigne, lub dużo chodze i po sexe też mniue boli i twardnieje, jednak przechodzi, puki co nie mam szwu ani pessaru jednak łykam leki rozkurczowe, myśle że powinnaś to sprawdzić może ci się szyjka skracać, troche jeszcze za wcześnie na konkretne skurcze, może następnym razem po takiej nieprzespanej nocy z powodu skurczy jedz na izbe położniczo-ginekologiczną niech cię sprawdzą, to nic nie kosztuje a będziesz spokojniejsza a oni tam włąśnie po to są i jak powiesz że te bóle cię niepokoją napewno c***omogą

Gość gość
ja jestem w 16 tyg.i boli mnie brzuch u dołu,nie twardnieje ale boli.tak jakbm miała jais ciężar.

Gość gość
mi porobiły się żylaki tak na dole u góry koło pochwy i też mnie bolało myślałąm że to szyjka a to od tych żylaków jednak takie rzeczy zawsze warto sprawdzić u lekarza

Gość gość
Głupia jesteś. Dziecko chyba musi rosnąć, a jak się bałaś że zaboli to na co d**y dawałaś?