Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szila777

randki internetowe

Polecane posty

Gość Szila777

Witam. Jak myślicie czy jest możliwość poznania normalnego faceta przez internet? Czy ktoś sie spotkał z taka sytuacją?

Gość gość
Jestem normalnym facetem poznałem tak wiele kobiet i obecnie mam z tego 3 związek więc się da

Gość Szila777
Ale chwila chwila ta odpowiedź jest dwu znaczna. Może to być jego 3 związek bo w poprzednich coś nie wyszło więc niech autor tej wypowiedzi to wyjaśni ;)

Gość gość
Tak nie wyszło po prostu, 3 związek ale w przeciągu kilku lat, uważam niestety że wiele jest tam nie normalnych ludzi bo i takie kobiety spotkałem a 2-gi związek w jakim tkwiłem no cóż byłem zdradzany... teraz jest ok.

Gość gość
da się, ja z mężem poznaliśmy się przez internet, choć nie powiem, że było łatwo trafić na odpowiedniego :)

Gość Szila777
Właśnie wiem że nie jest łatwo bo poznałam już dwóch w realu jednemu podziękowałam po 2 spotkaniach a z drugim byłam 2 miesiące ale nie wytrzymałam z facetem leniem:P A teraz poznałam 3 który wydaje sie najbardziej odpowiedni ale mam wątpliwośc**** poprzednich;)

Gość gość
powiem ci tak,jak się nie próbuje to się nic nie zyskuje, w realu masz tak samo, z jednym będzie dobrze a drugi okaże się dupkiem :)

Gość Szila777
Dokładnie tu masz rację;)

Gość Szila777
Ok jest możliwość ale co z tego wyszło??;)

Gość Szila777
Więc można tyko ciężko znaleźć ta odpowiednią osobę ;)

Gość Szila777
Niby tak samo jak w realu. Tyle ze w realu poznając kogoś przez np znajomych już coś wiemy o tej osobie prawda?? A z internecie idziemy kompletnie na randkę w ciemno ;)

Gość Szila777
Nie no w moim przypadku piszemy już prawie miesiąc i teraz po nowym roku ma do mnie przyjechać a co bedzie to sie zobaczy ;)

Gość gość
Znam osobiście dwa małżeństwa z "sympatii". Ja aktualnie jestem już 3 miesiące w związku - również z "sympatii" :)

Gość gość
Ja na sympatii szukalam partnera do stalego zwiazku. I musze powiedziec, ze w sumie mialam 3 zwiazki z sympatii ( teraz jestem w 3 i to jest w koncu TO :) juz ponad rok razem ), i 2 kolezenstwa mam stamtad. Da sie poznac normalnych facetow, tylko trzeba miec szczery opis i nie pozowac na jakas dziunie wyzwolona jesli sie taka nie jest. Jesli pozujesz, tracic mozliwosc na poznanie fajnego, wartosciowego faceta. No i zdjecie, bez okularow, zeby tez cala sylwetka byla widoczna. Troche to jest jak szukanie igly w stogu siana, nie powiem. Ale warto, dla milosci.

Gość gość
Dla wyjasnienia, poprzednia dwa zwiazki rozwalily sie: 1) po roku - niezgodnosc charakterow mimo wielkiej chemii 2) po 2 latach- inna filozofia zyciowa

Gość Szila777
Super:) Dam jeszcze znać jak u mnie sprawy sie potoczą ;)

Ja nie poznałam w ten sposób nikogo dla siebie, kilku wydawało się w porządku, ale im nie zależało, w internecie na portalu, jesteś jedną z wielu, a ja jestem wyjatkowa, jedyna, nie pozwolę traktować się jak opcję.

Gość Szila777
Niby masz rację ale ten z którym w obecnej chwili mam kontakt po poznaniu mnie juz nie przebywa na tym portalu tylko prywatnie utrzymujemy kontakt więc wiem że nie jestem dla niego opcja jedną z wielu. Co innego gdyby dalej tam przebywał i pisał do innych.